En glad Wilma



Helgen


Tisdag och bara tre dagar kvar av mitt sommarjobb, riktigt skönt! Är så himla trött och slut så ska inte göra något annat än roliga saker och sova hela sommaren, slappt men sant!
Helgen har varit grym precis som dom flesta helger dom senaste månaderna. Kom till Hammarn vid sex, då åkte jag Sandra och Ella hem till Tina och överraskade henne med massa presenter, tårta och sång! Eftersom att vi inte kunde fira henne i Onsdags på hennes 18 års dag tog vi och gjorde det då istället. 
Resten av kvällen var vi ute och åkte lite bil sen var vi hemma hos Sandra och Östling och chill drack lite, himla mysig och trevlig kväll.
Dagen efter var vi och kollade på Ellas fotbollsmatch och sen åkte vi hem till Tina och fixade oss inför kvällens roligheter, crousing stod på schemat och hela kvällen vart riktigt lyckad, kul var det! Vid två avslutade jag och Linus kvällen med thaimat sen gick vi hem och sov. 

På Söndag var vi ute hela dagen och bara myste på. Jag och Linus var bland annat på Hammarvallen och spelade basket och myste i solen. 

En fullspäckad helg med mycket kärlek och skratt. Älskade älskade människor!
Den här sommaren har börjat så bra!








Lycklig


Imorgon är det Fredag och jag får nästan pirr i magen av att tänka på det, känner mig som ett barn dagen innan julafton? Förmodligen för att Lördagen kommer bli väldigt rolig då det är Crousing i Hammarn och vi ska fira Tinas 18 års dag, sen också för att det är helg och jag får åka till Linus. 
Har haft en riktigt jobbig vecka på sommarjobbet, då jag är väldigt förskyld och knappt har tagit mig ur sängen på morgonen pga av det! Men nu är det bara en dag och en vecka kvar sen har jag också sommarlov! Förutom att Jobba har jag varit och solat, fikat med Moa, varit med Moa mest varje dag och bara tagit det lugnt. Är så skönt att Moa är hemma från Västerås och bara är 10 minuter ifrån mig, kommer bli jobbigt när sommaren är över. 
Imorgon slutar jag vid 2 och då ska jag skynda mig ner till bussen och åka in till stan sen byta buss där till bussen till Hammarn. Det var länge sen jag var där mer än en dag så det ska bli väldigt kul! 
Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova, godnatt vänner!

Kameran låg framme på midsommar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bästa människor som finns!

En sommarkväll



Igår var jag, Moa, Elsa och Nicolina och åt på glassbaren sen resten av kvällen var vi med Tobias och kollade på utsikten från ett berg och kollade en jätte bra skräck film. Älskar dessa sommarkvällar!


En riktigt bra helg

Hallå vänner, har haft en riktigt bra helg med bra väder och massa firande. I Onsdags kom Tina, Ella och Sandra hit, vi tog det lugnt, satt ute i solen och lagade taco. På Torsdag kväll kom Linus, Östling och Adam hit och då var det läggdags direkt då dom kom ganska sent. På Fredag morgon väcktes vi av att min katt hade fått kattungar. Resten av dagen åt vi grillat, drack och bara hade det riktigt mysigt. Kunde inte hade haft en bättre midsommarafton. 


På Lördag åkte alla hem förutom Linus. Så jag och han har bara varit hemma och kollat film, varit nere vid sjön och lagat mat. Vid tre åkte Linus hem så sen dess har jag suttit i solen. 
Snart kommer Moa hit och myser lite! 
Ett rörigt inlägg men kortfattat sagt har jag haft väldigt kul! 










Baby


Haha en riktigt ful bild på oss!
Igår när jag hade jobbat min första dag på dagis satt jag mig på bussen till stan, väl framme där bytte jag buss och åkte till Hammarn. Träffade mina tjejer en snabbis sen åkte jag hem till Linus och kollade på film och bara myste hela kvällen. Världens bästa kille. Klockan halv sju imorse åkte jag hem till Bräcke igen och åkte till dagis för att jobba hela dagen. Jag är så glad för allting just nu så det är otroligt. Har världens finaste kille i mitt liv, har massa planer för sommaren och snart är det midsommar, det kan nog inte bli bättre. 
Imorgon åker familjen till Danmark men jag valde att stanna hemma, så då kommer tjejerna imorgon och sen kommer Adam, Linus och Östling på Torsdag, och Fredag blir det midsommarfirande och kalas! 


Sommarlov

Nu är det sommarlov och jag kan äntligen slappna av, kan äntligen slippa all stress och press och bara njuta och ha kul. Igår efter att det varit "avslutning" i aulan åt klassen tårta och pratade massa, sen kramade vi om lärarna och gick hem. Är så himla glad att jag började i Östersund på wargen, trivs väldigt bra, mest tack vare lärarna som verkligen gjort allt för att jag och Alicia skulle komma in i klassen och så vi kunnat tagit ikapp kurserna vi missade. Så det är jag riktigt tacksam över. Efter det åkte jag och familjen och åt på Max och handlade lite sen jobbade jag på Jämtkrogen resten av dagen. När jag slutade hämtade brudarna upp mig och sen gled vi runt i bilen tills nån gång på natten. En riktigt intensiv med bra dag.
Idag är jag hemma och är barnvakt åt Lea och vi ska mysa med film och chips. Livet är faktiskt väldigt bra nu! 



Paddling


Igår åkte klassen ut och paddlade till en ö där vi slog upp tält, lagade mat och bara myste på i ett dygn. Väldigt bra avslut  på första året på gymnasium. Och imorgon vankas sommarlov, ord kan inte beskriva hur skönt det kommer bli. Börjar mina tre veckors sommarjobb på dagis efter helgen, vilket bara ska bli kul då det inte finns något ställe jag trivs på så bra som där, och jag även får betalt nu. Var är förra året också och det är verkligen lättförtjänta pengar.

Snart är det midsommar också och massa roligheter runt däromkring som väntar. Mhhh vad jag längtar till allt nu




❤️❤️❤️




Go frukost imorse



Drunk in Love

Hur fina är dom inte mina vänner?

I Fredags var det ju studenten, var först och kollade när Östling gick ut sen var jag och Tina ute på stan och kollade på alla flak, var himlans kul. Senare på dagen var jag och familjen på Antons studentmiddag, var jätte god mat och trevligt sällskap. Resten av kvällen var jag ute med mina vänner och drack och hade verkligen jätte kul. Avslutade kvällen med mys hemma hos min Linus, en bättre dag helt enkelt!




Pretty hurts






Ni måste lyssna på denna låt!!

 


Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0