Saknar sommaren

 

h

 

Det blåste aldrig kallt




Har haft en bra helg hemma, William och John var hos mig hela Fredagen och Åkte hem på lördag vid fem nångång. Vi åkte lite bil, var hos Moa och kollade på två filmer och sen låg vi mest och chillade. Sen idag har jag mest tagit det lugnt, och jobb på bion, bra avslut på en bra helg.







Kärlek till er

Sätter punkt, vänder blad och går vidare. 
Har haft en riktigt bra vecka, kan alla veckor vara såhär tills sommaren. Har lärt mig att livet är som det är, och blir som det blir. Att jag måste öppna mina ögon och börja andas, inte vara kvar vid skiten, ta mig upp. 

Utan vänner hade jag aldrig tagit mig ur skiten som åt upp mig, utan er hade jag inte tagit mig ur det här.
Utan min familj hade jag inte heller gjort de, all min kärlek till er.


Älskade momma




Alla hjärtans dag


Min alla hjärtansdag spenderades på sjukhuset med min Moa, hon har legat inne på dropp, så jag gjorde henne sällskap en natt. Vi hade jätte mysigt, åt gott och kollade på film. Kvällen kunde inte ha blivit bättre än den blev. Vi var även ner på stan en stund och kollade lite.


Kärlek till dig. 




so let me take you away

 

Dream away

I just den här sekunden skulle jag kunna gråta några tårar av saknad och lycka. Idag är en sån dag då jag tänker tillbaka på hur otroligt mycket jag saknar just den här sommaren. Bilderna får säga sitt.
 
Skulle betala alla pengar i världen för att få bli såhär lycklig igen.

Älskade helg





Close your eyes



Idag var en sån dag då jag vaknade med ett leende på läpparna och har varit glad hela dagen, har för första gången på flera veckor inte känt mig dålig, äcklig, ful och värdelös. Har känt mig älskad, och bra för den jag är. Älskar såna här dagar.

Ellen och Denise kom hit mitt på dagen, vi åkte skoter och drack te, hade aldrig klarat en sekund utan dom brudarna, inte en enda sekund. Sen kom Ek familjen på middag vid sex tiden, riktigt bra Lördag. 




Say goodbye to your broken heart

Fredag igen

Fredag igen, känns skönt att få vila upp mig och ta nya tag, äta chips utan att få ångest och sova lite extra länge imorgonbitti. 
Åkte till stan efter skolan med mina brudar, vi kollade mest runt, fick med mig det jag var i behov av och sen tog vi en mys fika och självklart mat på donken. Skulle egentligen ha sovit kvar i Bräcke, men kände att jag hellre åkte hem av olika anledningar. 
Har så otroligt ont i hela kroppen efter att ha gått fram och tillbaka på stan i flera timmar, så ikväll somnar jag gott. 

Make a move

 
 
 

~




Bra dag idag, åkte till Moa efter skolan, saknar henne redan. Och nu har jag precis kollat klart på Paradise hotel, älskade Samir.
Är jätte trött och slut, godnatt.


Håller andan och går förbi

fyrtiofyra dagar tills min födelsedag, nittiotre dagar tills planet till värmen går, och hundratrettio dagar till sommarlov.
 
Nu längtar jag så det pirrar till i kroppen, längtar till bruna ben, åka moped, äta glass och umgås
med kompisar sena sommar kvällar. Längtar också till att få fylla år, vilket egentligen inte är så speciellt,
men känns extra bra iår.
Längtar också till att bada i havet med en bränna som sitter perfekt tills skolavslutningen.
 
Idag har varit en sån där dag som man hatar allt och alla men sen tvär vänder det och jag blir världens gladaste. Började dagen med att sova en 40 minuter längre än vad klockan var stäld på, vilket resulterade ingen frukost som resulterar världens suraste Wilma.
Matte lektionen direkt på Måndag morgon känns lika jobbig varje gång, och alla andra lektioner för den delen också. Hade ett jätte roligt idrottspass hela eftermiddagen, sen tog jag bussen hem och tog några  bilder med 
min bortglömda kamera som jag funderar på att sälja var och varanan dag, men ångrar mig alltid när jag kommer 
på att jag kommer ångra mig. 
 
 
 

Sena nätter, tomma glas

 

Dagar som den här

Söndagen har spenderats på bästa möjliga sätt, åkte till stan med mamma och Moa, fick med mig några småsaker och en spontan tröja för 30 kronor som jag bara var tvungen att köpa för att den var så billig,
och som tur va så var den jätte gullig, så det satt riktigt bra i både plånboken och garderoben. 
Vi åt även lunch på max och var in och hälsade på Tommy och Chris i doms nya hus i Torvalla, fick då gosas med fina Vilja som visade både sitt och alla andras rum, finaste gosen.
Har nu städat mitt rum och gjort ordning och rensat mitt smink,  hade gammalt smink från flera år tillbaka.
Ska nu lägga mig i sängen och prata med Magnus och Ted på skype, godnatt.

1 Februari

Min älskade Moa.

Är nu hemma efter en väldigt mysig kväll med min saknade, vi åt himla god mat och kollade film. Fick även mycket sagt som behövdes få sagt. 
Tog tåget hem vid 12 och då åkte jag mamma och Ulf och hämtade ett köksbord till lägenhet i Sundsvall. Haha nu har vi snart allt vi behöver, nya sängar, köksgrejer, bord och stolar, allt står på vinden och väntar tills det ska få flytta till Sundsvall. Allt som fattas är en lägenhet, haha. Är ju bara typ 8 månader kvar, aldrig dåligt att vara ute i god tid. 
Gymnasium är sökt och jag är nyskild och halvt glad, det rullar sakta men säkert till bättre sidan av livet. 

Kör över dig med glädje




Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0