Birsta


Godmorgon, imorgon är det nyår, vilket jag hoppas ska bli jätte kul trots att vi har typ noll planer förutom att äta middag hemma hos Linus med hans familj. Det löser sig alltid haha!
Igår var som sagt jag, Tina och Ella på Birsta, vi var där från det öppnade till halv tre ungefär. Jag hade en jätte kul dag, men tyvärr hittade jag knappt nått alls.. Typiskt. Det som stod längst upp på min köp lista var kläder till nyår, tror ni jag hittade kläder till nyår? Nej. Jag köpte två tröjor och ett hårband, bra för plånboken, sämre för mig.
Köpte iallafall en lite finare tröja från Gina, så får nog bli den på nyår.
När vi kom hem åkte jag direkt till Linus och vi la oss i soffan och kollade serie resten av kvällen.
 


Mitt 2015- avslutar

Hej, nu börjar 2015 gå mot sitt slut och 2016 är snart här, inget speciellt egentligen men ändå ett slags avslut och en ny början. Jag gjorde ett sånt här inlägg förra året och tänkte göra lika i år, summera året månad för månad. 
 
 
Januari 
 
 
 
Det nya året hade precis börjat och jag hade bytt skola, flyttat hem och precis haft ett skönt jullov. Hade en bra start på året och jag åkte även till Sundsvall och tömde min och Alicias lägenhet på saker och flyttade ut. Familjen tog även och spontan köpte den finaste lilla hunden Sam och vi var super lyckliga över de. Hade även tre veckors praktik på badhuset i Östersund. 
 
Feburari 
 
 
Praktiken var slut och jag var tillbaka på skolan igen, där åkte vi mycket skidor och skridskor och gjorde annat kul. Jag var mycket hemma och gjorde gelenaglar hos Tessan som jag var väldigt nöjd med. Jag stannade i stan någon helg och hade lite partaj med fina vänner. 
 
Mars
 
Mars var en jätte bra månad har jag för mig. Jag fyllde 17 år och firade min födelsedag hemma hos Klara eftersom att vi fyller år samma dag. Jag spenderade även hela sportlovet i Hammarstrand hemma hos Ella, vi gjorde en massa kul, tex åkte på bio med Marcus och Hans och såg en jätte bra film, vi var även en hel del med Marcus. Jag spenderade även en stor del på tåg/buss då jag var pendlare då. 
 
April
 
Jag började denna tid komma väldigt nära Tina,Sandra och ella och våren började komma. Vi umgicks en hel del alla fyra och jag var mycket i Hammarstrand med dom, vi satt mycket ute och pratade och myste. Vi var på en kul fest hos Marcus och jag började lära känna Linus bättre och bättre. Vi var i Adams stuga och även valborg firade vi i Adams stuga med killarna, en riktigt mysig helg. 
 
Maj
 
 
I Maj blev familjen överaskad av mamma med en natt på halstaberget i Sollefteå, det var himla mysigt och fint där. Jag hade fullt upp i skolan och umgicks hela tiden med mina favorit tjejer och träffade Linus en hel del. 
 
Juni
 
 
Här har vi min absoluta favorit månad på hela året, herregud vad kul jag hade och herregud vad jag hann med mycket. Jag fick sommarlov, som börjades med tre veckors sommarjobb på dagis, jag och Linus vart tillsammans ofentligt, vi firade midsommar hemma hos mig och det var crouising i Hammarn. Min älskade Tina fyllde även 18 år och vi firade henne fullt ut genom att komma och överraska henne hemma hos henne med tårta och presenter och sång.Det var även studenten och jag hade en av dom roligaste kvällarna i mitt liv, trots att jag inte ens tog studenten själv haha. Ja ni märker själv, det var en full månad med massa skoj.
 
Juli
 
Men alltså yeeeesss till även denna månad, nu inser jag vilken bra sommar jag hade trots det dåliga vädret. Denna månad åkte jag och mina brudar till Stockholm och sov på hotell, shoppade, och var på grönan. Jag bodde inprinsip hos Linus eftersom att jag ville vara med han och mina bästavänner. Vi var ett gäng som var i Linus stuga och hade så himla kul. Jag umgicks mycket med Tina och hon kom många många gånger och hämtade mig med moppen hemma hos Linus med en påse godis och massa kärlek, sen satt vi oss alltid på olika ställen och bara satt och pratade, så höll vi på hela sommaren. Dom få dagarna det var sol låg jag hemma i solstolen hemma i Bensjö och försökte bli brun. 
 
