Nytt och fräscht.

Hola amigos, ba bra elle?
Torsdag och bara en dag till sportlov, kan inte bli bättre.
Idag efter skolan åkte jag Ronja och Ellen hem till Ronja och fikade och färgade håret, äntligen säger jag bara, det var på tiden, mitt hår började mer likna ett råttbo än hår. Tog lite mörkare än innan, så det blev nog super bra, har inte sett resultatet än. Sen fixade Ronja mina naglar med lösnaglar och allt, så nu är jag så gott som handikappad. Sen gick jaq hem och åt middag och resten av kvällen ska jaq hitta på nått med Ronja eller bara ta det lungt. 
Har lite smått beslutångest om vad jag ska göra på lovet, TinisFlinis kanske kommer hit nån dag och sover över, sen vet jag inte vad jag ska göra. 

I will wait




Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid.

Skola idag, hade riktiga lektioner med nya gruppen, kändes tomt utan Alicia, men annars gick det bra. Fick Thompa i Engelska och då vart jag nöjd. Efter skolan åkte jag hem till pappa och pluggade till matte provet på Torsdag, känner att det kommer gå super bra, började innan alla andra och har haft lång tid på mig att jobba klart, så ligger bra till. Sen ska jag försöka få med mig nån att gå ut och gå med, Flisan var i Gällö och Femke hade träning, så det ser mörkt ut, men nån ska jag nog få med ;)
Puss hej.



Bestie








She's prettier than i'll ever be


If you don`t love me, why do you raise my hopes?

Hej babes. 
Morgonen började verkligen sämst, vi hade fått nya grupper och scheman, vart så le. Hade en perfekt grupp och nu vart den bara bajs, hatarmittliv. Haha nej men typ. 
Slutade vid ett och då gick jag, Ted, Jesper och Ellen hem till Ellen och gjorde lite allt möjligt. Sen gick jag och Ellen hem och fotade och åt middag. Hade planerat att träna, men har fått så ont i höften så jag knappt kan gå, så fick skippa den. Nu ska jag deppa lite över att jag inte kan träna och sen gå ner på tjej, ha det bra.
 
 

Vart less och gjorde om.

Före
 
Efter
 

2 km löpning




Kärlek till er

Bästavän: Mina allra bästavänner är Ellen och Ella, dom finns där för mig när som helst och jag kan alltid vara mig själv till 110% med dom. Har varit tajtast med Ellen i flera år nu, och vi har hållt ihop i vått och tort vi två. Och Ella, jag lärde känna dig för ungefär två år sen, och ändå är vi som barndomsvänner, vi har blivit så tajt på så kort tid du och jag. Ni är så himla underbara och betyder så jävla mycket för mig, det vet ni. Ni är dom jag verkligen aldrig bråkar med eller lessnar på, tror aldrig vi har bråkat Ella? Bara nått små bråk sånafall. Och Ellen våra bråk är inget som ens räknas. Jag älskar er. 
 
Nära vänner: Mina närmsta vänner, ni vet vilka ni är. Ni är också så himla bäst. Får mig alltid att le när jag är på botten och får mig att känna mig speciell och älskad. Femke, Alicia och Ronja, våra stunder på skolan, vi har så kul, ni är så underbar hela bunten. Och Flisan, alla gånger vi ligger ner på golvet och inte kan andas för att vi får popcorn i halsen när vi skrattar. Och Nora, vi har våra bråk,det har vi, men när vi inte bråkar har vi det så bäst, när vi svullar så man knappt kan gå sen, och när vi fotar och jag ligger och deppar för att du blev så snygg på bilderna och jag så ful, och alla gånger du får lära mig hur man ska smiley på bild för att bli lika fin som dig. Och Nicolina alla gånger vi har cyklat och badat på alma när det är så kallt så man fryser ihjäl, och varje gång när jag kollar i dina lådor och när vi ligger och skrattar hela natten och försöker slå rekord i vem som kan fjärta mest. Ni allihop är så himla bra, och störd och knäpp.  Och Simon, du är så sjukt störig ibland, vilket du får höra rätt ofta av mig, men du är himla bäst också, jag kan alltid vara mig själv med dig och rappa dig i ansiktet bara för att retas med dig och sitta och nypa dig tills du blir hur arg som helst, du är som en bror för mig. Och Denise, vi lärde känna varann för kanske ett halv år sen, och ändå är vi hur nära som helst, du gjorde hela min sommar och jag bodde hos dig nästan hela sommaren, var som en i familjen, alla våra kvällar och när vi muttpruttade i Moa.H ansikte och alla gånger vi har suttit och druckit te och snackat om allt möjligt. 
 
