If you’d ask me for my heart, there’s no way that Ill say no

Igår var jag och min fina Alex ute och fotade.
Älskar dig över allt annat.

..

Varför bloggar jag inte? För att jag har fullt upp, och har tappat bort kabeln till kameran, så kan inte lägga in bilderna på datorn, fakk.
Allt är som vanligt och inget speciellt har hänt, har firat Ellens födelsedag med härligt folk, varit ute en massa, myst med min prins, solat och varit i stan och köpt nya sommarkläder.
Idag har jag varit i huset i Bensjö och målat och hjälpt till.

Bilder från dom senaste dagarna får säga sitt.


Grattis stekarn, du är guldvärd


Sol och massa myspys

Alex kom till mig igår natt, då gick vi och la oss direkt, och vaknade vid tio imorse, då gick vi ner och åt frukost och myste i solen, mitt hjärta åkte hem vid 3 och då la jag mig och solade. Ska snart åka till Bräcke och fira Ellens födelsedag med friends. Ha de bra


Svar på kommentar!

 
 

 
Till dig som frågade om hårborttagningskrämen.

Den fungerar super bra på mig, kan hända att jag får nått utslag i nån minut, 
men det är inget som kliar eller håller sig kvar länge, max 5 minuter.
Jag tycker den är super bra och går snabbt att göra också. 
 
 
 

Min fina skatt

Jag älskar dig mer och mer för varje dag, Ingen är som dig!


Kärlek

Hejsan bloggisen! Var på skolan idag(varför skriver jag saker som är självklart??), sen åkte jag hem till Alex och myste med han hela kvällen, vi åt, kollade på nån film, och myste, älskar min Alex obeskrivligt mycket. Mamma kom och hämtade mig vid nio ungefär, eftersom att jag skulle hem och packa grejer till pappa och duscha osv! Har ingeting att skriva, så vi hörs.


Min prins


Swagers

Hejsan, jag och Ellen sitter just nu och redigerar lite bilder från veckan, och väntar på att tåget ska komma, så vi får åka hem till Bräcke igen. Har haft en underbar vecka i Valbo med min prinssesa. Vädret har varit toppen, vi har bara ätit en massa gott, (känns som om jag väger 20 kg tyngre haha!!) och handlat en massa sommarkläder och smycken. Kunde inte ha varit bättre, plus en lyckad prao också, med dö trevlig personal. Bortsätt från min hemlängtan, har inget gått dåligt. Igår var vi in till Gävle och kollade på kläder och åt glass, sen när vi kom hem var vi ute hela kvällen och stekte runt. 
Tåget kommer fram till Bräcke nångång vid halv sju, och då ska jag äntligen få träffa min saknade familj och sen kommer min fina pojkvän och sover över, som jag längtan att få somna brevid den finaste jag vet. Och imorgon blir det skola igen, utan alla killarna, hur ska jag klara alla Spanska lektioner utan Kalleballe och Lullebulle.. Kommer bli en tråkig vecka.

Åker hem idag och bloggar mer då

Lite bilder från veckan


Upp och ner

Allt går upp och ner just nu, hatar livet ena sekunden och allt känns skit, men sen kan jag kolla i kylen och se nått gott, eller inse att det är nått bra på tv, och bli på världens bästa humör. Vill ena sekunden bara lägga mig ner och grina och låsa in mig själv, hatar allt på mitt utseende och kropp och vill ändra på allt, man inser då inte allt bra man har, och ser bara allt negativt. Men nästa dag är livet bättre än aldrig förr, och allt är så underbart och härligt.
Är inne i den perioden just nu, ni vet dom hemskaste dagarna under dåliga veckan, ungefär så känner jag mig hela tiden just nu. Och jag antar att jag Inte är ensam om den känslan.


Kommer inte på nån rubrik.

Har varit världens underbaraste väder idag, kändes inte så kul att vara inne på ett lager en hel dag, men det var helt okej det också. När vi slutade cyklade vi hem och åt middag och sen var vi ute hela kvällen, åkte och köpte lite gott och satt oss och solade. Imorgon är det sista dagen på praoen, kommer sakna alla därifrån, ett härligt gäng allihop, man kände sig välkommen redan från första dagen, hur bra som helst.
Har hemlängtan så jag tror jag ska dö, brukar inte "längta hem" men känns just nu som att jag bara vill hem till Alex och min egna säng!
Har bara tagit bilder med mobilen, har knappt rört kameran, så typiskt mig..


What do i say? What do i do?

Det har blivit mycket ego bilder på mig på sista tiden, haha.


Mysfika


Onsdag

Internet har krånglat en massa, därför har jag inte varit så aktiv.
Har det super bra i Valbo,är hur varmt som helst, och shoppar massa fina kläder. Längtar hem till min Alex, men annars går allt som en dans, haha vuxenpoäng där.
Jag och Ellen håller precis på att baka scones till kvällsfika och sen blir det mys med film.