Augusti 
 
Denna månad fyllde även Linus 18 och strax efter det tog han körkort. Vi firade Linus födelsedag samma gäng igen i hans stuga och sov där hela helgen. Jag färgade håret jätte mörkt och sommarlovet började närma sig sitt slut. Jag fixade ett rum i stan och flyttade in där. Sista dagen på sommarlovet var jag och tjejerna( Ella,Tina och Sandra) på Österäng och satt på filtar och pratade en hel kväll. Sen startade skolan och jag ååkte till Linus på helgerna då han började skolan fem veckor efter mig. 
 
September
 
 
Linus började skolan och jag övergav mitt rum och flyttade ner till hans lägenhet, vilket är och var så himla mysigt. Klassen och en till linje var och fjällvandrade en hel dag och några tjejer från min klass plus jag åt brunch hemma hos Lovisa innan skolan. Jag gjorde inte så mycket speciellt, gick i skolan och var med Linus. 
 
Oktober 
 
 
 
Hösten hade kommit och jag var hemma mycket och var ute med hundarna och myste med familjen. Jag gjorde inte så mycket speciellt denna månad heller, hösten är ganska tråkig för min del. 
 
November
 
 
Höjdpunkten med denna månad var lov och halloween. På lovet var jag hemma och i Hammarstrand med Linus. Och på Halloween var jag i stan på blå center i en lokal. Jag och Linus hade många mys kvällar med chips och dipp( lite för många hehe) och jag träffade även en saknad Moa under lovet. 
 
December 
 
 
Började månaden med att fira ett halv år med Linus, vi åt en god middag på eastern och sen myste vi hemma hela kvällen. Jag och Linus har även bakat pepparkakor för att få lite julstäming hemma i lägenheten. Jag och mamma julbakade en helg och hela månaden var och är så himla mysig bara. 
 
 
För att sumera detta år har det gått jätte fort och varit jätte bra. Jag har blivit bra behandlad och inte känt mig så nere och deppig som jag kände mig 2014. Jag har hunnit med så himla mycket saker och livet har helt enkelt varit en fest. Jag lärde känna den finaste killen någonsin och fick dom bästavännerna man kan tänka sig. TACK allihopa för detta underbara år!! Välkomnar 2016 och hoppas starkt på att det blir lika bra eller kanske till och med ännu bättre.
 
 

Tandvärk

Hej hopp
Idag har jag haft en fullspäckad dag, av både det dåliga och det bra. Jag har i några dagar nu haft sån himla tandvärk pga att min visdomstand håller på att växa upp, sen natten till idag vart det sämre och imorse när jag vaknade var hela högra sidan svullen och inflamerad. Jag har knappt kunna ätit eller dricka, så vi åkte till Krokom till tandläkaren där och fick hjälp, så nu hoppas jag det blir bra. 
Efter det åkte vi direkt till stan och började flytta ut ur rummet, det gick väldigt fort och vi åkte hem lika fort. När vi kom hem igen började jag fixa ordning på mitt rum där jag bara haft en liten säng och en byrå sen jag flyttade in till stan i höstas. Så nu har jag äntligen lagt mig i sängen med datorn och ska kolla en film, har även filmat en liten film när jag städar och gör det fint på mitt rum hos mamma. 
 

Fyra bilder från mobilen under några dagar



26 December


Hej, nu börjar julen närma sitt slut, vilket är skönt. Jag älskar julen mest av allt verkligen, men så fort den är över vill jag ta bort alla tomtar och pynt och ha som vanligt igen. 
Idag har jag varit hemma och tagit det lugnt hela dagen, satt i pyjamas i soffan ända tills vid halv två någon gång. Sen städade jag upp lite på mitt rum då jag, mamma och pappa ska åka till stan imorgon och flytta ur mina grejer från mitt gamla studentrum. Så imorgon får jag äntligen hem min stora säng. Allt fanns ju redan i Linus lägenhet så jag kunde ta hem alla mina möbler igen.
Sen på Måndag åker jag in till stan igen för att hämta lite kläder osv i lägenheten och sen bär det vidare mot Hammarstrand till Linus och mina favorit tjejer. På Tisdag åker jag Ella och Tina till Birsta för en hel dag shopping och sen på Torsdag är det nyårsafton. 
Nu har jag precis krupit ner i sängen och kollar på en film, sen blir det sova. 
Godnatt!