Familjen: Jag älskar er mest av allt, och det vet nog inte ni och det förstår jag, så som jag beter mig så är inte det så konstigt faktist. Men jag är sån bara.. För ni är dom jag vet alltid kommer finnas där, och ni är min dyrbaraste skatt. Pappa, du är världens snällaste, det är du faktist. Det bästa jag vet är att lyssna på den musiken vi lyssnar på i bilen bara du och jag, egentligen hade jag tyckt den musiken hade varit sämst, men när jag är med dig är den bäst. Och jag vet att jag aldrig är hos dig, men jag hatar mig själv för de, hoppas du vet de. För jag önska att jag kunde vara hos dig mer, jag gör faktist de pappa, för jag älskar dig hur mycket som helst. Nu när jag skriver det här är det så att en tår kan komma, bara för att jag tänker efter hur mycket du egentligen betyder för mig. Vi har alltid varit super tajta du och jag, när vi bodde bara du och jag, och när jag jämt åkte traktor med dig på jobbet. Och när jag trodde ett spöke tog på mig och jag låg i din famn i soffan hur länge som helst, hos dig känner jag mig tryg. Och när jag inte vågade sova på mitt rum och jag sov hos dig varje dag tills Annelie flyttade in och jag inte fick plats i sängen nå mer, men det förtjänade du, du är bäst. 
Och mamma, vi bråkar nästan mer än vad vi är sams, varför vet jag inte. Men för det betyder det inte att jag hatar dig, utan tvärtom, att jag vet att hur mycket jag än bråkar med dig, så kommer du alltid finnas kvar. Du bryr  dig så mycket om mig, det inser jag mer och mer, kanske lite för mycket ibland vilket gör mig så arg på dig,men jag vet att du bara vill mitt bästa, nån dag kommer jag tacka dig. Du är så omtänksam och underbar mamma, och finast. Vi är så lika du och jag. Jag älskar er mest av allt, mamma och pappa. 
 
Och momma: Du fick en egen för att det finns ingen som är så viktig i mitt liv som du, och det finns ingen jag skulle klara mig så dåligt utan som dig. Vad hade jag gjort utan dig? Vem skulle jag gå till på rasterna och få äta hos när det var äcklig skollunch och jag håller på att dö av hunger? Du är som en extra mamma för mig, när du dör vet jag inte vad jag ska göra. Jag önskar du kunde se hur mycket du betyder för mig, jag önskar verkligen de momma. Minns du när vi var i Stockholm bara du och jag, vi bråkade ingenting och hade super roligt. Du är världens bästa momma, min bara min. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. 
 
Jag ville bara att ni skulle få veta hur värdefull och speciell ni är för mig.
 
 

Skoter



Skäms över att säga, men följde med familjen ut på en skoter tur idag, för första gången på hela vintern.. Helt sjukt vad lat jag har blivit på sånt där, förra året var jag ute jätte ofta och nu har jag inte orkat följt med när dom andra har varit ute och åkt, men sjukt kul var det. 
Nu ska jag fixa mig och sen gå ner på affärn med Alicia. 
 
 

öser på!




Smoothie

Har gått och blivit helt beroende av smoothie, dricker det så gott som varje dag, till frukost, kvällsfika och mellanmål, finns inget godare. 
Det jag har i är Vanlij youhurt och hallon, händer att jag har jordgubbar istället för hallon ibland också. 
 
