Allergic to bitches.

Vart ingen bloggning igår, Alex kom hit och jag hade noll tid med datorn, var så himla trött och le så jag somnade rätt tidigt. Är lite halft le på allt just nu, vill ta med dom jag älskar och åka till ett ställe långt härifrån och aldrig mer komma tillbaka. Längtar och räknar ner varje dag tills gymnasium och lägenhet, den ända grejen som får mig att göra nån nytta. Det ända som är i min hjärna just nu är Sundsvall, gymnaisum, lägenhet med världens bästa syster, slippa Bräcke, få ett nytt liv. 
Men självklart kommer dom jag älskar mest av allt att vara i min hjärna hela tiden och det kommer svida i mitt hjärta att skiljas från vänner man har haft hela sitt liv, men det är ju bara 12 mil? eller hur? 
Och familjen, att inte ha mamma och pappa precis brevid sig om nått har hänt, men lika där, det är bara 12 mil och tåg och bussar går flera gånger om dagen.
Det är länge kvar, men tiden går snabbt. 
 
Idag ska jag bara vara hemma och slappa( haha länge sen man använde de ordet), och kanske ha lite kvalitets tid med Alicia. Har bestämt mig att springa/ gå idag, bara för att känna mig hurtig typ haha. Får se om Alex kommer, annars händer inget speciellt. 
 
I veckan har jag planerat stan med Ellen någon dag, sen på Fredag ska jag och Alex laga middag och ha mys här hemma, resten återstår att se. 
 
 

What does the fox say?

Har uppdaterat min iphone till den nyaste uppdateringen och nu funkar inte blogg.se appen, jävlaanushål
 
  
Och det är anledningen till att jag inte bloggar, för jag är för lat för att starta datorn hehe. Men jag hoppas dom fixar det med appen snart så man kan blogga från mobilen igen, mycket lättsammare. 
Ska precis åka till Bräcke och jobba på bion. Är lite blogg sugen, så om jag orkar trycka på start knappen på datorn och fota lite så blir det ett inlägg sen ikväll. 
 
 

Give & take

Har haft en rätt dålig dag idag, hade ångest igår när jag skulle sova över att det var Måndag nästa dag och att jag absolut inte ville gå på skolan. Så sov sämst, vaknade flera gånger av att jag hade ont i hela kroppen, och huvudet och exakt överallt. När klockan ringde ville jag dra täckte över huvudet och inte kliva upp på flera veckor. Har tappat all pepp över skolan när jag fick för mig för några dagar sen att jag inte kan vara duktig i nått, eller nånsin kommer kunna bli, så varför skulle jag kunna lyckas med nått jag har skitit och haft svårt i sen sexan ungefär? 
Onödiga tankar som jag tänker på så mycket att jag verkligen tror att det är så.. Jobbigt att vara tjej ibland.
När jag kom hem från skolan la jag mig i soffan och låg där tills 8, då tog jag en dusch och gick och la mig i sängen, och nu ska jag sova, godnatt.
Imorgon ska jag äntligen åka hem till Alex, var hur länge sen som helst.. Blir oftast att vi är hos mig.



Söndag

Hej, mitt liv rullar på som vanligt! Skolan och Alex tar upp en hel del, familj och vänner också, precis som det ska vara.



Annars då? Inget faktiskt, eller jo, har varit in på en kurs i stan i helgen med Ellen, kursen bestod av en hel dag för barn gympa ledare, fick massor med inspiration+ en rolig dag. Efter kursen gick vi runt på stan en sväng. Hittade inget speciellt, bara en laddare till mobilen, eftersom att min har varit skev i nån vecka nu, så nu slipper jag äntligen sitta och hålla i laddaren för att kunna ladda. 


Såg förresten nu när jag gick in och skulle blogga på blogg.se appen att dom har gjort om den helt och hållet(!!!) och jag kan inte annat än tycka att det var grymt! Inlägg precis som från datorn, nu får jag bara vänta på att man snart ska kunna föra över bilderna från kameran till mobilen utan datorn, hur smidigt skulle inte de vara? 

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, kolla på film och lägga mig tidigt. Vi hörs när vi hörs haha.


HAHAHHAHAA


Alex


Mys framför film

 

When your past calls, don't answer

Under tiden bloggen har stått stil har jag hunnit varit med Alex, sovit hos Ellen, och igår sov jag hos Momma för att jag och Ellen och några till skulle inventera på Ica!
Orkar inte ta allt i detail, men dom senaste dagarna har varit riktigt bra faktiskt.



Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0