Den årliga pyjamasen

Varje julafton får vi en pyjamas, har blivit lite som en omedveten tradition. Detta var årets och jag är super nöjd. Den kom från Cubus i år. 
 
 
 
 
 

Vlogg Juldagen

 

Juldagen hos mamma

 
 
 
 
 
Nu är julen över och även alla dessa jul vloggar och jul bilder på min blogg haha. 
Har haft en sån bra jul, är så tacksam över min finaste familj!

Min julafton

Hej och god jul igen. 
Min julafton var jätte bra och mysig, jag var hos mamma på morgonen, sen åkte vi till farfar Arne och hälsade han god jul. Efter det skjutsade mamma upp mig till pappa där jag var resten av dagen. Vi hade det som sagt jätte mysigt och jag fick fina julklappar av min fina familj. 
Idag har jag åkt hem till mamma igen och ska fira jul hemma här, vi har exakt lika jul som på julafton, det ända som skiljer det åt är att det inte är Kalle Anka klockan tre, annars är allt sig likt. 
Jag gjorde en vlogg igår som ni kanske såg, funderar på att göra en kort liten vlogg idag med för att ha lite videos från julen hemmas hos mamma med, vi får se vi får se. 
Här är några bilder från min julafton igår.
 
 
 
 
 
 

Vlogg julafton ☆

 

GOD JUL

 

Glöggmys

 

Vlogg 23/12


Dagen före julafton

Idag är den näst bästa dagen runt juletider, dagen innan julafton. Våran familj gör alltid så himla mycket, vi fixar maten, vi ställer upp julgranen och vi fixar allt inför morgon dagen. Vi spelar även som dom flesta bingolotto hela kvällen, att spela bingo dagen innan julafton och äta ny gräddad julskinka är så himla mysigt.
Så allt detta stod och står på schemat idag, vi har även varit ner på kyrkogården och tänt ljus. 
Jag har även filmat för ännu en vlogg idag, tänkte att jag skulle göra en på själva julafton med, är roligt med filmer och inte bara bilder från julfton. Så vloggen dyker upp någon gång ikväll. 
Imorse när jag vaknade hade det även snöat, så det var vitt överallt, det var sån lycka då man inte vill ha en grön jul.
 
 
 

They don`t know about us

 

Den är uppe!!✌

 
 
 
Här har vi min första men absolut inte sista vlogg!! Det var verkligen super kul att göra, att både redigera och filma den. Och detta kommer jag tacka mig själv för om ett år eller så när jag vill ha lite flashbacks på livet förut. Hoppas ni gillar den!! 
 
 
 

Vlogg, ja eller nej?

 
Jag har nu kommit hem till Bensjö, så himla skönt. Idag fick jag iden om att jag skulle börja vlogga någon gång när jag känner för det på bloggen, det låter väl kul eller? Jag tänker mig en små filmer som blir en film om hur min dag sett ut, utan något prat för det känns väldigt stelt haha. Jag har alltså filmat lite olika filmer hela dagen och ska klippa ihop allt sen och lägga upp ikväll, så stay tuned om ni vill se den. 

Jullov

 
Godmorgon.
Igår gick jag sista dagen på skolan och fick mitt jullov, så himla skönt. När jag kom hem från skolan fick jag ett jätte fint paket av Linus, tre grejer från min absoluta favorit kolektion från the body shop. Jag rekomenderar denna doft starkt, luktar hur gott som helst. Så tack min finaste!!
Resten av kvällen kollade vi på serie och tog det lugnt, sen gick vi och la oss i hyffsad tid. 
Jag vaknade för ett tag sen så nu ska jag kolla klart på en film och sen städa lägenheten och göra mig klar för att åka hem. Blir hemma länge denna gång då jag ska vara hemma hela jullovet. Har inga planer alls för nyår än.. Men blir nog förmodligen med Linus och alla i Hammarn. 
Pussar

Fjärde advent

 
Idag är det fyra dagar till julafton och även fjärde advent, och gud vad mysigt det är att komma hem och julbaka och mysa massa. Jag och Linus har haft en toppen helg hemma hos mig, även fast vi inte gjort så mycket. 
Vid två tiden idag åkte vi in till stan igen, skönt att det bara är Måndag och Tisdag på skolan sen är det jullov, och då åker jag hem igen och sen är det snart jul. I år ska jag vara hemma hos pappa på jul, var nått år sen jag var det så det ska bli roligt. Har legat och kollat igenom massa avsnitt av serie nu, så ska jag och avrunda och göra kväll nu. Godnatt. 
 