 

Bra start på dagen

Godmorgon. 
Var helt hundra på att det var Söndag när jag vaknade imorse, såg låg kvar och deppade lite, sen insåg jag att det var Lördag och vart överlycklig, haha. Hatar verkligen Söndagar, det ändå man gör på dom är att gruva sig för att helgen är slut och att man har fem dagar tills helg igen, hatahatahata Söndagar.
Idag ska jag fota, om vädret blir bättre. Kanske åka skoter med familjen, får se om jag orkar. Sen ska jag nog hitta på nått med Denise, eller bara ta det lungt hemma. 
Men först ska jag göra frukost och träna. Sen måste jag kolla igenom min novell en sista gång så jag ser att den är helt färdig. 
 
Har nån nått tips på vart man kan prao? Jag och Ellen har kollat runt en massa, men har ingen anning vart vi vill prao. Vill vara ute i god tid, för förra gången vart det ica för att vi var så seg med att ringa och leta osv.
Jag älskar Kitty

Favoriterna



Älskar dom här fyra tränings apparna, verkligen super bra! Så för er som vill få bra tips på övningar, ladda hem dom där. Använder dom minst en gång i veckan.

W i l m a M a r i a J o h a s s o n


Fredag, är förskyld och har det tråkigt hemma.


Bilder från tältningen








Statistiken är på botten.

Har tappat runt 20 läsare ungefär, känns as surt.. 
Kanske är för att jag inte bloggar lika ofta som jag gjorde förut och bloggar om rätt ointresanta grejer. Men men.
Ialfall så kom jag hem från tältningen vid två nån gång, är så himla trött och sliten. Hade inte med mig kameran, vilket jag ångrar en anning nu. Var hur fint som helst där och gjorde en massa sjuka grejer med klassen som jag nu skulle vilja ha kort på. Åkte först buss upp till Sösjö, sen skidor i 5 km till nån tjärn. Satt upp tre militär tält sen käkade vi mest och "busade" i snön, älskar min klass mest av allt. Sen drog jag, Pelle, Frodo, Alicia och Femke upp på ett berg och gick runt hela de, och det var så fint så jag trodde jag skulle avlida, fick ett sår i hjärtat när jag insåg att kameran låg hemma och minnet på mobilen var fullt, men några få bilder fick jag till. Sen myste vi mest på, och sen somnade alla. Åkte skidor tillbaks vid halv 11 imorse sen buss hem. Har aldrig i hela mitt liv längtat så mycket efter en dusch och vatten, var hur skönt som helst att få komma hem och göra sig fräsch.
Resten av dagen har jag legat i sängen och kollat på film och slappat. 
Får se om jag går på ug med Ronja sen och sover hos Ellen, kvällen är ung än! ;) 
Lilla gosen får stå för bilden

15 år om en månad.

Är exakt en månad tills jag blir 15, grymt. Längtar som bara den alltså.
Chilla dag på skolan, Hk,syslöjd och träslöjd. Sen efter de åkte jag och Nora till pappa och hämtade grejer tills imorgon, ska snart ta bussen hem till mamma och packa hela kvällen.
Lite bilder från igår.







Gotta




Novell, träning och te

Gick hem direkt efter skolan och skrev min novell som ska vara klar nån gång i veckan, sen läste jag lite också eftersom att boken ska vara klar snart, känner mig stresad.. 
Sen drog jag och träna, äntligen, var hur skönt som helst, fick hoppa en grej för huvudet men annars gick allt toppen. När jag kom hem tog jag en behövlig dusch och nu ska jag fika och kolla på film. 
Börjar närma sig att sova ute i tält nu, gruvar mig.. 

