Idag var en sån dag

 Idag var en sån dag då jag letade fram alla underbara filmer med kärlek i, kryp ner i sängen med en stor filt och bara degade. Och så kommer nog resten av helgen se ut också. Så bloggen får nog stå still ett tag till.

Sad

Idag insåg vi att det var sista lektionerna  i nian i klassrummen, blä vad tråkigt... 






Usch vad jag kommer sakna er


Lite bilder från helgen







Tävling

Är med och tävlar om väska två, tävla ni med!



Hej hopp

Har ingenting, verkligen nada nada att skriva om. Därför har bloggen stått tom tills nu. Imorse på bussen insåg jag några saker
1: helt plötsligt har jag fått acne(???) eller acne var att ta i, men 30 tal små små finnar i pannan borde inte kallas nått annat än acne. WHAT TO DO?
2: det är spindlar överallt, både inne och ute. Och jag har fått bett överallt, kan det vara spindelbett?
3: det var helt plötsligt 22 dagar till sommarlov
4: min solbränna är redan borta

Inte så bra saker jag kom på idag, förutom sommarlov.



Lördag

Har haft en bra start på helgen. Sov hos Klara igår med hon och Moa, så mysigt vi hade det. Var kanske 4 år sen jag sov hos Klara, så det var kul att göra de. Vi myste framför en film och massa gott, dock pratade vi mest igenom hela filmen, men sånt är behövligt. Jag och Moa tog mopparna hem mitt på dagen, efter halva vägen bestämde sig min moppe för att sluka bensin och jag stod där med bensinstopp som en mupp. Men mamma kom efter kanske 15 min och räddade mig haha.
Resten av dagen har jag bara varit hemma och gjort en hallon paj som familjen ska mumsa på till efterrätt. Ha en bra kväll.

I den stunden var min moppe värd 5 kr på blocket.

Kvällstankarna flödar

Det finns en sak som jag blir riktigt jäkla irriterad, arg, ledsen och illamående av. Mobbning, bland små barn. Självklart bland stora också, men barn. Alltså nu pratar vi om 8 åringar som inte vill gå till skolan för att "klasskamrater" kläcker ur sig spydiga vidriga kommentarer om varandras utseende? Är de så det ska vara? 
Ibland kan man undra om inte föräldrar har någon jävla koll på sina vidriga ungar som dagligen mobbar andra i sin ålder. Lär man inte sina barn redan från dagis att alla är lika värda, tjock, smal, kort, lång, alla är lika.
Finns det liksom inget stop? 
Att mobbning fanns bland ungdomar är något jag har vetat sen jag var liten och kanske inte tänkt på det lika mycket som jag nu gör. Men när det går så långt att Greta 5 år inte vill gå till dagis för att hon har annorlunda kläder än dom andra, är det inte äckligt sjukt? 
Jag kan inte ens minnas att jag brydde mig om vad jag hade på mig när jag var 5 år. 
Att små barn ska behöva tänka på vad dom stoppar i sig för bröd till frukosten för att kunna passa in och slippa bli retad, då har det fan i mig gått för långt.
Ibland vill jag bara ta en stor hink med kokhett vatten och hälla över föräldrar som har barn som bokstavligen mobbar sina klasskamrater och be dom vakna upp och lära ungarna sina lite vett. Såna naturliga saker som man VET redan sen liten att man bara inte gör. Man säger inte till en person att den är tjock, man gör bara inte de. Vem kan ens tänka tanken att kläcka ur sig en sån vidrig kommentar? Folk borde strypas ibland. 

Sen lärarna då? Hallå vart är ni? Mobbning sker mycket i skolan, och på raster, borde inte lärarna vara där och säga till på skarpen, borde inte lärare ha respekt, borde inte ungarna lyssna på ett nej så gör man inte av sin lärare? 
Barn är så bortskämd och överlägsen nu så det är pinsamt. Det finns ingen respekt alls till vuxna, NOLL reskept.