 
 
 
 

Grillat

Hejsan, har precis kommit in efter att ha varit ute och druckit glögg, och grillat med familjen. Vi ska nämligen äta grillat till middag vilket ska bli underbart. Grillat är ju typ det bästa med sommaren, visst är de?  Det man längtar till när det vinter haha. Det är ju så pass varmt ute nu för att vara snart jul? Vilket är väldigt tråkigt, men man kan ju iallafall vara ute och grilla utan att frysa ;) 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon

 
Idag ska jag och några gamla klasskompisar åka hem till en gammal lärare och hälsa på, efter det ska jag till momma för att hon fyller år idag, efter det ska jag bara hem och mysa med Linus och familjen. Igår fick jag även till min kamera, wiho.

Lilla mamma - Tack ska du ha

 
 
Min mamma, min bästavän och min absoluta hjälte i livet. 
Så börjar jag det viktigaste blogginlägget jag någonsin skrivit sen denna blogg startades 2012, detta inlägg skriver jag endast för att tacka min mamma för att hon bärt mig i sin mage i 9 månader, för att hon tagit hand om mig varje sekund i snart 18 år, för att hon har varit hon och alltid tagit mig före allt annat. 
 
Nu sitter jag här och skriver i en gruppchatt med mina vänner och vi börjar diskutera vårann kärlek till våra mammor, hur skönt det faktiskt är att man kommit in i den åldern då man inte bara tycker att sina föräldrar är några pantade jävlar som inte förstår någonting alls, för så antar jag att dom flesta har tänkt. Då slog det mig extra mycket att jag ville ge min mamma ett stort tack för allt hon gjort för mig och för att hon finns. 
 
Min mamma och jag har alltid alltid varit nära varandra och jag har till stor del av mitt liv berättat det mesta för henne, det skulle vara min period i 8an då jag började bli självständig och ville mest vara ute på kvällarna och ränna och mina vänner var en aning viktigare än att sitta hemma med mamma och kolla tv. Och då jag och mamma krockade lite då hon inte kunde inse att jag vart stor och jag inte kunde inse att mamma kände som hon kände och jag kände som jag kände, det ledde till att vi inte kunde möttas på mitten och mest bråkade, när jag var arg på mamma var hon glad på mig, och tvärtom. Men som tur var kom jag ur min lilla upprors period och mamma började acceptera att jag vart stor och självständig. 
 
I längden tror jag den där perioden faktiskt bara behövdes, vi behövde det där året (tydligen) för att förstå varandra ännu bättre och jag tror även att dom flesta går igenom samma period under den åldern. Så kortfattat vart vi bara starkare båda två av att tycka lite olika och många smällar i dörrar och många sura minner av både mig och mamma. 
 
Min mamma har alltid alltid funnits där för mig, vilket kanske är självklart då det var hennes val att jag finns här på jorden och då hennes ansvar att ta hand om mig och ge mig kärlek tills den dagen jag är vuxen och kan ta hand om mig själv. Men det har alltid varit något speciellt med mamma, hon har inte bara funnits där för att hon måste, hon har brytt sig, hon har skickat långa sms när jag känt mig hopplös om vilken bra människa jag är, hon har kramat mig och hållt om mig när jag behövft,  och hon har varit min vän. 
 
Varför min mamma har varit så himla bra för mig, och är bra för mig är för att vad jag än gjort, vad som än hänt och vad som än kommer hända kommer hon alltid att hjälpa och förstå mig, det har hon sagt och lärt mig sen långt tillbaka. Jag berättar allt för min mamma, nästan iallafall. Hon vet och förstår det mesta jag säger. 
 
Hon har aldrig ställt höga krav på mig, hon har låtit mig vara ledsen exakt när jag vill, hon har låtit mig göra saker som hon egentligen är jätte orolig för, men hon har litat på mig och låtit mig göra så himla mycket saker. Jag har blivit en bra människa tack vare min mamma. 
 
 
 
Det finns ingen människa på denna planet som jag vill tacka så mycket som jag vill tacka dig mamma, du är det bästa som finns och du är den bästa mamman som finns, TACK TILL DIG. Alla borde ha en mamma som dig. JAG ÄLSKAR DIG TILL MÅNEN OCH TILLBAKA. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Huvudvärk & lite fix

 
 
 Här har ni en bild på min och Linus lägenhet. 
 