Söt


Söndags mys

Har ätit Ben and Jerry, tränat hemma, varit på bion och jobbat, och nu ska jag ta ett bad och sen måla naglarna. Taggar Måndag imorgon, vill träna, och ta hem min novell som jag ska göra klart, hade planerat hela förra veckan att jag skulle ta hem novellen och skriva hemma i helgen, men självklart glömmer jag den på skolan och får inte ett skit gjort.. Så får göra det i veckan istället. Sen måste jag kolla efter kläder,skor och sovsäck, ska tälta med klassen från Onsdag till Torsdag, taggar inte att sova i tält nu.. Dock är det militär tält som man kan elda i, men ändå.. Jag brukar tycka det är jobbigt att vara ute en hel dag, och nu ska jag sova ute. Men det blir nog kul ändå, får jag hoppas.  Sen får jag se om jag följer med Alicia till Sundsvall och går på Timrå- HV71, om plånkan har nått att erbjuda så blir det så. Sen har jag nog inte så mycket mer planerat i veckan, är ledig Torsdag och Fredag, så kanske hittar på nått då. Puss.
 
 

Tja

I Fredags var jag på hockey med folk sen gick vi hem till Ronjis och bakade en tårta och åt upp den. Sen åkte jag Denise och Ellen hem till Ellen och sov där. Sen på morgonen gick jag hem och duschade och fixade mig och drog och jobbade på operan hela kvällen, Cashflow. Sen när jag och Denise slutade gick vi hem till Ronjis och sov där, vi kollade på film och myste. Nu sKa jag hem och ta det lungt tills jag ska jobba på bion ikväll, pengarna bara rullar in nu.



Like a warrior


When you meet someone special... you'll know.

Har varit på hur bra humör som helst idag,och livet är verkligen på topp nu. Går hyffsat bra i skolan, och har fantiska vänner som får mig att må bra varje dag, har börjat umgås mer och mer med Ronja, Femke och Alicia och vi fyra har det så roligt tillsammans, och inget kan bli bättre. Nu ska jag bara hitta min drömprins sen är jag helt nöjd. 
Idag blev jag väckt av frukost på sängen av Ulf, sen fixade jag mig och åkte till skolan, hade klassråd, sen vanliga lektioner fram till lunch. Sen hade jag foto hela eftermiddagen som alla andra Fredagar, eftersom att varken jag eller Denise hade med oss några bilder, och hade bestämt att vi skulle hitta på nån cool idè tillsammans så passade vi på att fota medans dom andra redigerade bilder. Och bilden där uppe vart resultatet. Bilderna såg helt super kanon grym ut på kameran, sen när jag kom hem och skulle redigera dom på datorn var dom alldeles suddig och inge bra alls, brukar vara tvärtom? Men några bilder vart bra som tur är. 
Ikväll ska jag gå på hockey med brudarna och sen får jag se vad jag gör, ska nog kanske sova hos Ellen med hon och Denise, vi får se vi får se. 
 
 

Godnatt

Åkte och Solade med Ellen, eftersom att ingen kille tog hand om mig på alla hjärtans dag gjorde jag nått för mig själv,sen när jag kom hem la jag mig och kollade på film. Imorgon är det Fredag, hur skönt? men gruvar mig över att jag inte har fotat nått som man skulle.. Har inga idéer.. godnatt



Feb. 14, 2013


Grattis till fina Flisan som har blivit stor.

13 år, tyckte nyss du var bebis. Jag älskar dig hur mycket som helst gumman, hoppas du får en super bra dag, det är du värd.

Alla hjärtansdag

Har glömt bort bloggen lite, men jag lever och allt rullar på precis som vanligt, förutom att jag har helt och hållet slutat med Pretty little liars, Ronja sa vem A var och tappade "lusten" att kolla på de. Men lika bra väll de, för nu kan jag börja var social igen, haha. 
Ialfall så igår efter skolan gick jag hem till Ellen och åt middag sen åkte vi och hade barngympan, åh det var så kul, verkligen min grej. Dock satt allas föräldrar och kollade på under hela tiden, men det gick bra. Vart lite fel osv, men det var första gången och vi kände inte barnen. Men har fått höra av många föräldrar nu i efterhand att barnen pratade om hur kul det var hela kvällen, sånt värmer. När jag kom hem från de duschade jag och drog till Ellen och sov där. 
Vaknade hos Ellen imorse(noshit) och åkte till skolan, gymnasieskolan hade nån insperations dag som vi var på fram tills lunch, var himla kul. Efter skolan följde jag med till små kusinerna och myste med lilla Freyah och fikade. 
Ikväll ska jag vara forever alone med mina chokladhjärtan och njuta av att vara singel. 
 

