4 dagar till julafton

Avslutar dagen med Paradise Hotel och nybäddat. Förutom att jag har spräckt hela telefonen så har dagen varit jätte bra. Har fått jullov och  första dagen spenderades med Alex, vi följde med Annelie och handlade julmat, sen har jag också gjort middag till hela familjen och kokat knäck, julen börjar närma sig, äntligen.

Människor som ingen vill se

 

Julmys

 
Fick två jätte gulliga julklappar från två barn på avslutningen på barngympan idag, vart så glad.
 
Dom senaste dagarna har jag bara varit hemma och myst med julmusik och tränat och tränat till lucian på Fredag och Lördag, kan fortfarande inte alla låtar utan till.. Så nu är det inget annat än Lucia sånger i mina hörlurar. Fattar inte, när man hör en låt på radion en gång kan man den utan till sen, men när man verkligen måste lära sig vanliga sånger som man har sjöngt i alla år, ska det vara så svårt att kunna dom. 
Sen har jag slagit in dom julklapparna jag har hunnit köpt. Har några kvar att köpa än, men ska in till stan nått nästa vecka och fixa de, alltid i sista minut haha. 
Längtar nått så otroligt till julafton, julmusik, julmat, julklappar, släkten, allt mys, Kalle Anka, Ljus och massa gott julgodis. Julen är lycka.

Nu ska jag krypa ner i sängen och få lite skolångest och sen somna, vill ha lov nu, är så himla skolless. Godnatt.
 

.

Beställde en dö snygg jacka från sexy by Sweden i Söndags, är så nervös över att den inte ska sitta bra och vara lika snygg som på bilden. Dålig leverans, har väntat i en vecka snart. För hoppas att det har varit värt de.


Tankar

Det som finns i min hjärna hela tiden och som snurrar runt med negativa och positiva tankar är Gymnasium, linje, framtid och lägenhet och massa fler tankar om just gymnasium. Det är så himla svårt vad man ska välja, speciellt när man är som mig och inte har nått intresse? Förutom att ligga hemma, äta och umgås med nära och kära, finns det nån sån linje eller? 
Sen går jag också och funderar på tänk om jag inte får några kompisar? Jag ska ju liksom tolv mil bort och känner inte nån alls. Men på en sån stor skola måste ju det finnas nån som kan umgås med mig haha. 

 Fast jag har alltid velat bli barnmorska, småbarn är nått jag drömmer om att få redan nu, tänk då att få vara med om en familjs bästa upplevde varje dag? Att få se en mamma och pappa se sitt barn för första gången och sen tacka mig för att jag hjälpte dom ut med doms viktigaste ägodel i livet, vilken känsla
Aa barnmorska vill jag bli, eller jag ska, jag ska. 

Sen kommer det där, ska jag som blir spyfärdig bara jag ser en bild på blod gå vård och omsorg programmet och behöva ta sprutor och blodprov på mig själv och andra? Kommer jag klara de? 

Var ju på öppet hus på Västermalm för nån vecka sen och det var då jag fick mer hopp till barnmorska, för alla elever som gick vård och omsorg där sa att dom lärde sig mer och mer för varje dag att inte vara rädd för blod, att det blev en vana. Så då fick jag hopp, och om jag bara vill lära mig att inte vara "rädd" för blod, ska det nog gå bra. Jag ska försöka, och går det inte ska jag försöka igen och igen och igen. 



Måndag morgon

Godmorgon.
Har gått och blivit dyng förskyld, precis vad jag behövde. Vet inte vad jag har gjort för att få all skit på samma gång. Men krigar mig på skolan idag och sen åker jag upp till pappa och firar Aron som fyllde 7 år i Fredags. Sen ska jag bara ta det lugnt och kolla film, jag måste bli frisk nu, orkar inte med att vara sjuk hela tiden.
Imorgon blir det bio i stan direkt efter skolan med Tina, Axel, Adam, Denise och Ellen, tror vi skulle kolla på nya hunger games. 

Juste, Ellen blev lucia, om det var nån som satt och funderade på de.



Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0