Idag stannade jag hemma från skolan, hade jätte mycket huvudvärk och då får man ändå inget alls gjort i skolan. Jag låg i sängen och tittade olika program på telefonen tills kanske 12, sen skjutsade Linus upp mig till Rusta där jag köpte en klädställning. Egentligen har vi inte plats för en endaste till "möbel" i vår lägenhet, men garderoben började bli alldeles för full så idag tog jag tag i saken. Efter mycket olika möbleringar fick vi till det helt okej fint och praktiskt, och bilden ovanför är resultatet. Vi hade sängen på ett annat sätt förut, så ska bli spännande att lägga sig sen, det låter konstigt att säga så haha? Men visst är det inte bara jag som tycker att man sover sämre eller bättre om man flyttar sängen? 
Min huvudvärk har släppt lite, så ska ta och baka julgodis med Linus såfort han kommer hem. 
Imorgon är det Fredag och det ska bli jätte skönt att åka hem och få massa julkänsla, och snart är det jullov. 
 
 
 

Favorit julfilmer - tre stycken

 
Grinchen- Denna film är ju absolut en stor favorit film på julen, så himla bra och ännu bättre är den väl för att jag ser den lite som en tradition.
 
 
The holiday- Denna film får jag inte heller nog av, kan se den om och om igen. Rekomenderar denna starkt!
 
 
 
Tomten är far till alla barnen- En riktig klasiker som är så himla rolig och julig. Kollar den varje år också!
 
 
Det är mina tre favorit julfilmer, sen finns det så himla många fler som är jätte bra, men dom här är extra bra.
 
 
 

Blått


Mitt inlägg nedanför stämde inte riktigt nu såhär lite efter. Efter jag sminkat mig klart och skrivit inlägget kände jag att min huvudvärk inte skulle klara dagen så jag bestämde mig för att stanna hemma idag. Jag tror jag har sån himla hemsk huvudvärk för att min spänningshuvudvärk har kommit tillbaka, är rätt stressad. Eller för att jag satt in en p-stav för några veckor sen, är det för mycket information eller vad tycker ni? Skitsamma jag får vara hur öppen jag vill. 
Jag kände även att ett bad kunde vara skönt för att få slappna av lite, så tog ett bad med en underbar badbomb som gjorde vattnet blått och sen kollade jag på en film medan jag badade. 
Måste försöka hitta lösningar på att sluta vara så spänd och stressad hela tiden, för jag skulle ärligt säga att mitt liv inte alls är stressigt egentligen. Fast den senaste veckan har jag lagt ner så mycket mer tid på skolan och det har förmodligen gett sina spår. Men jag är även nöjd över mig själv som har ansträngt mig extra mycket. 

I helgen ska jag även ta hem min kamera och ladda den och försöka använda den igen, det är jag taggad på. 

Känner att jag vill blogga hela tiden just nu, har inget att förmedla men känner mig lättad efter jag fått skrivit ett inlägg eller två, som att jag pratar ut det jag behöver sen är jag lättad haha. 

16 December


Juuuuul om 8 dagar, alltså 8 dagar!! Jag är så himla glad för det. Så himla kul att varje år i mitt 17 åriga liv har jul varit lika kul varje gång? Man ledsnar som aldrig på jul och allt med julen att göra. 

Idag är det Onsdag och jag har hittills haft en väldigt skön vecka. I Måndags var jag på skolan i 30 min, sen slutade vi. Igår var vi på en föreläsning i två timmar, sen var det bf dag då ettorna, tvåorna och treorna på barn och fritid hade olika "lekar", sen slutade vi. Och idag har jag sovmorgon till 11:35, så en rätt chill vecka har jag haft. Imorgon har jag sovmorgon igen och sen är det Fredag. 
Jag har även skickat in dom flesta uppgifterna och igår kväll skickade jag in natur frågorna två dagar innan dom skulle vara inne, det händer inte mig i vanliga fall, jag skickar in samma sekund. 

Lite life uppdate så har jag slutat med att plattat håret, jag tror dock inte att någon missat de då jag är väldigt stolt över det haha. Jag har ständigt plattat håret sen 7an, vilket vi kan räkna ut är ungefär 5 års våld mot mitt stackars hår. MEN nu har jag bestämt mig att det får vara nog, jag vill ha långt och friskt hår. Har nu inte plattat håret på 6 dagar, det låter inte långt, men det är långt för mig.