Skype med bästavän, älskar dig


11 Februari,

Vilket betyder att bestie Femke fyller 15 imorgon, Grattis i förskott min vän, älskar dig mest.
Måndag idag, kunde nästan inte kliva upp imorse, somnade om gång på gång tills mamma stod och skrek på mig. Klev upp och åkte på skolan, en av dom roligaste dagarna i åttan, hade tema dag, jätte bra ordnat och intressanta saker som dom berättade om. Efter skolan gick jag hem till Ellen med hon och Denise, vi pratade gamla minnen, och myste på sen drog vi på tjej och fikade och var med på yoga, haha.
Nu ska jag krypa ner i min älskade säng,godnatt.


våra sjuka idéer, älskar oss!

1 år sen idag

Idag har jag haft min blogg i ett år, helt sjukt vad tiden går snabbt? Tyckte nyss jag skaffade den?
Har suttit och kollat igenom alla gamla inlägg, och om jag får säga det själv så känner jag nästan inte igen mig själv, på varken beteende eller utseendet! 
Första bilden är ungefär ett år sen, och andra bilden är runt en månad sen, helt sjukt.
 
 
Sen har jag ändrat min "stil" himla mycket också.
Första bilden är från Februrari 2012 och andra är från i höstas nån gång.

 
 
Ännu fler år med bloggen ska det bli.

Min helg

I Fredags slutade jag klockan kvart i tolv och då gick jag hem och fotade(som jag redan har sagt förut) och sen åt jag god middag med familjen och myste framför gladiatorerna. Hade också "hemma spa" med mamma,Lea och Alicia, super mysigt.
Haha charmig.
I Lördags var jag hemma hela dagen och väntade på att Alicia skulle komma hem så vi kunde hitta på något, vilket slutade med att hon kom hem sent och vi tog en promenad ner till affärn och mötte upp Ronja, sen påvägen hem förfrös jag mina fötter och fick sitta med värme grejer på dom hela kvällen, att jag aldrig lär mig att det är för kallt med converse nu. Sen gick jag och la mig och kollade på Pretty little liars och somnade i tid. 
Före ( sämst bild för att ljuset inte var på min sida ) 
Efter
Idag vaknade jag för tidigt och ingen annan var vaken så låg i sängen till tio ungefär och då tog jag och städade rummet,  sen överraskade jag min älskade syster med att städa hennes alldeles för stökiga rum, ibland är jag väll för snäll. Sen gick jag och mötte Ellen och var med henne en stund. Nu ska jag ta och sova och ladda för en full vecka med träning, barngympan kör igång och har fullt upp med den, sen ska jag även med Moa och simma på Tisdag.
 
 
 

Har märkt att jag gör samma min på alla bilder?


~ Dag två meningen med mitt bloggnamn ~

Har så länge jag kan minnas kallats Wilmis av min familj,släkt och vänner. Och jag tycker att wilma.blogg.se lätt så tråkigt, så det var nästan självklart att det blev Wilmis, sen så var det redan upptaget och då fick det bli Wiilmiisss istället. 
Hittade en bild från förra vintern på mammas dator och insåg vilken dålig hy jag hade den vintern, var blå under ögonen jämt och hade mycket finnar jämfört med vad jag har nu. 
 

Kollar på bästa filmen och tränar,bästa kombinationen




I bet I'm not number one on your list to kiss, but please understand

 
Har ingenting att blogga om, så ni får stå ut med alla mina tråkiga ego bilder med en dramatisk rubrik till.
 

Vill återuppleva allt.

