Mys brudar


Om vi räknar bort att grillen slutade fungera och det halv dåliga vädret så har kvällen varit jätte bra. God mat och mycket skratt. Ska snart hem och lägga mig tänkte jag, är så himla trött, och är inte riktigt frisk än.

Sista april

För första gången i mitt liv ser jag fram emot morgondagen(valborg), det har aldrig aldrig hänt förut. Tycker valborg är meninglöst och allmänt tråkigt? Fattar ej grejen. Men imorgon har jag och några brudar lite mysiga planer med middag osv. Så det ska bli roligt. 
Idag fyllde min pappa hela 40 år, så vi överraskade han med massa härliga presenter och gotta på hans jobb. Han vart jätte glad, så det värmde i hjärtat och se. Vi bestämde att ingen i familjen skulle säga grattis åt han på hela dagen, inte ringa eller höra av sig på nått sätt till han. Han berättade sen att han hade gått runt och undrat hela dagen om vi hade glömt bort han, så då vart det ju lite extra kul.
 
Har precis duschat och lagt mig i sängen, tänkte starta en film men insåg att jag var alldeles för trött för de. Så säger godnatt nu och hoppas på att morgondagen blir bra.
 

The Amazing Spider-Man 2

Igår kväll var jag och Alicia och kollade på bion The Amazing Spider-Man 2. Ni måste se den, den var obeskrivlig, helt magisk. En av dom bästa filmerna jag har sett på väldigt länge, den hade ALLT. Sen var 3D grym, jag blundade till flera gånger för att det kändes som om man dök ner från höga hus, aa det var helt otroligt bra. Så värd att se.
 
 
Sen att huvudrollen är riktigt het är ju ett plus
 
 
 

Memories never die

Min syster Alicia. Minnen som med henne har jag inte med någon. So much love.
 
Dennan och Fjällen, finner inga ord hur kul vi hade jämt.
 
Baskten, många fina och dåliga minnen, vi höll ihop som ett lag oavsett vad.
 
NEWA, dom skriker det saknad av
 
 Åh..
 
Mina syskon, vi har och kommer uppleva allt tillsammans.
 
 

Bajs

Känner mig allmänt nere och vill åka bort nu. Känner mig ensam fast att jag har så många runt mig, känner mig inte tillräcklig till nått. Är i en period då jag bara vill hem, hem till mamma typ. Kan aldrig riktigt svara på själv varför jag känner såhär, är väl bara nått jag får för mig som kommer gå över snart. Det enda jag behöver är att komma bort. Skulle vilja vara på en öde ö med dom få människorna jag verkligen litar på till max, dom människorna som ger mig en kram och jag kan må mycket bättre direkt. 
Tror det är därför jag längtar sjukt mycket till Grekland den här gången, har aldrig längtat så mycket som den här gången. Vill bort bort bort och bara njuta av värme och andra människor. Ny miljö, ny musik som spelas, annan mat, nu städade rum såfort man kommer tillbaka och bara jävla bra stämning exakt överallt. 



Längtar tillbaka

Utsikten från balkongen
 
 Fina föräldrar påväg ner tll stranden
 
 Mamma 
 
 
Utsikten från berget i Lindos, vackraste stället jag har varit på
 
 
Nere vid havet
 
 
I poolen
 
 
 
 

Gosh

Vad varmt och skönt det är ute, helt underbart. Dock är jag jätte förskyld och har legat inne tills nu. Fattar inte varför jag blir sjukt hela tiden, irretersamt. 
Hoppas verkligen jag är bättre tills imorgon då jag ska jobba på jämtkrogen från 19:09 till 1. Är inte jätte taggad precis, men cash kan man aldrig få för mycket av. 
Ska njuta i solen och sen ta ett ryck och städa upp på rummet. Ska sova hos pappa inatt, så måste packa ihop lite kläder också.
Var och red igår hos Moa. Riktigt kul, men läskigt haha.