Swag

Hola, imorse tog jag och Ellen cyklarna till Intersport, var rätt kul dag faktist, fick packa upp massa varor, och städa, vi slutade vid fyra och då kollade vi runt på affärer och fikade lite, super mys. När vi kom hem igen hade Ellens mormor gjort världens godaste middag, sen lekte vi med Lowis hela kvällen, tog en sväng med kameran och vagnen med Lowis också, älskar vädret, älskar Gävle, älskar Ellen.
Jag har det bra, saknar min Alex lite för mycket bara, och inte bättre blir det när jag tänker på att det är sex hela dagar kvar tills jag får hålla om han, men det klarar jag. 
 

Godnatt

Bilder från idag.


Bad desicions make good stories


Tar bort lösenordet

Hallå där.
Bestämde mig för att sluta blogga helt, men ville inte ta bort bloggen, fall att jag skulle ångra mig, vilket jag gjorde. Så jag lösenordsskyddade den istället. Men ska börja blogga nu när jag känner för det och har nått att skriva. 
Så vad har hänt under dom senaste dagarna? 
Har spenderat dagarna med Alex, och i Fredags åkte vi upp till pappa och var där. Då kollade vi på film, var ute och hjälpte pappa med massa grejer. 
Igår tog jag och Ellen tåget ner mot Gävle, ska spendera en vecka där, har prao hela veckan och åker hem på Söndag, kommer blir hur kul som helst.
Idag har vi varit och hälsat på Ellens kusiner, och sen tog vi cyklarna och cyklade och kollade runt lite på affärer, finns så mycket fina sommar kläder, kan inte vänta tills jag får handla upp alla pengar och fylla på i garderoben, sen åkte vi och köpte b&j och myste framför film. 
Det är så gott som sommar här, åh det är underbart.
Och till min oroliga mamma som inte visste vad hon skulle göra utan min blogg, Nu är jag tillbaks.
 

Bloggar när jag har blivit bättre

För just nu ligger jag bara och kollar på film och sover


Sjuk

Sov hos Denise igår, vi var ute med massa folk och grillade,super mys! Dock kände jag mig dö förskyld så satt mest och frös, men bortsett från de var det kul. Kvällens höjdpunkt var iallafall när Fanny byxor sprack, haha.
Vid 12 drog jag, Femke och Denise in till Denise, åt go fika och myste!
Imorse när jag vaknade kände jag mig så gott som död, kunde inte svälja och hela kroppen värkte, så jag och Femke gick hem hit och kollade på film hela dagen! Nu ligger jag och äter glass och kollar på film, och väntar på min sega pojkvän som ska komma och ta hand om mig.
Hoppas alla har haft en bättre Lördag än mig, puss.


Dennans dag

 
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Dennans födelsedag, hurra hurra. 
Hoppas du får en underbart bra dag, för du om någon förtjänar det bästa. 
Jag älskar dig.
 

Te

 
Slår på en film, och myser med en stor kopp te.

Bensjö

För er som undrar vad jag menar med " nya huset i Bensjö" och allt sånt där, här har ni förklaringen.
Kommer den 1 Juli att flytta till Bensjö, med mammas familj. Känns för tillfälet bajs, tråkigt att flytta ifrån Bräcke och inte kunna gå till Ellen på morgonen osv. Men jag måste bara vänja mig, det är de. Så just nu, står huset tomt tills vi flyttar in, och mamma och Ulf är där rätt ofta och grejar och flyttar lite smått med grejer. 
Det ligger hur fint som helst, och jag bara längtar tills det ska bli sommar, så jag kan fota en massa där. Sen ligger det alldeles vid sjön, och en strand. Det kommer bli bra tillslut, fast att jag nu gör vad som helst för att inte flytta dit.
( Bilderna är från i vintras)

It's been written in the scars on our hearts

Kvällen hos Moa igår vart faktist bättre än jag förväntat mig, hela kvällen vart bättre faktist. Körde moppe, åt massa gott, kollade på en bra film och bara myste med mina fina brudar. Åkte hem till nya huset i Bensjö vid 11- 12 nångång, och då slocknade jag på en gång. Åkte hem till Bräcke imorse, duschade, packade upp och var med Ellen hela dagen.  Har hunnit träffat min Alex en sväng också, dock vart det en väldigt liten stund. Sen har jag också hunnit åkt till Gällö för att hämta Alicia. 
 

..


Har räknat ut att det är 64 dagar kvar tills jag, Alicia och mamma åker till Stockholm, som jag längtar, efter både moster och att åka dit. Ska bli super mysigt. 
Bilderna är från när jag var där förra våren.


Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0