Nog om allt, hejdå.


Tredje advent


Hej, har precis satt mig i soffan efter en hel dag med full rulle. 
Idag är det tredje advent och jag började dagen med en god frukost med lussebullar, sen gjorde jag mig klar och åkte med familjen in till stan och fixade massa saker. Bland annat åkte vi till mitt rum som jag ska säga upp, en ny kille ska flytta in och jag flyttar ner till Linus på heltid. Egentligen kan jag inte säga så eftersom att jag bott här i Linus lägenhet hela hösten, men nu är det på riktigt och jag ska även börja betala hyra satt det blir våran gemensamma lägenhet, jätte kul!!
Var även och köpte ett par nya skor, var verkligen på tiden för de kände jag. Sen nu är jag hemma i lägenheten och har städat och gjort fint tills Linus kommer hem. 
Pussar 

Stava är svårt okej

Här är jag och momma.
För att inte göra detta inlägg så himla seriöst la jag in en liten bild på mig och min momma sen någon helg sen. Jag gillar min momma väldigt mycket och hon betyder mycket för mig.


Jag tänkte bara lägga upp ett litet erkännande inlägg på min lilla blogg med 50-30+5 läsare. Kortfattat sagt, JAG SUGER PÅ ATT STAVA, och oftast så glömmer jag bort min största svaghet och skriver ett inlägg jätte snabbt och sen tänker bra jätte fint och trycker på publicera, inget mer med de. Men sen någon dag senare när jag går in på min egen blogg i brist på annat, då ser jag mina egna misstag, och jag skäms. Men sen tänker jag på att mina få läsare är mina närmsta vänner och kanske någon random som kikar in då och då, kanske inte bryr sig? Är det så? Bryr ni er? Bryr ni er inte? 
Kanske det är så att ni vet när man själv gör ett fel som man vet att man är dålig på, så tänker man på det hela tiden? Och ingen annan tänker på de? 
Jag försöker verkligen bli bättre och att skriva på min egna blogg borde hjälpa mig, om jag tänker efter. 
Här har ni ett litet erkännande fall om ni någonsin undrat om jag någonsin går i skolan och har haft svenska haha.
Pussar








Kamera bilder och jul bakning


Lördag och en halv chill ful selfie från igår, så börjar jag detta inlägg!

Imorse när jag vaknade hemma så gick jag ner och började baka massor med mamma, så himla mysigt att komma hem och få lite julstämning och träffa familjen. När vi stökat klart åkte vi till Bräcke och jag passade på att övningsköra, måste passa på att köra när jag kommer hem då det snart är dags för att skriva in sig på körskolan och ta körkortet! När vart jag sa gammal att det är 3 månader kvar till jag får ta körkort?

Jag hittade förresten min kamera laddare som jag letat länge nu, började få smått panik över att jag ville ha den på jul och nyår osv, men nu kan jag slappna av över det haha. Så ska för min egen skull försöka att använda den ofta nu, det är mitt nyårslöfte haha. Vet inte riktigt varför men tycker det är så himla mycket roligare för min skull att titta tillbaka på min blogg när jag tagit fina kamera bilder och inte en sparad suddig snap bild. Att jag lägger upp endast mobil bilder på min blogg nu, det spelar inte sån stor roll egentligen, vem bryr sig egentligen? Ingen. Men om 1 år när en deppig Wilma sitter och tänker "livet var bättre förr" då är det så himla kul att se fina bilder. 



En jullista

 
2. Favorit julfärg?- Vitt och rött är fint.
 
3. Är du uppklädd eller har du myskläder på julafton?- Skulle säga båda två, på morgonen brukar jag alltid mysa i myskläder sen mitt på dagen brukar jag fixa mig fin och ha klänning eller kjol. Sen när det börjar bli kväll och allt är slut så brukar jag mysa i soffan med myskläder och kolla film. 
 
