28 Juli

 
 
 
En liten halv udda bild med en lycklig Wilma som ser ut att vara den suraste människan på hela jorden.
 
Jag insåg förresten att snart är sommaren slut, och jag tycker att den precis började? Har liksom inte hunnit gjort någonting alls, eller jo jag har ju varit i Leksand i tre dagar, och jobbat tre veckor. Men ändå känner jag inte att jag har bara legat hemma precis, allt har bara sprungit iväg.
Under dom senaste dagarna har jag varit i stan på sjukhuset( ÄNTLIGEN!), sovit hos Ellen, haft grillmys på stranden hela kvällen med Kim, Denise,Simon och Ellen, och varit i stan på bio med Filip. Vi var in och såg apornas planet 2, den var verkligen att rekomendera, så himla bra.
Nu ska jag ta och slänga på mig bikini och lägga mig nere vid stranden hela dagen.
 

När allt känns bra




Helgen

Har precis kommit hem till mamma efter några mysiga dagar hemma hos pappa. Har alltid det så himla mysigt när jag väl tar mig till pappa, vilket tyvärr inte blir så ofta.. 
Har mesta dels varit med Aron, vi har spelat gta, kollat på film med massa godis, bakat och badat. Hur bra som helst. Har också hunnit vara med Felicia, cyklat lite och bara suttit och pratat. Kort sagt en bra helg. 

Alltså avdhhavtjdjejev




Blir så le på mitt humör som aldrig kan bestämma sig för något. Ena dagen bestämmer det sig för att total älska sitt liv och älskar allt och alla, nästa dag är jag världens sorgsnaste( heter de så?) människa som bara vill gräva ner sig och alla andra människor är så mycket bättre och jag kan nada. Haha detta är jobbigare än vad det låter. Ska be om något slags lugnande till min själ. 

You are the happiness in my sorrow

 
Finns inga ord i hela världen som någonsin skulle kunna förklara hur mycket min syster betyder för mig. 

 


Vero Moda

 
Tröjan som fick följa med hem från Leksand.

Hemma

Har äntligen kommit hem efter tre super bra dagar i Leksand. Har haft det jätte bra, bra väder, fin stuga och massa mys med familjen. Sov nästan hela vägen påväg ner, så bilresan gick snabbt vilket var skönt. När vi började närma oss stannade vi och kollade där dom gör dalahästar. Första gången min familj någonsin kollar på något "kulturelt" haha. Resten av dagen var vi bara i stugan och spelade kort. Vi har hunnit med riktigt mycket, och varit in på många ställen. igår fick Leksand sommarland undehålla oss hela dagen, vilket inte var så himla kul som jag hade minnen av sen jag var där för 6 år sen haha. Vi har också shoppat lite och en jätte fin tröja från Vero Moda fick följa med hem, även boken som jag skrev i förra inlägget. Kort sagt har det varit tre jätte bra dagar, dit vill jag igen.
 
 
 
 
 
 
 
 

4 bilder

Första bilden är snodd från mammas senaste instagram bild då vi tog en fika i Rättvik ( Ulf och Lea fikade också)

Andra bilden är jag turist i Rättviks slalom backe där det var himla fin utsikt.

Tredje bilden är på boken "förr eller senare exploderar jag", köpte den idag och kan inte sluta läsa.

Fjärde bilen är tagen från min my story på Ulf.




Så länge du är med mig

Bloggen fortsätter eka tom, men vem bryr sig egentligen? Inte jag.
Livet är faktiskt rätt bra just nu, vilket känns otroligt skönt. Min klump av tusen kilo känslor har släppt efter en alldeles för lång tid och jag känner mig tusen kilon lättare. Längtar till flytt till Sundsvall jätte mycket just nu, allt känns bara så bra med det. Känns som att det är min nya start, dags att rycka upp sig och få ett super liv. Och jag kommer bokstavligen avlida av hemlängtan, men då finns den finaste människan i mitt liv en cm ifrån mig varje sekund, min syster.
 
Bortsett från de... 
Så har jag tvingat med pappa på birsta en dag, han var mot all min förväntan otroligt duktig och snäll hehe. 
Har också stekt på en båt med Ellen en hel dag, glömde smörja in mig och fick lida över det i någon dag. Men jävligt skönt och kul hade vi. 
igår och idag har jag mördat mina fötter genom att stå och jobba på Bräcke marknad i 6 timmar med nya skor, dåligt val Wilma.. Och endå gör jag samma sak och sätter på mig samma skor idag också. Så nu känner jag mig som huvudrollen i desert flower, efter att hon har gått barfota genom en hel öken, ungefär så.
 
Ska ta och packa tills imorgon då jag åker till Leksand i 3 dagar. Finns inget jobbigare än att packa, speciellt när man ska vara borta mer än en natt. 
 
Haha, hittade en fin bild sen nått år tillbaka. 

Från en foto stund med Moa

 
 

www.hildalindstrom.blogg.se

 
 
Som ni ser har bloggen fått ett riktigt lyft. Har haft samma design sen jag skaffade bloggen, har bara bytt header och lite små grejer. Men nu är det helt nytt tack vare snälla Hilda som har pysslat med min blogg. Är riktigt nöjd och hoppas jag får lite mer blogglust nu när bloggen är somrig och fin. Tack tack & tack Hilda. All kärlek till dig.
Kolla in Hildas blogg för underbart fina inlägg & bilder. hildalindstrom.blogg.se
 
 

2 juli 2014

Satt och kollade igenom mina gamla inlägg och insåg att jag fotade mest varje dag och skrev ordentliga inlägg förut. Vilket är jätte roligt att läsa sen efter nått år. Så är lite besviken på mig själv att jag bara skriver jätte jätte dåliga inlägg via telefon och bara lägger upp dåliga snapchat bilder tex. Shame on me. Men jag har helt seriöst tappat den lilla kunskapen jag hade med min kamera, och nu klarar jag inte ens av att ta en bild i spegeln utan att den blir värdelös, haha. Nog om de.
Skrev ju ett deppigare depp inlägg för nån vecka sen(nån dag?) och just för tillfället är jag uppe på toppen och bara håller på att spricka av spänning till Sundsvall. Om 30 dagar är jag en rund och go, Sundsvall bo. Det känns hur bra som helst. 
Har hunnit med crousingen i Hammarstrand, åkte dit för att träffa Ella. Sen brukar ju det vara massa roliga människor som man känner där, så det var kul. Sen igår åkte jag och Ellen in på invigningen på storsjöcupen för att kolla på dj broiler. Vart lite halv besviken då jag inte tyckte dom var så "ösiga" av sig, dom stod mest där och tryckte på någon knapp då och då. Men det var grymt kul, och grym musik. Sen tog vi bussen hem, jag och Ellen gick loss lite som alltid när vi åker buss. 

Tar min sista jobb dag imorgon på dagis, sen Sundsvall på Fredag för att hälsa på lite släkt som jag inte ens visste fanns. Så det blir ju spännande att se. 






Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0