Nytt

 

Film och gotta



Magkatarr

Har fått tillbaka min smärta från magkatarr. Det var riktigt länge sen jag hade det nu, kanske två år sen. Skrev nått om de på bloggen 2012 tror jag, för då hade jag också såhär. 
Min smärta brukar sitta i olika länge,men oftast någon vecka tills det lugnar sig. Nu får jag ont i magen såfort jag är det minsta lilla stressad eller orolig över något, när jag äter friterad mat eller nån riktigt fet mat som tex pizza, eller när jag är ledsen.
Vilket just nu är rätt ofta, är stressad över skolan och gymnasium, är nervös för sommarjobb och längenhet, är också nervös över att jag ska glömma massa saker när jag åker till Grekland. Jag är såå jobbig just nu, är som ett mens objekt som åker runt och klagar, gråter, är stressad, jobbigt glad, äter allt som finns och sen gråter över hur ont det gör i magen. Låt mig slippa den här skiten.
Det enda som får mig att slippa värken är några tabletter för magen, men kan ju inte ta sån såfort jag får ont heller.. 

Onödigt inlägg som bara behövdes få komma ur min hjärna.

Fick en riktigt fin snap igår, kan någon se vem det är? ;)

Moppe

Godmorgon.
Har haft några bra dagar, fast att mitt humör går från hata-mitt-liv till överlycklig så har jag haft kul. Vaknar alltid innan åtta och ligger och drar mig i sängen ett tag, kliver upp och äter frukost i solen medans hela min familj sover, och bara tar det lugnt tills alla vaknar. Ungefär så har alla mina dagar sätt ut hittills på lovet. Idag ska jag följa med Ulf till stan, bara för brist på inget att göra. 

Igår tog jag fram min moppe, och tog en sväng till Bräcke med Moa och Alicia. Vädret var lovely så vi passade på att köra en sväng. 



Härlig morgon


Kom hem för ett tag sen efter en jäkla skön tur med mamma. Om mina ben var  lite med uthålliga hade jag varit ute och cyklat hela dagen, för dra mig vad underbart väder och härligt det var. 
Ska slänga mig i duschen nu och sen göra mig klar för att åka till Moa. 

Q & A

Vilket är ditt bästa beauty-tips?
 Att duscha med inpackning är kanon bra, jag brukar alltid lägga i en inpackning och sen en handduk på kudden, risk för massa kladd annars. Dagen efter sköljer jag ur och lägger i balsam, mitt hår blir en dröm. Ni måste testa.
 
Vilka bloggar läser du varje dag?
Jag läser jätte många bloggar, men dom flesta storbloggarnas och sen folk jag vet vilka dom är
 
Mc, max eller burger king?
Är jag med föräldrarna skulle jag nog säga max, annars donken tror jag.Man känner aldrig ångest över att man just åt bort 100 kronor ur plånkboken när man går därifrån, hehe.
 
Största staden du besökt?
Jag själv satt och klura på den här frågan länge, men mamma kom fram till att det var Stockholm
 
Säg fem saker du längtar till samt gruvar dig över i framtiden
Jag längtar till att få flytta till Sundsvall mer än något annat, men samtidigt har jag ont i magen varje dag över att jag kanske har valt fel linje, att människorna på linjen inte alls var såna människor jag kommer överense med, att jag inte alls kommer trivas och kommer sakna familj och vänner i Bräcke.
 
Om du fick göra en plastikoperation utan att det kostar,ger biverkningar eller något annat dåligt, vad skulle du göra?
Den var svår.. Jag skulle absolut vilja få mindre öron, för mina ser ungefär ut som dumbos, haha. Sen skulle jag vilja minska storlek på mina fötter med två storlekar, om det ens går?
 
Sexigaste egenskapen hos en kille?
Stadig på jorden
 
Säg 5 sanningar om dig själv
Den hoppar jag till en annan gång
 
 
Favorit djur?
Har inget sånt, men katter är ju rätt gosiga
 
Vad är det bästa du vet?
En sak som är det bästa jag vet? Det vet jag faktiskt inte.. Jag älskar så himla mycket grejer
 
Vad hatar du mest av allt?
Mobbare, usch, fy och blä för dom. Små barn som måste komma hem från skolan och må dåligt över hur dom ser ut, är de rätt nån jävla stans? Fy säger jag bara.
 
