November/29 2014


Äntligen hemma, för väldigt länge den här gången.

Livet börjar sakta men säkert ställa sig till rätta, tror jag iallafall haha. Brukar kunna låta så på mig. Försöker se allt från den positiva sidan, och det funkar faktiskt bra.
Förutom att tänka på hur livet är så kärar jag ner mig i smink på internet, sminkar mig konstant och drömmer en massa om att en dag få bli riktigt duktig.   
Mitt liv är inte intressantare än så, konstigt att någon ens vill hänga kvar på min blogg. 


Livet är jobbigt


Sundsvall var ett för stort steg för mig. Och efter att ha längtat hem och inte trivts för lång tid nu har jag och Alicia bestämt oss för att säga upp lägenheten och flytta hem, börja i Östersund och pendla. Undrar själv varför jag väljer bort en lägenheten nästan mitt i stan och allt vi har fixat med det. Men en lägenheten är inte värd att må dåligt både i skolan och hemma, så fanns bara ett val att göra. Men det känns som en lättnad och behöver bara ett ja från Wargen så säger vi upp lägenheten sen. Så nu är jag en nervös tjej med hundra tusen miljoner känslor som bara sprutar ut varje varje kväll, med tårar, skratt och panik. Är det såhär jobbigt det ska vara att vara tonåring? Eller är det bara jag med min otroliga otur som fick lite för mycket känslor och tankar? Kanske. 

Mitt i allt saknar jag en person extra mycket och kan inte sluta gråta på kvällarna över hur jag kunde låta den gå och försvinna vidare bland dom okända. Kanske för mycket känslor där med, jag var nog mest rädd för att ta ett steg längre och gå in i något som kanske sen skulle förstöra något så fint, men det var motsatsen som förstörde. Jobbig situation som jag själv har satt mig i. 

Men bortsett från alla dessa jävla känslor om jag får uttrycka mig så(klart jag får förresten?) så försöker jag ta vara på den sista tiden med min vän Olivia och äta massa onyttig mat och godis, sånt som man inte får göra hemma hihi. För snart kommer jag hem och där finns lite mer regler än här, tro inte nu att jag har en regelbok hemma. Men vem får äta i sängen med dator och mobil framför ögonen, inte jag iallafall ;)


Man glömmer det man har



Funderingar

Har haft en riktigt dålig helg tyvärr, och haft massa jobbiga tankar och funderingar. Gårdagen var jätte jobbig med massa tårar, så jag tog en lång promenad på 8 km och åt lite gotta framför min favorit serie. På Fredag åker jag äntligen hem och är hemma i två veckor, har praktik på dagis, passar perfekt just nu. Behöver mamma och pappa haha :(  
Ska försöka träffa mina gamla saknade vänner och verkligen njuta av dom där två veckorna, sen är det bara en vecka kvar på skolan och sen är det jullov. 

Längtar tills nyår och tills jag får avsluta 2014, dåliga år. Vill lägga allt bakom mig och börja om på nytt. 


Det här året


2014... Hm.. Kortfattat har det här året varit kind of dåligt. Har mina anledningar till det faktiskt. Självklart har det varit jätte mycket underbara stunder också, men i större del har det varit ett riktigt piss år. Men antar att man måste gå igenom sånt också, och har en känsla av att 2015 kommer bli så mycket bättre, men vem vet ;)
Det bästa med 2014 är nog flytten till Sundsvall och resan till Grekland. Men än är det inte slut, kanske får ett jätte bra December. Kan inget annat än att hoppas. 

Ch1ll

Hej. I helgen var jag och Olivia hemma i Bräcke och träffade min efterlängtade familj. Vi spelade spel med Lea, åt mat och bara tog det piano. Sen drog hela familjen plus Olivia på sig en skaplig förskyldning och alla har varit sängliggandes hela veckan. Jag börjar äntligen känna mig på bättringsvägen och ska på skolan imorgon, om inte kroppen bestämmer sig för att vända igen. Så dom senaste dagarna har jag bara legat i sängen och ätit popcorn framför familjen annorlunda. Det programmet får mig att längta tills jag får familj och egna barn. Så mycket kärlek dom familjerna har. Mucho love till dom. Tack och hej 

Fem jag

- Jag oroar mig väldigt mycket om alldeles för mycket. Allt från världsproblem till vad jag ska äta till middag.

- Jag brinner för inredning, och älskar att städa och göra fint.

- Jag är en väldigt känslig person 

- Jag föredrar barnfilmer

- Jag mår illa och får gåshud av doften av mat, men älskar mat!





Den är värd att tänka på



The days




We made a promise to never get old. And i made a promise that i couldn't keep.


Låt det regna på mig




Simma lugnt

Igår kom första snön i Sundsvall och min lägenhet är äntligen vitt och ljus igen, hatar hatar höst mörker. Vart så glad när jag vaknade igår och kollade ut genom fönstret. Jag och Alicia lyssnade på julmusik och åt pepparkakor till frukost, lie tidigt kanske? Men det är ju så mysigt så man inte kan vänta.. 
Mamma och Lena kom och sov över igår, vi åt mat ute och avslutade kvällen med bio, Annabelle såg vi. Vart lite besviken på den, då jag har hört att den är så läskig att den inte får visas i vissa länder, så läskig var den inte. Men absolut en av dom bättre skräckfilmerna. Idag har vi varit på utvecklingsamtal, sen gått på stan resten av dagen och en mysig lunch på dragonhouse. Vinkade av våra älskade mammor efter en mysig kväll och dag med dom, och gick vidare till himla badet där jag och Alicia var och simmade. Resten av kvällen ska jag bara ligga i sängen och kolla gossip girl. Kanon dag och vecka, kram.


Världens finaste mamma






Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0