Grekland 2012
 
Gävle i sommras
 
Stockholm också i  sommras
 
 
 
 

Morgonmys med gosis


~ Gör ännu ett nytt försök, med en ny lista ~

Dag ett presentera dig själv: Jag heter Wilma Maria Johansson, jag bor varanann vecka hos min mamma och varanann veckan hos pappa, och har gjort det sen jag var två då mina föräldrar skiljde sig. Just nu är min fritid att kolla på Pretty little liars och träna, annars i vanliga fall är jag med mina underbara vänner, tränar, är hemma och pluggar och tar livet lite som det kommer. Jag går i 8an i Bräcke skola, den minsta hålan ni kan hitta, men jag trivs rätt bra ändå. Jag skrattar åt det mesta och är ofta glad, men kan vara världens bitch också. Jag älskar att vara med på bild, men blir lätt blyg. Jag har dåligt självförtroende men det blir bättre för varje dag som går. 
 
 
 
 

Everybody talk


Dagens outfit


Tar ett varv runt jorden

Fredag, började morgonen med att sova lite för länge och inte hinna äta frukost, så var hungrig som aldrig förr. Men som tur var så fick vi fika på mentorstiden, kladdkaka&cola. Sen hade jag vanliga lektioner fram tills kvart i tolv då jag slutade, gick då hem och fotade och satt och letade insperation på weheartit, vi i foto gruppen ska ha nån slags "utställning" och jag har inte fotat nått till de.. Så måste ta och fota de i helgen. 
Ikväll ska jag vara hemma och mysa med familjen och äta go middag, och i morgon kommer en släkting från Göteborg och sover här så blir nog hemma då också. Ha en bra helg allihop. 
 

Vad har hänt?

Tvättade bort mitt gamla nagellack igår, och insåg idag att dom såg helt hemsk ut nu? 
Dock syns det inte så bra på bilden, är dubbelt så mycket i verkligheten. 
Har hört att naglar kan slitas lika som hår gör när man använder värmegrejer, så kan naglar slitas av nagellack, kan vara de eftersom att jag använder de hela tiden, eller? 
 

Skype och pretty little liars

Har ingentligen ingenting att blogga om, Så varför bloggar jag? 
Ialfall så har jag varit på sämst humör hela dagen. Hade no hela eftermiddagen vilket faktist var rätt roligt, håller på med kroppen och sånt där! Rätt intresant. Sen efter skolan gick jag och Alicia hem, men efter hälften av vägen började vi bråka och surade resten av vägen hem, vilket gjorde mig på ännu sämre humör. Sen när jag kom hem var jag sjukt fika sugen, men då insåg jag att smöret var slut, och det gjorde mig på ännu sämre humör. Men nu är humöret på topp igen. Sitter just nu och skypar med massa roliga människor och kollar på pretty little liars. 

Guds gåva till mänskligheten




6 Februari



Bjuder på en bild från Spanskan idag.

Mys med brudarna

Felicia och Freyah följde med mig och Alicia hem efter skolan, vi fikade, pratade en massa och kollade på gamla bilder. Så mysigt så, det gör vi om brudar. 
Är det någon som vet vad det är för fel på swefilmer.com? Jag skulle gå in och kolla på Pretty Little Liars men det funkade inte? och tydligen funkar det inte för nån annan heller? Mitt liv är förstört om det inte börjar funka igen. 
 
 

Favoriten

Allt rullar på som vanligt, förutom förskyldningen så är allt bara bra. Alla dagar ser exakt lika ut, jag vaknar på morgonen med en hals som man skulle kunna betala för att slippa, drar på skolan, går hem, kollar på pretty little liars. tvingar mig upp ur sängen för att gå och äta middag, äter middag, och sen resten av kvällen kollar jag på pretty little liars,pluggar, äter massa frukt, och duschar, kul liv va? Men såfort jag har sett alla avsnitt så ska skaffa ett liv igen, haha. 
Kom på igår att jag gjorde en lista för nån vecka sen, som jag lovade att inte glömma bort efter typ 9 dagar, vilket jag gjorde, haha typiskt mig att göra nått, sen inte orka/glömma det efter hälften av allt och bara skita i de.

