Fyra bilder


Bild ett - En fin kväll när jag och min älskling var ute i skogen!

Bild två - Mina bästavänner på Österäng  sista dagen på sommarlovet.

Bild tre - En dag när jag väntade på bussen.

Bild fyra - En liten selfie 

Resultatet på håret



Nu är det dags!

Har alltså äntligen samlat på mig tillräckligt med mod för att färga håret troligtvis mörkare. Kände att jag behövde fräscha upp mig nu inför skolstart och höst. Har aldrig varit nervös över att färga håret hemma, men nu är jag faktiskt riktigt osäker och nervös.
Vädret, hur underbart har inte vädret varit den senaste veckan? Nu kom sommaren. Jag har därför legat ute i kanske 3,5 timme och bara njutit av solen! Nu blir det packning för fullt resten av kvällen, även flytten är jag jätte nervös över. Jag är tyvärr en sån människa som stressar upp mig över exakt allt, spelar ingen roll vad saken handlar om, stress är alltså en del av min vardag och jag skulle absolut säga att jag lider av stress. Att flytta in till Östersund är något jag har längtat efter sen dagen jag flyttade hem från Sundsvall eftersom att jag då var tvungen att pendla 7 mil varje dag. Men så fort det börjar närma sig får jag sån panik och stress över minsta sak.. Väldigt jobbigt! Men jag vet så gott och väl att detta kommer bli riktigt bra och jag kommer ha nära till både skolan, mina närmsta vänner, och Linus, vilket jag inte haft förut. Att inte behöva åka 17 mil med buss och två byten för att träffa min pojkvän och mina vänner kommer bli riktigt tryggt och skönt.

Här har jag legat sen 09:30



Godmorgon

 
 

WIhoo

Här kommer alltså den enligt mig jätte roliga grejen Nicolina kom på att hon och jag skulle göra på våra bloggar. Vi kommer alltså att ge varandra en bild som sen den andra ska "härma" och försöka göra den likadan men kanske lite på sitt sätt. Detta kommer komma upp dom gånger vi känner för det och har lust! Hoppas ni tycker detta är en rolig ide!
Kolla även in Nicolinas blogg för att se bilden jag skickade till henne http://nmattsson.blogg.se/ /
Nicolina skickade denna bild till mig:
 
 
Och här är min bild:
 
 
 Tyvärr nog tänkte jag mig inte för och tog mörka blommor som inte syns i svartvitt, så därför slänger jag även upp bilden utan svartvitt.
 
 
 
 

Sommaren 2015


Nu börjar sommaren närma sitt slut och när jag gjorde denna bild insåg jag att jag faktiskt har gjort mycket mer än vad jag trodde innan. Har trots vädret haft en riktigt bra sommar! Några av dom bästa grejerna jag gjort
- Har varit ute i skogen med Linus och jagat och plockat blåbär 

- Har umgåtts en hel del med Moa och åkt moppe till Bräcke och köpt massa gott för att sen snacka skit på mitt rum.

- Var i Stockholm fem dagar med dom bästa tjejerna jag vet, var på grönan och shoppade konstant!

- Har varit i Linus stuga med vänner och haft diverse festligheter.

- Fiskat och fått en gädda

- Varit med på bensjörunt!

- Varit på crousing och druckit med vänner!

- Firat midsommar hemma hos mig

- Pressat i solen dom få dagarna det varit varmt!! 

- Varit massor med min älskling!

Och så mycket mer! Tack för denna sommaren.


Vi kunde inte bry oss mindre

Hallå vänner, sitter precis på bussen påväg hem från Linus. Har varit borta hemifrån sex dagar nu så blir skönt att komma hem två dagar, för sen går äntligen flyttlasset till min lägenhet i Östersund och sen drar skolan igång på Måndag. Så nu ska jag hem och packa grejer och sen bara slappa hehe. 
Sen i Torsdags har jag varit i stan hos Tina, varit med brudsen och gjort lite diverse saker med Linus. Linus tog även körkortet igår så vi åkte självklart massa bil igår haha! Grattis till han❤️ 

Sen har jag och Nicolina (http://nmattsson.blogg.se) även ett litet projekt på gång till bloggen, så håll er uppdaterade hehe!




Beslutsångest


Nu när hösten börjar komma och mitt hår inte blivit färgat eller klippt på long time nu så står jag nu mellan att färga mig ljusare och ta bort alla slingor, eller att gå på Ica och köpa mörk hårfärg. Jag är jätte sugen på det mörka då jag känner mig "fräschare" då, men är lite för feg nu när jag varit hyfsat ljus rätt länge! Vad tycker ni? 