Sen ska jag inte dra alla över en kant, för det finns tusentals godhjärtade människor och barn därute som aldrig skulle tänka tanken att vara så rå mot någon annan människa.

Godnatt från en arg Wilma som önska hon kunde kasta alla bortskämda ungar i ett läger där man lärde sig lite vett.



Från poolen och stranden

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rhodos stad & Faliraki

Ena dagen åkte vi in till Rhodos stad för att shoppa och kolla på allt fint som fanns där.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sista dagen åkte vi till Faliraki, Lea gjorde fiskspa och vi andra shoppade lite.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hotellet

Okej nu snackar vi det bästa av det bästa, det här stället är det finaste jag någonsin sätt. Det var finare än weheartit bilder, på riktigt. Allt gick i vitt och grått. Ingen av mina bilder kommer kunna visa hur underbart fint hotellet var. Personalen var hur trevlig som helst och maten var helt gudomligt bra. Mina ord kan inte förklara. 
"Dit ska jag igen" Det är det bästa jag kan säga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Resan

Vi började bilresan ner mot arlanda vid halv åtta undefär, vi var framme någon gång mitt på dagen. Då satt vi på arlanda och väntade för att få lämna in väskorna, sen tog vi det lugnt och kollade runt lite. Planet lyfte vid halv sex, sen var vi framme på hotellet på natten någongång. Allt gick verkligen så himla smidigt, inga långa kö väntande eller något i den stilen. Resan hem gick ännu bättre, det tog oss 40 minuter från att vi klev av flygplanet och var ute på E4 påväg hem, så det tog himla snabbt och var hur smidigt som helst.
 
Kommer inte orka redigera någon bild alls, så vi får se hur bra kvalite det blir på bilderna haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hallå igen

Har nu kommit hem på Svensk mark igen, vi landade runt fem på arlanda, sen väntade en bilresa hem. Internet nere i Grekland var lite halv segt men det spelade inte sån stor roll. Men det vart ialla
 
fall ingen bloggning. 
Jag ska sno en ide av Nicolina och lägga upp inlägg i olika "katagorier" så det blir lättare att läsa och så inte bilderna från resan ska bli i oordning. 
Tog mig till skolan imorse och köttade nationella so det första jag gjorde, kändes som om jag inte kunde någon av frågorna. Nu har jag precis ätit en sallad och ska nu fixa inläggen om resan sen packa upp och städa rummet. Tål inte av dom där små små spåren av damm på mitt vita rum, jag får panik då.
 

Tre från just nu







Godmorgon lovers

Sitter i bilen påväg till arlanda, känns så skönt. Har på mig mina nya favorit byxor, så himla sköna, perfekt att resa i. Sen är dom så jäkla snygg också. 
Jag vet inte hur bra internet kommer vara nere i värmen, men det ska finnas wi-fi på hotellet. Så om bloggen uppdateras eller inte får vi se.



Take me to the river

 
 
 
 
 

Hon var djävulen själv

 

Pw

Hej hej, bestämde mig för att ta en powerwalk imorse vid 9. Gick ungefär 4 km, vädret var inte på topp så vände efter halva vägen. 
Köpte nya träningsbyxor igår, dom är så underbar. Har kollat på dom länge på hemsidan,men det har alltid varit utsålda. Men igår fanns dom i butik. 
Gina tricot är dom ifrån.
Köpte massa mer grejer men glömde ta bild och sen har dom flesta av grejerna packats ner i resväskan idag, tyvärr..





Bild från middagen hos Ek

Har varit på middag hos familjen Ek, mer om det imorgon. För nu kan knappt mina ögon hålla sig öppen. Natti.


Stan

Hej hej
Klev upp imorse och åkte till stan, Alicia skulle till sjukgymnasten sen behöver jag köpa ett par shorts. Blir en liten tjej dag med mamma och Alicia. Sen ikväll ska familjen på middag hos Moa, så det blir jätte mysigt. 



1 Maj

 


Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0