Vad tycker du om mig( från Evelina)?
Du är verkligen hur fin som helst. Vill lära känna dig bättre och komma dig närmare. 
 
Vad vill du bli när du blir stor?
Jag vill bli flygvärdina och en jävligt bra mamma efter de.
 
Din högsta dröm?
Att alla mina och Alicias planer går så bra som vi tänkt, att få bo utomlands med henne och jobba som flyvärdina.
 
Bästavänner?
Jag har inga bästavänner, alla mina vänner är exakt lika värdeful och bäst
 
Fattig och lycklig, eller olycklig och rik?
fattig och lycklig i alla lägen
 
Vilken färg är din tandborste? 
Grön och blå tror jag, sen den hos pappa är rosa
 
 
Vad är dina bästa fototips om man ska fota porträtt? Typ vad man ska tänka på med ljus, bakrund, helhet osv :)
Jag är jätte dålig på sånt där.. Jag bara ställer mig på ett fint ställe och knäpper, haha..
 
 
 

21 April

Har tagit nån alvedon och känner mig lite bättre än i morse. Vädret är verkligen  underbart bra, och hela familjen är ute och krattar och ska grilla. Såna här dagar är det skönt att bo ute i skogen, nära sjön och helt lugnt. 




Godmorgon


Vaknade inatt av att jag mådde piss dåligt, så mamma fick komma upp med alvedon. Och känner mig ungefär lika nu, lite bättre. Har ont i halsen och huvudet, jäkla förskyldning. Tur den kom nu och inte om två veckor. 
Idag blir jag nog sängliggandes hela dagen, sen resten av lovet får jag se vad som händer, time Will tell.

Du är aldrig nöjd



"Det är påsk, då får man göra duckface utan kritik"

(Tidsinställt) 

Glad påsk

Hade en jätte bra dag igår ute med familj och vänner, åt god mat och solade. Vädret var ju inte att klaga på precis. Vid fyra tiden kom Moa Hägglund hit(som ni såg igår). Har egentligen nada att skriva om, inget intressant..  Bilderna får tala.







Min prinsessa

 
 
 
 
 

Frågestund

 
Ställ massa frågor nu!!

Varför gör vi allting så svårt

 
 
Ibland tror jag att jag är en liten poet som tänker på varje liten detail som går att tänka på, försöker dagligen att planera mitt liv som en maya kalender ungefär. 
 
Jag är ekonomisk, hehe på dom små inkomsterna jag har. Jag är sån som sparar alla pengar till inget speciellt. Ibland tror jag att jag skulle gått ekonomi istället, då jag är jätte intresserad av sånt, time will tell.
 
Jag kan sitta och fixa med en talrik med mat  hur länge som helst bara för att min bild på insta ska se mega super exlusiv ut.
 
Jag älskar att flyga, blir som ett litet barn som ska få åka på gröna lund. Jag ska ha jobbat som flygvärdina innan jag dör,  punkt och slut. Kan sitta och läsa olika bloggar och forum i flera timmar om livet som flygvärdina. Och varje gång jag ska åka utomlands längtar jag ibland mer till att få vara på flygplatsen, sitta och kolla på hur alla jobbar och sen få flyga, blir helt excited.
 
Jag har velat bli vuxen och få ansvar sen jag var liten.
 
En film jag aldrig får nog av är Nina Frisk, my god vad bra den är.
 
Jag är jätte sämst på att stava, super pinsamt när mina kompisar rättar mig för stavfel på bloggen eller sms osv.
 
 
 
 

15 April

Idag har hittils varit en jätte bra dag, skoldagen gick snabbt och Sonja bjöd på gofika på slöjden. När jag kom hem bytte jag om och tog en cykeltur på 8,5 km, hur skönt som helst, det brände i benen så jag inte vart jag skulle ta vägen, men skönt var de. Sitter nu helt död i soffan och kollar på en dokumentär om hur man gör mat, i fabriker. Jag älskar såna program, när man får se i minsta lilla detail hur man gör spagetti tillexempel, haha.
Ska snart äta och sen åka och träna med mamma. Får se hur det går med min huvudvärk..
Saknar mitt gamla hus och rum...

