Min älskade vovve




Mood

26 Mars är dagens datum och jag har hunnit med att fylla år, inget märkvärdigt precis, fyllde ju som sagt bara 17 år. Har även firat min födelsedag med fina vänner en fredagskväll och varit på Emelies 18 års firande. Det händer inte så mycket speciellt i livet precis, går i skolan, är evigt förskyld(känns det som) och längtar till helgen för att få vara med bra människor och ha kul, det är mitt liv i en mening. 
I Måndags sov jag i stan med Ella, vi åt tacos med Tina, träffade Oscar och köpte massa gott att äta på Willys. På tisdag morgon tog jag bussen hem till Bräcke tidigt på morgon då jag hade blivit sjuk under natten, så har varit hemma två dagar. Passade på att åka hem till pappa för att vila extra mycket, så det var skönt och behövligt. Idag efter skolan ska jag hem och packa då jag ska spendera helgen i Hammarn hos Ella. 



16/3/2015




Minnen som är guld värd

Grekland 2012
 
 En liten vilja & jag
 
 Jag & Denise på fotokursen i 8an
 
 Mina tjejer på fotokursen
 
 Leksand i somras
 
Jag i Gävle
 
Jag & Ellen i Gävle
 
En till på mig & Ellen i Gävle, dock ett annat år
 
En liten gulig plutt & jag
 
Lovie
 
 Ella, Ellen & jag
 
Niki & Flower haha XD
 

 
 
 
 
 
 

Sportlov och massa roligheter

Godmorgon/ goddag för mig som varit vaken sen 05:15 (livet som pendlare). Är extra trött idag och mina ögon vill helst vara stänga varje minut, men kämpar på och längtar till helg, bara en dag kvar så jag ska nog stå ut. 
Hade sportlov som alla andra förra veckan, och guud vad skönt och behövligt det var. Jag spenderade mitt lov hos Ella i Hammarn, där var vi med massa underbaringar, åkte bil, var på bio och bara hade ett skönt lov. När lovet började dra sig mot sitt slut åkte jag hem och myste med familjen. När klockan ringde på Måndag morgon hade jag mer än gärna haft någon vecka till lov, men veckan på skolan har varit väldigt lugn och vi har slutat tidigt dom flesta dagarna. 
Hur skönt är det inte förresten att snön börjar försvinna och att solen lyser nästintill varje dag?? Älskar när våren börjar komma.

I helgen ska jag umgås med brudarna sen nästa vecka är det min födelsedag, vilket är lika med party nästa helg. 


Kameran började damma, bara därför

 
 
 
 


Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0