Life is a bitch

Men jag krigar den bitchen in i det sista.

Fredag, har hänt otroligt mycket saker dom senaste dagarna, massa skit som var så oväntat så jag har panikångest hela kvällen igår, nu lämnar jag människor som jag insåg var fejk och önödiga och lägger all tid på min älskade riktiga vänner.

Skolan idag har varit sådär, har fått mycket stöd av mina änglar, och har varit illamående hela dagen, men annars har det varit bra.
Sitter nu och väntar på tåget till Gällö som går till saknade Moa, ska sova där, ska blirjåtte gosigt, har så mycket att berätta för henne. 
Ha det bra.




Min favorit


Dagar som den här borde minskas, Onsdagar är näst värst, Måndag kommer alltid först. Men min gos lillebror gjorde saken bättre genom att vilja kramas och gosade med mig. 
Inget speciellt händer just nu, livet bara rullar på, varken bra eller dåligt, men bara det rullar så ska det nog gå bra, för nu vill jag bort till Grekland och Sundsvall.

Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen

 
 

Sådär ja



Söndag igen

Efter en bra helg med min älskade Tina är det nu Söndag, vilket för min del betyder jobb på bio och Söndagsångest som sakta men säkert blir värre och värre ju närmare det blir kväll och närmare Måndag morgon. 

Tina kom i Fredags vid tolv tiden och var med på skolan hela eftermiddagen, sen åkte vi hem och pratade om allt mellan himmel och jord. Senare på kvällen åkte vi till Bräcke och var med Isac hela kvällen.
Resten av helgen var vi på innebandy, som för övrigt var himla spännande, och som slutade med 6-5 till Bräcke. Vi kollade också på skräckfilm och Isac kom och var med oss och Alicia hela kvällen, riktigt gosigt.
Har haft en riktigt bra helg, om man räknar bort min nedgångar och tårar då och då, men som tur var har jag haft Tina där och helgen vart värd att leva i. 



Svar på kommentar

Jackan passade tyvärr inte bra alls, jag hade beställt storlek S vilket var alldeles för litet. Jackan var liten i storlek och kunde inte skickas tillbaka, men min vän Moa köpte den, så de blev tur i oturen! 


Har precis landat i min säng, som för övrigt kändes extra skön just precis nu, har datorn i knät och kollar på Andra avenyn, den serien, älskade serie. 
Sen jag kom hem från skolan har jag städat upp på rummet och bara tagit det lugnt. Väntar på Alex som kommer vid sju tiden, sen resten av kvällen ska vi bara mysa. 

Idag insåg jag att Håkan Hellström har riktigt bra låtar och därför fick han till och med en egen lista på Spotify, jag insåg också att jag är beroende av instagram och att biologi faktist är intressant. 





Arg och le Wilma

Nått jag blir jävligt irriterad på, är människor som  trycker ner andra, helt oskyldiga människor, som sen mår dåligt och känner sig värdelös. Är de kul? Kan nån tycka att det är kul? 
Är det är nått man bara gör och sen inte ens tänker på att hur kul skulle du tycka att det var om nån annan kallade dig dom orden, eller hur kul skulle det vara om du fick dom taskiga kommentera på din blogg, eller din instagram, hur kul skulle du tycka det var?
Folk har tagit livet av sig för att just dom människorna inte hade någon empati eller var avendsjuka, eller bara ville förstöra för någon annan, så att det går så långt till att riskera någon annans liv? 
Internet är läskigt, eller rättare sagt, människorna som använder sig av nått som egentligen är väldigt praktiskt och behövligt, men som nu riskerar nåns liv, är inte de rätt rysande hemskt? 

När någon lägger upp en bild, som någon är rätt nöjd med, men sen får någon en riktig hemsk kommentar som kan sitta kvar resten av livet. 

Jag blir bara så himla le, och himla arg och ledsen när jag har fotat mig själv och lägger upp på MIN blogg, min dagbok där jag skriver exakt vad jag vill, och vem som helst får läsa. När skärmen sen lyser upp och jag inser då att någon har kommenterat på min blogg, nått som egentligen inte jag tar åt mig ett dug av, eftersom att jag vet att jag inte ser ut som ett babyface(???) och inte ser ut som 12 år, men endå svider det till i hjärtat. Att någon, någon som jag inte har en blekaste om vem det är har gått in på min blogg, varit så rå och kommenterat två kommenterar med nått som ska göra allt för att trycka ner mig, nått som kanske inte har med mitt utseende att göra, utan bara nått för att skada och göra mig mindre. 
Det är sjukt, hur människor kan vara. Uscha säger jag till dig och er. 