4. Om du skulle köpa en julklapp till dig själv, vad skulle du köpa?- Skulle köpa en ny plattång tror jag. 
 
5. Öppnar ni julklapparna på morgonen eller kvällen? På kvällen
 
6. Har ni byggt pepparkakshus?- Inte vad jag vet haha.. 
 
7. Vad ska du göra på jullovet?- Inga planer alls faktiskt.. 
 
8. Favorit jul nagellack?- Absolut rött nagellack. 
 
9. Vad är din julönskning?- Fred på jorden
 
10. Vad måste finnas på julbordet?- Julskinka och ägghalvor
 
11. Pepparkakor eller lussebullar?- Lussebullar tror jag, eller nej jag vet faktiskt inte? Båda?
 
Jag och min finaste mormor dagen efter julafton 2011 
 
12. Skumtomtar eller knäck? - Skumtomtar 
 
13. Ischoklad eller marsipan? Älskar att äta marsipan bara som den är, så säger nog de
 
14. Köttbullar eller prinskorv?- Inget av de.
 
15. Julkorv eller julskinka?- Skinka skinka 
 
16. Lax eller sill?- Lax
 
17. Revbensspjäll eller Janssons frestelse?- Revbensspjäll 
 
18. Paradis eller Aladdin?- Kan ärligt aldrig komma ihåg skillnaden på dom? Så spelar ingen roll
 
19. Sylta eller pastej?- Pastej
 
 
Här har vi mig när vi satt upp julgranen någon dag innan jul, haha.
 
20. Glögg eller julmust?- Alltså gillar båda.. Men julmust för det dricker jag mer av
 
21. Rödbetssallad eller dopp i grytan?- Brukar inte äta något utav de.
 
22. Risalamalta eller risgrynsgröt?- Risgrynsgröt.
 
23. Äpplemos eller senap?- Äppelmos
 
24. Hemma eller borta?- Alltid alltid hemma, har faktiskt bara firat jul en endaste gång borta.
 
25. Utomlands eller Sverige?- Som sagt, alltid hemma.
 
26. Ge eller få julklappar?- Både och, men mest få kanske. 
 
27. Mysteriet på greveholm, diesel råttor eller sjömansmöss?- Diesel råttor och sjömansmöss. 
 
Här har vi en bild från julen 2012
 
28. Chokladkalender eller paketkalender?- Chokladkalender då jag endast haft paketkalender en gång. 
 
29. Plastgran eller äkta?- Äkta kanske
 
30. Arne Weise eller Ernst?- Oj vet inte haha... 
 
31. När vill du att första snön ska falla?- Slutet av November kanske? 
 
32. Har du någonsin haft en grön gräsmatta på julen?- Ingen aning, inte vad jag minns.
 
33. När tycker du att det är dags att pynta?- Första adventet tycker jag är lagomt. 
 
34. Kan du komma på något negativt med julen?- Om jag verkligen ska komma på något så är det nog all stress. 
 
35. Blir du oftast mättad när julen är slut eller vill du ha mer jul?- Mycket vill ha mer. 
 
36. Vad brukar framkalla mest stämning på julen/i december?- Bakning, musiken, all belysning
 
37. Leker du i snön till exempel åker pulka eller bygger snögubbe?- Jarå
 
 
 
 
Ännu en bild på mig och min fina mormor från 2012. 
 
 

2015-12-10

Hej alla mina vänner!

Torsdag idag = att jag kunde ha sovit till 11 om jag velat, men jag ställe klockan på 09:30 för att kunna kliva upp och kolla senaste avsnittet av bonde söker fru ( himla tant varning), Bra var det iallafall.

Efter att jag kollat avsnittet möttes jag ett berg av disk pga att jag och Linus valde serier framför att ta tag i disken igår haha. När jag började diska möttes jag av ännu något dåligt då vår diskho har bestämt sig för att vara stopp i och det var vatten under hela diskbänken, jppi tänkte jag.

Förutom att kolla på serier, laga middag, mysa med Linus, gå i skolan och plugga så hade jag och Linus varit tillsammans ett halvår i Söndags och vi åt på Eastern och bara myste hela kvällen, super mysigt. Önskar att man hade anledningar oftare att få gå ut och äta middag och mysa lite extra. Denna vecka har vi även bakat pepparkakor, vi brände dom, jag började grina för att dom vart bränd, och det var inte alls lika julstämning som det brukar vara, om jag ska vara ärlig haha. Men det var mysigt ändå och slut resultatet vart bra tillslut.

Ikväll är jag och Linus bjuden på middag hemma hos hans farfar, sen imorgon är det Fredag och då ska jag åka hem till Bräcke till familjen och bara slappa, endast endast slappa, som att jag aldrig gör de hehe. Pussar.

 
 
 
 
 
 
 


Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0