Hallå där

Hallå
Jag har haft fullt upp sen i lördags, verkligen gjort något varje sekund. Men har haft så himla mycket kul. Jag trivs så bra här, det är fint, fina människor, bra grannar och bara så bra. Nu kan jag äntligen släppa alla onödiga människor som gjort mitt liv neggativft och dåligt, hejdå (-: 
Idag var det första dagen på skolan, det gick riktigt bra och vi fick mest massa information. Så det kommer nog bli riktigt bra det här. Positiva jag är framme nu haha. Men jag behöver den här sidan ofta, jag ska inte ta någon skit alls längre!

Vi får inget wi-fi här fröns 1 september, därför blir det lite blogg och när det blir får det bli med mobilen. 




Sommaren 2k14


Plockade ut det bästa av sommaren i bilder. 

Har haft det bra och dåligt i sommar, mycket upp och nedgångar, mycket känslor som inte kunde bestämma sig om livet var bäst eller sämst, och mycket ångest. Men framförallt mycket skratt, kärlek och mys med familj & vänner. Har jobbat en hel del också, mina tre veckor på dagis var helt underbara. Sen har jag även stått två dagar på Bräcke marknad med dom värsta skavsåren i världshistorien. Leksand resan med familjen var också en av sommarens höjdpunkt, fast att jag trodde det skulle bli jätte tråkigt haha. 
Bilderna får säga sitt, kortfattat har jag haft en bra sommar. 
Kärlek.

Mys brudarna

Love you girls 
Igår hade vi fika hemma hos Moa med massa tårar, skratt och pratt. Var där i några timmar sen kramade jag om mina älskade vänner som jag förmodligen inte kommer träffa på ett tag. Usch vad hemskt det låter, att inte få träffa människorna som har varit mig  nära så länge jag minns. Men dom försvinner ju inte, det gör dom aldrig. Dom finns kvar där hela tiden, de vet jag.


it can't stop, I wonder.


Min blogg består utav bilder på mig, fast det borde ju vara okej eftersom det är min blogg? 
Igår åkte jag upp till pappa och ska vara här tills på Tisdag. För då har Moa en liten "hejdå" fika med alla brudarna eftersom hon flyttar till Västerås. Det ger mig lite panik, hallå Västerås??? Det är långt bort. Vad hade man gjort utan sociala medier? Ska kramas med henne hela kvällen.
Sen på Onsdag fyller min älskade mamma 40 år, så då blir det firande av henne. Torsdag funderar jag på att åka in till stan och vara med Simon och Magnus, sen fredag packa alla kläder och sen lördag flyttar jag. Det här är en grym vecka med massa saker att göra.

Idag har jag målat min cykel svart och degat på soffan, det behövdes. Jag har sån blogglust hela tiden, klapp på axeln till mig själv. 

Bensjö runt

 
Våra lagtröjor
Tävligen går ur på att man är fem stycken i ett lag, en börjar att cykla 6 km, därifrån paddlar två till en flotte, där står en och simmar in till land, sen sista biten springer den sista in, hur roligt som helst. Jag och Alicia fick dock ta paddlingen vilket inte kändes som ett stadigt kort haha. Men vi är väl mest bara med för kul skull, då ingen av oss är speciellt tränad. Förra året kom vi 6a av 12 lag(  tror jag??).
 
 

.

 
Efter sex timmars jobb har jag nu krypit ner i sängen och ska kolla på någon film. Idag gick dom där sex timmarna väldigt snabbt och smidigt och jag kom hem utan onda höfter och knän, perfekt. Kom på att jag ska paddla kanot i morgon på Bensjö runt, fick lite panik över tanken bara haha.  Wisk me good luck.
Godnatt.
 
 

Nu är jag glad


Just nu är livet på sin topp, wiho äntligen 

New

 
 
I Måndags tog jag och Moa bussen in till stan för att mest göra något tillsammans innan vi skiljs, då token ska flytta ända till Västerås. Vi fikade tills vi vart proppmätt och kollade runt på alla affärer, fick med mig tröjan på bilden och ett blomigt linne som inte ville sammarbeta med kameran hehe. Sen mötte vi upp Alicia och Moa B och köpte massa godis, sen satt vi oss i badhusparken och pratade massor. På bussen hem spontan bestämde vi oss för att hoppa av i Fjällsta hos Philip, så vi var där ett tag med killarna. En jätte bra dag som verkligen behövdes. 
Igår var vi i Sundsvall hela dagen och målade och la golv, jätte bra vart de. Vi åkte också ut och shoppade massor med behövliga och fina saker, så nu är allt klart för inflyttning. 
 
Sen idag ska jag och Alicia ta bussen in till stan och sova hos Ella det har jag verkligen längtat efter, att vara med Ella. Inser lite att jag har smått panik av att det är 2 veckor av sommaren kvar, så jag stress gör allt jag veltat gjort under sommaren på två veckor. Mitt schema just nu är proppfullt, måste hinna träffa Moa hägglund som kommit hem från usa efter fyra veckor också. Sen den 18 ska jag färga håret ljust också. Herregud vad stressad jag är haha. 
 

Lägenhet

Absoluta favoriter 
Har hunnit med yran en dag och ett 6 timmars arbetspass på jämtkrogen, pengar ut och in på kontot vill säga. Yran var jätte bra och jag fick se dom artisterna jag ville, hade gärnat gått idag också men plånkan sa nej tyvärr. Medina och kartellen var kvällens höjdpunkt. Slog även huvudet det första jag gjorde i en karusell, mindre bra. Har även nycklarna och kontrakt på lägenheten nu, så skönt. Det är inte den finaste lägenheten och källarvåning, men jag är mer än nöjd då man faktiskt inte kan förvänta sig det bästa som första lägenhet. Sen letade vi otroligt länge då vi ville ha en till bra pris som inte låg allt för långt bort från skolan då vi ska cykla så länge det inte är snö eller -20 ute. Och då hade vi tur att en släkt i släkten skulle flytta och vi kunde ta hans lägenhet. Det är en 1a som har ett litet rum som vi på tisdag har fått tillåtelse att bygga om till ett rum åt Alicia, super bra då det helt plötsligt vart en jätte liten 2a. Så om mindre än 18 dagar har vi flyttat. Perfekt då jag är riktigt le på lilla Bräcke hålan. Skulle kunna bo nästan vart som helst med tanke på att vi kommer få grymt kul jag och Alicka tillsammans, vart vi bor kommer inte först på listan. 
Nu ska jag försöka igga alla mystorys på hur grymt yran är och mysa med familjen. Puss 



Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0