Alicia

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min systers födelsedag, hurra hurra hurra. Grattis älskade du. 


curly

 

19 Januari

Godmorgon.
Igår blev det som planerat, åkte upp till Alicia och umgicks med hon, Nicolina och Klara hela kvällen, super mysigt. 
Klockan ställdes på 08:45 imorse, men jag vaknade lite innan och väntar nu på att mamma ska hämta mig, vi ska åka och träna, sen är det möte med bion och efter det bio hela kvällen. Såhär borde alla Söndagar vara.



Det var då vi förstod



Lördag

Också var det helg igen, ännu en vecka av nian har gått och en vecka närmare flytt och ny skola, känns så bra. 
Veckan har varit sådär, har varit sjuk två dagar och känner mig fortfarande lite krasslig( haha krasslig??), sen har det varit lite andra små onödiga problem och några tårar av lite smått onödiga tonårsproblem, annars har veckan varit bra. Igår slutade jag efter lunch då jag, mamma och Alex åkte in till stan för att äntligen bytta min spruckna skärm och trasiga knapp på telefonen. Vi kom in vid 1 tiden nångång, vi gick då till Alina system och lämnade in telefonen, medans dom lagade den gick vi en sväng på stan, köpte ett par nya jeans. Sen gick vi och fikade och sen var telefonen klar, riktigt bra ställe, tog högst 2 timmar, smidigt och bra.
Resten av kvällen tog vi det bara lugnt i sängen, är alltid så trött på Fredags eftermiddagarna. 

Nu ska jag slänga mig i duschen och sen får jag se om jag åker upp till Alicia och umgås med lite vänner. Ha en bra kväll. 


Tid som flyger iväg på onödiga saker


Dagarna flyger förbi, och snart är det älskade Fredag, och helg igen, skönt.
Nu börjar jag räkna ner för varje dag, snart är det vår, och sommar och har massa att se fram imot, min och Alex 1 årsdag, då vi ska hitta på nått riktigt mysigt. Grekland om 113 dagar, sol, värme, bada, och allt underbart med utomlands. Sen kommer skolavslutningen alldeles efteråt, en riktigt rolig kväll och sista riktiga dagen med min klass. Rätt hemskt att efter 9 år och ännu mer om man räknar med dagis som jag gick med dom flesta i min klass, och nu ska vi skiljas? Alla i min klass betyder ju hur mycket som helst, kompis eller inte, man blir som en familj. Klassen är den man hatar och älskar på samma gång. 
Sen under sommarlovet blir det massa stök med lägenhet och flytt(förhoppningsvis) till Sundsvall, och sen är det gymnasium. 
Det kan bara bli bättre. 

Nu ska jag fortsätta kolla på andra avenyn och göra min matte läxa.


 
Såg den här bilden idag, och tyckte att det var himla sann! Haha. 


En vecka ..

Har gått av 2014, rätt sjukt hur snabbt tiden går? 
Snart går jag ut nian med förhoppningsvis godkända betyg och ett helt liv framför mig med gott och ont. 15 år har gått, snart 16, av ett liv som är så långt. Ett liv med massa möjligheter! Gud så jag längtar efter att bara få komma bort, från Bräcke, från hålan där alla känner alla, där alla vet allas skit och där alla sprider skit som inte ens finns, men sen finns det mitt i allt skit det finaste jag vet, min familj som betyder mer än allt, min pojkvän som jag har fjärilar i magen av såfort jag tänker på honom, och mina vänner som alltid kommer finnas där. Men sånt finns alltid kvar, vart man än är, så finns det kvar. 
Nu är det bara nån vecka tills det är val också, Sundsvall blir det till 110%, men vilken skola är inte bestämt och inte linje. Gillade Västermalm starkt, såg ut att ha härliga människor och en bra stämning, det var min första känsla iallfall, sen vet jag ju inte hur det egentligen är. Är sugen på vård och omsorg, men mina tankar ändrades idag när jag var tvungen att sitta ute några minuter för att ta luft efter att Ulf skar sig lite med kniven när han lagade mat, och det inte ens kom blod. Då insåg jag att hur ska jag kunna ta hand om en människa som blöder om jag mår illa av ordet bara. 
Mycket tankar, men alla i min ålder ska ju gå igenom samma beslut, så jag är inte ensam om mina problem haha.





2013

Januari
 
 
 
Feburari
 
Mars

 
April
 
Maj
 
Juni
 
Juli
 
Augusti
 
September
Hittade inga bilder därifrån
 
Oktober
 
November
 
 
 
December
 
Har haft ett upp och ner år, mycket dåligt, men mycket mycket mer av det bättre. Träffat världens finaste kille har jag iallfall gjort. Har dock förlorat vänner som jag absolut inte ville förlora. Hoppas på att 2014 blir mitt år, med en ny start och byte av skola+ flytta till Sundsvall, herregud så bra det kommer bli. 
 


Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0