Kenny Wormald


Åh maj gash så himla snygg den där pojken är. Kollar på footloose miljoner gånger om för att endast kolla på thiiiis hottie boy.



Kolla in den här




mirror

 

Kvalitetstid

Hejsan, härlig Fredag om man räknar bort att min kamera på telefonen bara slutade funka helt sådär, jätte irretesamt. Tog ledigt efter lunch och åkte in till stan med min moder, köpte nödvändiga saker och hade jätte mysigt. Vi har alltid så roligt när vi gör nånting bara vi två. 
När vi kom hem hade Ulf lagat hur goda musslor som helst till middag och jag vart genast på bättre humör efter att ha suttit på mitt rum och haft tycka-synd-om-mig-själv tårar över min trasiga telefon, haha. Ska nu lägga mig i bra tid och sova ut, för imorgon ska jag och mamma upp på ett träningspass och efter de kommer min finaste Moa och sover över, som jag saknat henne.
 
Tog lite halv snabba bilder på det jag köpte, enjoy.
 
 
 
( verkligen på tiden att nya träningsbyxor införskaffades) 
 
Åt dom här tableterna för nått år sen, och faktiskt så märkte jag skillnad. Jag har jätte mycket problem med mitt hår tappar flera nävar med hår varje dag och det är överdrivet mycket. Men när jag åt dom här så vart det mycket bättre, sen vart också naglarna mycket starkare, rekomenderas starkt.
 
 Brukar inte i vanliga fall gilla vanlij doft på perfym, tycker det luktar alldeless för starkt och inte min doft alls, men den här luktade gott och jag får aldrig nog av Victoria Secret body mist. 
 
Har i flera veckor använt en liten liten spegel när jag sminkar mig, så tog och köpte en lite större smink spegel idag, 20 kronor på dollar sved ju inte jätte mycket i plånkan.

Såhär le är jag idag




Inte länge kvar

Jag och pappa började prata om hur lite det var kvar av skoltiden på grundskolan, och då började jag på riktigt inse att om någon månad kliver jag inte upp varje morgon för att snacka skit med mina brudar som har hållt ihop sen vi knappt kunde gå, för att reta Simon och Ted tills dom ger tillbaka och vi alla håller på att dö av skratt, inte heller kommer jag sitta med Ellen, Kalle och Lucas varje Spanska lektion och prata sönder tills lektionen är slut. Jag inser inte hur bra jag faktiskt har det nu, och hur fina människor jag har i mitt liv, eller i min vardag. Kommer sakna relationen med lärarna, att kunna prata med vilken lärare som helst om allt möjligt. Usch vad hemskt det är när jag väl tänker efter. Efter en lång dagis tid och 9 års skoltid tillsammans är man som en familj på riktigt, ibland skäller vi på varandra, ibland hatar vi varandra, ibland älskar vi varandra, men jämt är vi som en stor familj. 
Kommer sakna Simon och Ted så mycket att jag kommer spricka när jag sitter i min lägenhet nere i Sundsvall, kommer behöva dom när jag är på världens down pms hata livet dag.. 

Men jag hoppas verkligen all kontakt finns kvar endå. 







Mamma


Världens finaste mamma

Mens

I just den här sekunden kände jag att jag hatade allt som lever förutom min familj, hur kommer det sig? Brukar alltid kännas tvärtom(självklart inte hata på riktigt), man blir oftast sur på familjen när man har dåliga dagar, så är det ofta för mig iallfall. Dom får stå ut med all skit man har fått tagit under dagen och bara måste lägga ut på någon, usch stackars dom.. Måste bättra mig på de.
Men idag kändes allt helt tvärtom... Är le på hela världen, är le på människor som krigar för mycket, är le på mobbare, är le på religon som tvingar kvinnorna att gå klädd som jag vet inte vad, och le på vädret som just nu är jätte dåligt. Vill ta familjens bil och köra det fortaste jag klarar av till affärn och råna allt som innehåller choklad, chips också. Sen köra hem för att sitta och trycka i mig tills jag rullar och kan rulla över alla människor som ibland inte tänker på nått annat än sig själv, som glömmer bort att andra människor har känslor. 