Pll




Strong is the new beautiful

 
 
 

Eftersom att jag råkade glömma Alicia

Så får du ett alldeles eget inlägg. 
Fulaste bilden,men jag älskar den.
Du betyder mest av allt för mig Alicia, men det antar jag att du redan visste. 
Du är den personen som kan få mig att le fast att du inte ens har pratat med mig, jag behöver bara tänka på dig och på allt vi har gjort och att vad som än händer som kommer du alltid vara den som aldrig kommer svika mig. Det får mig att le, oavsett vad. 
Du är inte bara en bästavän för mig, du är min syster också. Det finns inget bättre än att vara bästavän med sin syster, ingen kan förstå den känslan fröns dom får själv uppleva de, att jämt veta att man alltid har dig där, att få uppleva en massa roliga semestrar och en massa tråkiga grejer också, det är det bästa jag vet. 
Du kan vara så irretersam ibland, men det händer inte ofta att vi bråkar, för vi är så lika och tänker lika ofta. 
Du är som mitt hjärta, du är det som får min kropp att fungera dag ut och dag in, utan dig klarar jag mig bara inte. Om nånting skulle hända dig Alicia, då vet jag inte vad jag skulle ha gjort. Det skulle bara inte funka. 
Såfort jag får åldern inne och mammas och pappas tillstånd, så ska jag tatuera in nått som har med dig att göra, det är nått jag verkligen ska göra. 
Jag älskar dig mest av allt min allra bästa och finaste syster. 
 
 
 

Bilder från gamla goda tider


Workout

 

 
Gårdagen gick ut på att göra en massa olika övningar,rumpa, mage och armar mest. Sen åt jag mat och duschade. Sen gjorde jag inte så mycket mer, kollade på lite av pretty little liars och sen somnade jag.
Nu ska jag klä på mig och gå ut och ta en powerwalk med Femke. 
 
 

Facebook del 2

 

cecilia Gradin- Super fin tjej som jag inte känner

Emma Sahlin-Lika där med, himla fin men känner inte

Joel Störvold-Snygg kille, känner inte så bra, men det tycker jag vi gör nått åt!

Elias Åström- Känner inte..

Mira Lindh- Känner inte, men du är super fin och verkar vara rolig och snäll!

Johanna Pålsson - Skön som inåt, misstolka inte. Och finast. Tycker vi ska hitta på nått, puss.

Moa Blomqvist - Våra stunder på mentorstiden slår ingen, du är snyggast och roligast, älskar dig

Johanna Nygren- Fin tjej!

Fia Roos-Var tajt med dig förut, men sen gled vi isär och det är jätte tråkigt. Saknar dig fina fan!

Julia Edin- Fin tjej som jag vill lära känna. 

Frida Strömberg - snackade rätt mycket med dig förut, men sen slutade vi att snacka. Men du är ialfall fin!

Isabelle Andersson- Söt tjej jag inte känner

Oliwer Nord Bodin- Snygggg kille, tycker vi ska ses nått, puss

Frida Strömberg- Snackade mycket med dig förut, men sen slutade vi med de. Men du är ialfall fin

Tina Karlsson - Vad ska jag skriva? Hade inget alls imot dig förut, tyckte du verkade fett schyst och var as fin. Men sen fick jag höra lite grejer och allt det där var som glömt. Men det går ju att göra nått åt.

Per Sverre- Åh Per, du är så bra. Du har hjälpt mig igenom många mörka sidor och stöttat mig genom allt. Du är underbar rakt igenom, älskar dig.

