Låååång dag

Idag åkte bilen mot Sundsvall, och lägenheten. Vi städade ur den och äntligen hämtade min säng och tv, har fått haft en 90s säng i några veckor nu. Så ikväll somnar jag gott. När vi var klar åkte vi ut en sväng på Ikea och köpte lite smått och gott, sen for vi hem igen. Resten av dagen har jag stökat med mitt rum och fixat och gjort fint, så nu har jag precis landat i sängen tröttare än tröttast. 
Godnatt kära vänner 


Fredag

 
 
 
 
 
 

Klapp på axeln

Idag är det Onsdag och igår var det Alicias födelsedag, jag bakade en kaka som vi åt senare på kvällen med lite paket. Förutom de så spenderar jag mina dagar på badet, där jag har simskola, skolsim, vattengympa, relax och massa annat kul. Efter praktiken sitter jag alltid på en buss(eller tåg) hem till Bräcke där jag äter middag, pratar med min familj sen ligger i sängen hela kvällen. Ungefär så ser mina dagar ut just nu, inte jätte intressanta för er men jätte lärorika för mig. Snart kommer ännu ett till val och jag måste välja om jag ska gå pedagogiska inriktningen eller fritid, det är ett jobbigt val. Ena dagen vill jag bli badmästare och andra dagen barnskötare, jobbigt läge.
För tillfället är jag väldigt glad också, känner mig fri och tar ingen skit av någon annan, det är en skön känsla som jag för första gången kan känna på kanske 1,5 år? En klapp på axeln till mig själv. Godnatt vänner 

Familjens nyaste tillskott


Min familj har köpt världens sötaste lilla hund vid namn Sam som flyttade in hos oss här om dagen. Han är älskad av alla 

Fri till slut

Söndag och jag tänkte på min blogg för första gången på 17 dagar, kände att jag hade tid över för första gången på dom här dagarna. Början på det nya året har börjat riktigt bra och jag har gjort en hel del, nyår firade jag med massa av mina gamla vänner i stan hemma hos klara, vi sjöng, kollade på raketer och njöt av kvällen med någon droppe alkolhol. Jag hade sen ett jätte bra jullov då jag träffade Ella, var hemma med familjen, sen kom även Olivia hit och sov en helg. Har självklart också sprungit på mellandags rean några dagar och bränt julklapps pengarna. Jag har även gjort om min ruttna garderob till en vit och fin garderob, tog mig en hel dag men fint vart det.
Efter lovet drog skolan igång, gick två dagar sen var det helg igen. Efter helgen började jag mina första dagar på Storsjöbadet, där jag kommer ha min praktik i 3 veckor.  Har gjort min första vecka nu, och trivs som fisken i vattnet, skulle gärna stannat några veckor till.

Från nyår  
Några blandade bilder från lovet

Från när Olivia var här och hälsa på 




2014

Januari
 Starten på 2014 var inte den bästa och jag var nere den mesta tiden av månanden. Satt mest hemma och deppade över livets alla möjliga problem, jag insåg även vilka människor som förtjänade min tid och vilka som jag skulle radera. Tog upp kontakten med Moa och var där var och varann helg. Var otroligt sårad av kärleken och låtsades att jag inte brydde mig alls. 
 
 
Feburari
Jag började komma ur den hemskaste depp perioden och tog vara på mycket tid med mina gamla vänner, umgick och pratade väldigt mycket William och John och hade många roliga stunder med dom. Fortsatte att vara med Moa.Jag längtade väldigt mycket till sommaren, bruna ben och Grekland
 
 
Mars
.
Mars var en berg o dallbana hela månaden, jag var världens lyckligaste men mitt i allt väldigt ledsen också. Såhär skrev jag på min blogg i Mars   "Men känns som om det är på bättre vägar nu, kanske att jag snart tar mig upp till toppen, inte än, inte på länge, men en sak är säker och det är att jag är påväg upp."  
Jag började sakta men säkert må mycket bättre. Just i Mars hände det väldigt mycket saker, jag och Alicia var och kollade gymnasium i Sundsvall, jag fyllde år och fick en ny tv,jag var sjuk väldigt mycket och var väldigt lycklig över att få ha en fin familj och fina vänner.
 