Precis så känner jag och mitt menshumär just nu. 

Började dagen med nationella prov, gick sådär. Fick sen på rasten åka hem och bytta byxor för att det hände en olycka på dom, bra start. 
Resten av dagen gick segt, så jag åkte till Ellen och var med hon och Denise. Nu ska jag försöka sova och stänga av mina tankar, innan jag kommer på nått nytt att bli arg på hehe.

7/4 - 14

Idag är det 30 dagar tills familjen sitter på planet mot Grekland, längtar så jag håller på att spricka. Och ännu mer längtar jag när sommar kläderna provas och passen är klar, vill packa väskan redan ikväll, hehe.
Idag var det studiedag på skolan, så alla var lediga. Jag vaknade klockan åtta av att Lea hållde min hand medans hon låg och väntade tills jag skulle vakna, älskade unge. Vi klev upp och åt frukost, kollade på film och sen fixade jag mig och åkte till Bräcke. Var hos Ellen en stund med brudarna, sen gick jag och Alicia och solade 20 minuter.
Var den skönaste solningen på länge, inte för varmt. Jag brukar alltid få kliva ur en eller två minuter tidigare för att det är alldeles för varmt, men inte idag. 
Sen gick jag och mamma på ett riktigt skönt träningspass, är perfekt att träna med mamma eftersom vi båda är lika otränade och peppar därför varandra när man bara inte orkar nått mer. Nu ska jag fika och kolla på Biggest loser, världens mest inspererande och starkaste program. 
Imorgon är det nationella no, döda mig långsamt. 






kläderna

 
         
+ ett par lika shorts fast i svart.
 
 
Hade beställt mer kläder som dock inte passade, riktigt besviken vart jag då..

Lite bilder från min helg

Massa vin från operan 


Wilma bakom ratten 

Tog en cykel tur med mamma 10 imorse


Varit med min älskade momma


En halv ful selfie i mommas soffa



Lördags jobb


Jobbar på operan hela kvällen, helt okej faktiskt. Dock måste jag tvinga på mig kjol och fin kläder, inte min grej hehe. Har aldrig varit sån som gillar att klä upp sig och fixa mig i flera timmar. Tycker det är fräscht med ett par jeans och någon snygg tröja liksom. Men iiinteeee. 
Men på operan har jag inget val, då det ser ordentligare ut med kjol. 

Har för övrigt övningskört massa idag, kan inte få nog, vill köra hela tiden. 
Ha en bra Lördag vänner.

.


Lånar Nicolinas bild från träningen idag. Tack för ett jätte bra pass.




Some of todays

 

Nationella

Godmorgon, skrev ett jätte långt inlägg igår när jag satt på bussen påväg mot stan, internet var inte sådär jätte bra och jag la därför inlägget i utkast så länge, glömde självklart bort att gå in och publicera de när internet var på min sida igen och därför kom inte det upp nått inlägg igår.. 

Igår var jag i stan med Ellen och köpte lite behövliga grejer, skulle kolla efter ett par sommar skor men blev en kofta och ett linne istället + lite små saker. Typiskt när man åker in till stan och har en lista på exakt vad man ska ha, men kommer hem med helt andra grejer, händer alltid för mig..

I övrigt så är det 35 dagar tills värme och jag och mamma kollade igenom mina sommar kläder för någon dag sedan, vilket gav resultatet stor beställning av nya kläder och ett par converse, som faktiskt redan ligger på Coop och väntar på mig. 

Ellen tog kort till id-kortet igår i stan, och jag fick hoppa in lite snabbt och vara med på två bilder. 


Sen har mitt körkortstillstånd kommit, så nu är det bara att börja gasa bil. 


Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0