Nya klor

 
 
 
 
 
Igår på eftermiddagen åkte jag hem till pappa, är tänkt att jag ska vara här någon dag och umgås med han och Aron. Har inte träffat min lillebror Aron på hela sommaren, usch får sån ångest av att tänka på de? Iallafall så bestämde jag mig för att göra gel naglar på mig själv igår, var första gången jag gjorde det ensam och det gick faktiskt bättre än förväntat. Så nu har jag fina naglar tills skolan börjar! 
På Torsdag ska jag in till stan och få nycklarna till lägenheten och sen vara med Tina i stan tills på Fredag då resten av brudarna kommer in och är där tills på Lördag. Sen på Lördag ska jag åka vidare till min Linus och vara där några dagar tills det är dax för flytt och stök innan skolan börjar! Kommer bli många roliga dagar nu fram tills skolan börjar! 

Jag minns vad du sa


Två veckor kvar av detta sommarlov, jävligt skönt enligt mig. Är så himla less på sommarens dåliga stunder nu och vill att skolan och vardag ska komma igång igen. Just nu gör jag noll nytta och ligger mest i sängen, vilket inte passar mig alls. Men det finns ju inte mycket mer att göra då vädret är dåligt jämt och  jag sitter strandad i Bensjö på dagarna. Dock har jag hunnit med massa fina stunder i sommar, det inser jag när jag kollar igenom min telefon på bilder! Ett inlägg om sommarens bra grejer tänkte jag slänga upp nån dag innan skolan börjar. 
Igår åkte Linus hem efter en kanon helg hemma hos mig,det har varit full rulle hela helgen, vi har fiskat, varit på lite festligheter, ätit ute, umgåtts med min familj och kommit 5a på bensjörunt(5a av 14!!!). Det gick riktigt bra på bensjörunt och jag hade jäkligt kul. En väldigt godkänd helg och en lite halv spännande vecka framför mig, puss och hej!

Summer tag

Hur såg dina planer för sommaren ut? Jag hade inte så mycket planer faktiskt, ville mest ha kul, mycket festligheter och massa bad&sol 

Vart var du mest i sommar?
Mhh... Hemma och i Hammarstrand tror jag.

Har du jobbat eller haft semester?

Jag har gjort båda två, men mest semester otur nog.

Vad gjorde du på midsommaren?
På midsommar var vi några vänner hemma hos mig och firade, jätte mysigt.

 

 

Vilken är din favoritdel av sommaren?

Juli skulle jag nog säga..

Hade du några sommar-måsten?

Att inte komma tillbaka till skolan lika blek som innan, vilket verkar gå sådär haha.. 

 reste du nånstans i sommar?

Jag åkte till Stockholm, men det kanske inte räknas hehe?

 

 åkte du på någon festival i sommar?

Nej tyvärr inte..

Vilket är det bästa stället en varm sommardag?
Hemma på min gård i en solstol.

Vad vill du helst grilla?
Kött helt klart, även majs är mumsigt på grillen.

Vilka tre saker klarade du dig inte utan i sommar?

Oj... Det vet jag faktiskt inte.

 (Bild från förra sommaren!!)
 
 

Dags igen!

Bensjö runt 2014
 

Hallå, som ni ser på rubriken så är det dags igen för Bensjö runt, och i år har vi ett toppen lag hehe. Så imorgon blir en väldigt rolig dag med tävling, fika, folk och sen fest på kvällen. Sen kommer även Linus hit ikväll och är med imorgon, så det blir himla kul. Förra året gick det sådär då jag och Alicia paddlade väldigt dåligt haha och körde över vårann simmare med kanoten, vilket resulterade att han inte simmade kanon från början heller, haha så typiskt oss. Men i år är vi tillbaka och tänker köra på en bra revansch ;) 

Snart är sommaren över


Hallå hallå, idag är det bara 21 dagar tills skolan sätter igång, hur snabbt har det inte gått? Så himla tråkigt att 95% av sommaren har regnat bort... Men men. Jag håller tummarna att dom få dagarna som är kvar av sommaren levererar till max. I Lördags var det Linus tur att fylla 18 och vi var hemma hos han och fikade och firade med hans släkt hela dagen, efter middagen åkte vi några stycken till Linus stuga och firade kvällen där, jätte mysigt och kul. Igår sov vi bort halva dagen då vi var lite sliten sen kvällen innan och på kvällen åkte vi ut med fika och fiskade till 10 tiden.  Imorgon åker jag hem efter mer än en vecka borta hemifrån.




Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0