 
April
 I april hade jag blivit så stor att jag fick börja övningsköra, vilket jag gjorde så fort jag fick chansen. Jag började också tycka Moas häst var lite lite söt och red på den några gånger, eller åkte på den några gånger kanske jag ska säga. På valborg levererade brudarna grillparty utan en fungerande grill, men kul hade vi. Jag och mamma insåg också att cykla var roligt och mysigt när det var soligt ute. Jag jobbade på operan och bion och tränade några pass.
 
Maj
 I Maj åkte jag till Grekland med familjen och mådde som en kung, underbart hotell och en perfekt vecka. Började också inse att nian snart var slut och jag började gå på mina sista lektioner på Bräcke skola. Mådde för det mesta riktigt bra den här tiden på året och de började närma sig sommar och sommarlov. Jag var riktigt taggad på att börja gymnasium i Sundvsall och flytta. 
 
Juni

Skolavsluning och festligheter startade månaden, mycket tårar och kärlek var det då. Sommarlovet började och jag, Ellen och Alicia gled runt på mopparna och åt pizza, Har inte så mycket att skriva för den här månaden, den var bra och jag var lycklig.
 
 
Juli
Juli var en av den bästa månaden, hände mycket roligt. Jobbade på Bräcke marknad, kollade på DJ broiler, var till Leksand och bara njöt av sommaren. Solade, badade och gjorde allt man gör på sommaren. Var också på Crousingen i Hammarstrand och träffade alla fina människor jag aldrig träffar så ofta, tex min Ella.
 
Augusti
 
Yran, bensjö runt och en väldigt mysig fika med tjejerna fick avsluta sommarens fina stunder. Det vart dags att packa mitt pick och pack och flytta ner till Sundsvall. Gick min första dag i gymnasium och bytte linje, det här var en jobbig månad i slutet, mycket jobbiga beslut och mycket förändringar.
 
September
 I September hade jag bytt linje till barn och fritid, och jag lärde då känna en människa som har förändrat en stor del att mtt liv, är så glad att jag träffade Olivia, för idag går det inte ens att tänka på att leva utan henne. Jag var även till Höga kusten med min nya klass till Skule och klättrade i berg, tältade, och vandrade. Helgerna spenderades med Olivia och vi levde på tacos och massa mys med Alicia.
 
 
Oktober
Oktober var väldigt likt September, ingen större skillnad. Gick i skolan och längtade hem till familjen och Bräcke, trivdes inte alls i min klass och hela grejen av det hela. Veckodagarna såg likadan ut varje dag och dom helgerna jag inte kunde åka hem gick åt till att sitta och gråta eller vara med Olivia. Men självklart fanns det massa bra stunder i allt det neggativa också, lärde känna nya människor, och lärde mig massa, 
 
November
 
 Sista tiden i Sundsvall, massa tankar och jobbiga beslut med om jag skulle flytta hem eller kämpa på lite till. Men beslutet att flytta hem var det ända rätta och jag och Alicia sprang mellan lärar rummet och syv varje dag. Vi krammade om klasskompisarna och lärarna och tog vårann sista dag på Västermalms Gymnasium. Allra jobbigast var det att flytta ifrån min Olivia. 
 
December
 
 Började i en ny klass IGEN och känns äntligen rätt. Nu bor jag äntligen hemma igen och allt börjar ramla till rätta igen, jag lär mig verkligen av mina misstag. Har färgat håret, varit på taco middag, jobbat på jämtkrogen och haft en underbar jul och nyår. Nu lägger jag alla dåliga minnen och människor bakom mig och går vidare till er nytt och förhoppningvis ett grymt 2015.

 
 


Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0