Veckan som vart och är

Hejsan lovers!! 
Idag är det 26 dagar till julafton, 2 dagar till studiebidrag, och 8 dagar tills jag och Linus har varit tillsammans ett halvt år. Och ja jag har nedräkning på hur många dagar det är till studiebidrag, det är så när man är student, vi alla studenter vet de. På mitt kort har jag just nu 13 kronor, perfekt till julklapps handlingen va? ;) hehe. 
Iallafall så har skolveckan som varit helt okej, var hemma och var sjuk på Måndagen, jäkla förskyldning som ständigt kommer tillbaka. Sen i Torsdags var jag, Denise och Alicia hemma hos Ellen och åt tacos med hon.  
Igår( fredag) åkte jag bussen hem till Bräcke och jobbade hela kvällen, lika ska jag göra idag, sen imorgon är även denna helg slut, skönt tänkte jag eftersom att denna helg inte var speciellt rolig alls. 
Kramar 


Torsdagar är bra

 
Hej hopp, klockan är 13:22 och jag började 12:35 idag, som alla andra Torsdagar. Det är så himla skönt att börja så pass sent, man hinner sova ut, fixa i lägenheten, äta frukost och göra sig klar i lugn och ro, no stress. Idag klev jag upp när Linus åkte till skolan så hade fyra timmar på mig, tänk om alla dagar i veckan var så. 
Denna vecka har gått rätt fort faktiskt och imorgon är det Fredag, mamma och Lea ska komma in till stan så vi ska mysa med bio sen tjejmys, och på Lördag ska jag åka med hem till Bräcke och vara hemma en dag. 
Första snön har även kommit och jag är jätte glad över det, och snart drar allt som har med jul att göra igång, blir helt lycklig av att tänka på det.
 
 

Femtio dagar

Bild från förra julen.
 
Idag är det 50 ynka dagar kvar till julafton? Är det inte helt sjukt? Åren går verkligen så himla läskigt snabbt, helt ärligt så känns det som att det nyss jag sprang runt som en galning i mellandagsrean och panik letade något att ha på mig på nyårsafton. Som att det var nyss jag firade in 2015 och var allmänt lyckligt. Helt plötsligt vart det sommar och bara efter några sekunder var sommaren över och jag började 2an på gymnasium och nu står vi här och det är snart jul igen. Och sen är det samma vissa 2016 och nästa höst kommer jag säga exakt likadant som nu. Men än är det ett tag kvar på detta år och jag ska försöka njuta fullt ut, även fast dagen efter nyårsafton är precis som att vakna upp som vilken dag som helst så ser jag ett nytt år som en ny start och nya mål och möjligheter, man avslutar ett kapitel och börjar på ett nytt och så håller man på tills man tar sitt sista andetag. En av dom bästa sakerna med ett nytt år är att få skriva som ett avslut på bloggen på vad jag gjort och varit med om året som varit, för det är i den stunden jag inser att jag gjort roliga grejer som jag glömmer bort, grejer som jag inte hann med som jag ångrar att jag inte gjorde, och även se bilder på mig själv och jämföra, så himla töntigt av mig men det är ett väldigt bra sätt för MIG SJÄLV att lära känna mig själv bättre och se vem fan jag är, för det vet jag inte alls nu, och jag tror många känner lika som mig, speciellt om du är 17 år och förvirad i dig själv som mig ;)  
 

Inbakade flätor ❤️❤️






Du suger



Hallå, sitter just nu på tåget påväg hem till Bräcke, ska hem idag för att göra lite saker. Har för övrigt haft ett helt okej lov, var med min kärlek mesta dels av tiden, var på halloween fest och bara tog det lugnt då jag blivit väldigt förskyld! 
Igår myste jag och Linus på lite extra hela dagen, vi tog ett bad och sen lagade vi god middag + en kladdkaka som vi åt medans vi kollade på film. 
Min blogg suger verkligen, men vad gör ens det egentligen?


Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0