Linnea Fredholm- Snyggast, tycker vi ska ses nått

Klara Pettersson - Kloris, du är super söt och fin och snäll och bäst, puss hej

Fillipa Sundin Eriksson - Fin tjej som jag inte känner


Facebook del 1

 
Timothy Paulsson- Min fina farbror, du har alltid funnits där och tagit hand om mig. 
Sebastian Pålsson- Känner inte så bra, men snygg!
Elise Gulliksson- Finastefinaste du, otroligt vacker och  snäll, tycker vi tar och ses nått snart, puss.
Tilda Melin- SnyggTilda, du är super fin och verkar hur skön som helst.
Kalle Sandelin-Snygg, snäll, och rolig. 
Loise Hagström- Fin tjej jag inte känner
Emilia Hägglund- fin tjej som jag snackade med mycket förut. 
Ted Adamsson- Eftersom att du bara hade en profilbild sen du var liten fick du ingen bild. Men du är super gullig och snäll, har alltid kul med dig
Jennifer Östberg- Fin tjej jag inte känner så bra, var mycket med dig på "släkt" middagar förut! 
Freyah Linna-Lindgren- superduperfina du, du är  snäll och rolig. Måste ses nått,puss.
Moa Ek- Ekan, vilka minnen som kom fram när jag kom till dig, allt vi har gjort. DU är bäst, älskar dig.
Stina Andersson- Ett av dom rolligaste minnena med dig, med Ellens sko haha. Du är också himla fin.
Moa Hägglund- Moa, du och jag har så bra minnen, men också sjukt dåliga. Vi har bråkat ungefär lika mycket som vi har varit sams, men det gör inget för jag vet att jag aldrig förlorar dig, för vi löser de jämt. Du är finast, jag älskar dig tusen gånger runt jorden och tillbas,de vet du.
Gustav Hofflin- Snyggsomfå, och rolig, har massa minnen med dig. 
Lotta Orrmaker- Min fina vän, du finns alltid där. Saknar dig
LInnea Lindgren- Känner inte dig, men du är söt
Femke Golverdingen- Min Femke, vi har varit vänner ganska länge nu? Vi har det jämt så jävla kul och skrattar som jag vet inte  vad. Minnena med dig får mig att skratta vad som liksom. Du är speciell för mig, hoppas du vet de, min fina underbara ängel.
Madelene Söderberg-  Du verkar vara en sån där som skulle vilja vara som,super fin och hur snäll som helst. 
Gabriel Liljefelt- Snyggast, du har utseendet alla killar drömmer om, tjejerna gillar dig hörru!
Magnus Eriksson- Vi var himla tajt förut, men vi gled isär. Saknar dig! 
Kristina Häggström- Många minnen med dig  sen basketen, puss.
Hilda lindström- Hildisen, du är såååååå fin och bäst. Loveu
Emmelie Sefastsson- vi träffas inte så ofta, men när vi gör de så är det bäst. Jag älskar dig snyggo.
Alex Dahl- Hur snygg som helst. Känner inte så jätte bra, men det ändrar vi på tycker jag :* 
Nora Eklid- Du finns alltid där för mig fina du, och jag finns alltid för dig, de vet du. Jag älskar dig snoris. 
Ella Aronsson- Bästavän, har kännt dig i lite över ett år nu. Och jag är tajtare med dig än jag är med många andra av mina vänner.Du och jag klickade direkt vi såg varan, båda är exakt lika knäpp och mongo. Känner mig aldrig dålig när jag är med dig, du får mig jämt att må bäst, vi ses nästa helg älskling.Jag älskar dig mest av allt. 
Ellen hakfelt- Du vet redan vad jag tycker om dig,så utan att göra en bibel, du är bäst :*
Alice magnusson- Har gjort mycket kul med dig, du är så underbar, fina du! 
Felicia hägg- Känner inte dig, men du är himla fin! 
Anton Blom- Ingen anning vem du är... 
 

Nothin' can break us

 
Bästa brudarna jag vet, älskar er.
Gårdagen spenderades med bästa brudarna i golhuset. Vi åt pizza, kollade på gladiatorerna, skrattade och pratade en massa och åt hur mycket gott som helst. Kunde inte ha varit bättre. 
Sen vid halv elva kom jag hem, gick och la mig direkt och kollade på pretty little liars. 
Somnade efter ett avsnitt, vaknade imorse, kollade på två avsnitt till och åt frukost! 
Ska alldeles snart åka upp till stugan med pappa. 
Herregud vad den här veckan har gått fort, tyckte nyss det var Måndag? Och imorgon är det Söndag? Fast bra är väll de, vill ha sommar och sommarlov nu på en gång. Är så le på vintern. 

Mycket vill ha mer, det är så vi bygger problem

 

Nowbody knows

Fotade i Johnys studio igår, var verkligen super kul. Dock var jag himla osäker på mig själv och ville inte vara med på så många bilder. Men kul var det. 
 


Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0