2014/ Oktober / 31

 
 
Jackan och mössan-Peak Performance / Skor- Skopunkten / Tröja- Lager 157 / 
Köpte också tre par trosor från Gina tricot, ett puder, och ett par svarta jeans från Lager 157, och massa grejer till lägenhten.
 
Idag har dagen bestått av shopping på birsta med mamma och Lea. Fick med mig väldigt behövliga grejer och nu kan slappna av inför vintern. Vi har precis kommit hem till lägenheten och ska ta det lite lugnt innan vi ska gå och äta middag sen gå på bio. Min familj är det bästa jag vet, och jag har otroligt stor respekt till dom.

Jag vet inte hur man gör

Godmorgon vänner och ovänner. Det börjar närma sig helg och slut på lovet, men några dagar har jag kvar att njuta av. Idag åker nämligen jag, mamma och Lea ner till Sundsvall och ska sova där i två nätter, det kommer bli bra avslut på lovet. Har haft ett bra lov hittills, har hunnit gå på hockey och fått underbara kramar av alla mina saknade Bräcke brudar, har varit på fest i Östersund med bra vänner, och blivit beroende av Gossip girl. Tro det eller ej, men tog mig tid att ge det en chans då jag har hållt mig till Pretty little liars, och nu inser jag att Gossip girl var riktigt bra, im in love. Sen får jag inte glömma att jag har varit med min familj stor del av tiden också, så skönt att få komma hem och umgås med dom. Nu ska jag ligga på soffan tills mamma slutar jobba, då åker vi mot Sundsvall. 




Omajgash mamma pls



Kan aldrig sluta kolla på alla underbart dö snygga bilder på weheartit, nu vill jag tatuera mig!!! Och sen vill jag även färga håret till ljust, nu är jag riktigt le på brunt hår. 


Seriöst utav mig


Idag fick denna seriösa bild ( lite för seriösa) pryda mitt inlägg. Kände mig inte så tagg på den här lördagen eftersom att jag har jobb mellan 6 och någongång inatt, usch vad jobbigt. Gruvar mig verkligen. Hade helst stannat hemma och ätit godis framför tvn. Men kan inte säga något annat än att jag behöver alla pengar jag kan få, speciellt nu när min lista på saker jag vill ha är oändligt lång. Längtar lite extra tills nästa helg då jag, mamma och Lea ska mysa i Sundsvall hela helgen, med bio och shopping. Det ser jag fram i mot. Ha en bra lördag.

Trött

Idag är jag en trött Wilma som helst hade velat stanna hemma i sängen hela dagen. Det är så jobbigt att kliva upp när det är mörkt som mitt på natten, det känns alltid som att det är mitt på natten och man tvingas upp. Hade ställt klockan på 05:40 imorse för att hinna duscha, slutade med att jag stängde av det alarmet och sov till 08:30 istället, så skönt men så slappt av mig. Då jag fick gå i fläta och fettigt hår hela dagen, men vad gör det om 100 år? 
Ska skynda mig och byta om sen åka och kolla på Antons fotbollsmatch, allt för min syster. Är själv inte sådär super tagg på att sitta och frysa i 90 minuter och kolla på fotboll. Men jag vet att jag själv hade velat att Alicia följde med mig om det var min pojkvän som spelade. Nu är det snart lov också, ska sova hela lovet har jag bestämt mig för, i hopp om att vara super pigg ända till jullovet haha. Längtar också otroligt till första snön och julafton, så jag blir helt pirrig i magen, så mycket. 


Lycklig


Godmorgon vänner. Min rubrik skulle jag kunna skriva tusen gånger om just nu, är så lycklig och glad. Vet inte riktigt varför? Allt känns bara riktigt riktigt bra. Det här har jag längtat efter, att få känna lycka varje dag, utan att det går en ända dag då jag känner att jag inte vill kliva upp för att jag hatar allt. Det här är så skönt. 
Skolan rullar på som vanligt förutom att ena läraren har åkt bort den här veckan och vi har massa lektioner inställa, så är ledig på fredag och börjar inte fröns 11:40 idag. Livet ;) 
Saknar min familj lite hemma i Bräcke, men ett samtal sen känns allt bra igen. 
Kärlek till er, puss.

När vi två blir en


Godmorgon. Vaknade upp på världens bästa humör, både idag och igår. Allt känns som det är på bättringsvägen nu, tänker inte ta någon skit alls längre. Så mycket bättre det blir då? 
Klev upp i bra tid och satt mig i köket med veckorevyn och frukost. Insåg också imorse att jag längtar till studenten, kom sen på att det är tre år kvar och jag nyss gick min första dag i gymnasium. Men det verkar ju så kul med studenten. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge haha. 
Ha en bra dag.

När man hittar en bra låt



Trots att jag var ett svin


Idag stannade jag i sängen med en tekopp och en bra kärleksfilm. Får aldrig nog av alla dessa fina kärleksfilmer, a walk to remember var den senaste jag såg och kan inget annat än att totall älska den. Herre min gud vilken fin film. 
Kolla på den, den är så bra.

Har varit hemma i Bräcke sen i Torsdags, åkte hem tidigare då jag hade tid på hälsocentralen och inte mådde speciellt bra. Har fått lite tips nu(tex spikmatta) så ska se om det hjälper, måste även gå till någon hälsocentral i Sundsvall och ta några blodprover. Har mest tagit det lugnt hemma i helgen, och jobbat på jämtkrogen igår. Alltid bra med extra pengar nu, fattig som en kyrkråtta, eller student kanske jag ska kalla det. Imorgon står åka hem till Sundsvall på schemat, och massa fix hemma. Puss.

Regn och huvudvärk

Idag fick jag stanna hemma i sängen istället för att gå på skolan, fick en hemsk huvudvärk igår och den hade inte släppt imorse då jag vaknade. Får ofta spänningshuvudvärk. Är rätt stressad av mig som person, stressar alltid upp mig väldigt lätt. Så det kan nog vara en stor del av problemet. Annars flyter livet på jätte bra för stunden, spenderar 70% av tiden med älskade Olivia och Alicia och i skolan. Jag lagar mat, städar, ligger i sängen och äter, precis som det ska vara. Har ingenting att uppdatera bloggen med just nu, så det får bli tråkiga inlägg som dyker upp max en gång i veckan. Puss på er 

Jag..


Jag heter Wilma Johansson
Jag är ofta oseriös
Jag är bra på att hålla ordning och reda
Jag tycker inte att det är okej att vara taskig 
Jag är dålig på att prata med okända människor
Jag läser aldrig
Jag gillar godis, chips och advokado
Jag sjunger ofta
Jag älskar positiva människor
Jag föredrar roliga kvällar med mina vänner
Jag är beroende av min mobil och godis
Jag har på mig en sovtröja
Jag dricker te ofta
Jag blir arg på förstörare, dumma människor, politik, mobbare
Jag blir rädd av spindlar och mörker
Jag önskar mig en fin och snäll pojkvän
Jag är pinsam när jag skrattar högt när något är riktigt kul
Jag är uppväxt i Bräcke

1 oktober, ny månad


Idag är det onsdag och två dagar till helg, veckorna går så himla fort ibland. Imorgon har jag sovmorgon till 12:20, sen en föreläsning. Vilket inte kändes helt fel. Skoldagarna flyter på bra och igår var det studiebidrag, så nu slipper jag äntligen gå runt med 20 kronor på kontot. Idag spenderas dagen i tvättstugan, och lite städning. Livet på en pinne haha.


Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0