I Love U❤️




Fjällvandring


Igår var min linje och en linje till ute på fjällvandring hela dagen, vi hade turen och fick vara med handel, vilket betyder att mina underbara brudar var med!! 
Vi gick en sträcka, sen landade vi på ett ställe och åt lunch och hade det mysigt och sen vandrade vi en lång sträcka tillbaka till bussen. En jätte bra dag och idag kan jag lova er att det känns i både ben och rumpa!

Vi har det bra

Min lillebror & jag

Nu är hösten verkligen här och det är så fint ute, när det inte regnar och blåser( vilket det gör 70% av tiden) men annars är det väldigt fint och härligt på hösten. Jag har nästan flyttat ner till Linus lägenhet, vilket är skönt och vi gör det mesta tillsammans. Jag går i skolan och längtar efter helg redan på Måndag, redan haha... Har ju bara gått i skolan någon vecka men ändå är man så himla less? Kanske har med det där 70% dåliga vädret som är utanför fönstret när man vaknar, visst gör det en så himla nere bara? Det påverkar iallafall mig jätte mycket. Jag längtar till jul och min födelsedag, redan tänker ni? Men finns det något som gör mig motiverad så är det att räkna ner och längta till saker, dagarna går så himla mycket fortare då och helt plötsligt är det julafton och strax efter de fyller jag 18 år. 
I helgen har jag faktiskt gjort rätt mycket saker, har hunnit med en ute kväll med bra människor, åkt hem till farmor, varit hemma hos pappa och även klippt mig. Självklart var klipp delen mot min vilja hehe. Men när jag satt där och skulle klippa mig fick jag frågan "har du sett ditt hår bakifrån Wilma?" Och då insåg jag att nej det har jag nog inte gjort, vilket kanske var lika bra. Jag klippte av rätt mycket hår och bestämde mig för att plattången inte ska gå lika varm som den gjort dom tre(kanske fyra??) senaste åren, shame on me.
Igår åkte jag in till stan igen och myste med Linus för att sen kliva upp idag och gå på skolan som precis alla andra Måndagar. Imorgon är det dock fjällvandring med hela klassen hela dagen så får hoppas på bra väder. 
Nu vart det en alldeles för lång text med jätte mycket ointressant, men vem brydde sig? Inte jag, inte du.


Min




15 September




Sundsvall och Olivia


Min lediga dag har spenderats i sängen, på stan med två bästavänner och i soffan framför tvn, en skön och behövlig dag. Har också rensat och rengjort mesta dels av mitt smink, blir så himla kladdigt och oordning i min sminklåda fort!! 


Pratade nyss med en läskigt viktig person för mig i telefon, min älskade och sååå saknade Olivia. Och vi kom fram till att vi inte träffats sen julas? Usch vad jätte lång tid det är. Så nu får vi snart ta och träffas. Jag önskar så himla mycket att jag kunde dela mig på två delar, att halva jag kunde bo i Sundsvall, gå i samma klass som min bästavän, göra saker som vi skrattar åt så mycket idag, ha små förfester för att sen gå på värdelösa fester och sluta kvällen med en lilla menyn på donken. Andra halvan av mig vill jag ska leva som jag gör nu, med mina jätte fina vänner, min pojkvän och främst min familj, bo där alla mina tryggheter bor och bara ha det precis som jag har det nu. Det där är så himla jobbigt för mig, helt ärligt. När jag tänker efter så är det helt självklart att flytta från Sundsvall var det bästa alternativet för mig, men ändå saknar jag det nästan varje dag. Men så tänker jag att av någon anledning ville jag hem, av någon anledning insåg jag att jag hör hemma i Bräcke och så är det bara! 
Håller alla tummar och tår för att min älskade Olivia kommer till Östersund nästa helg så vi kan rocka sönder som vi alltid alltid gjorde förra hösten, kramar och pussar till dig Olivia om du läser detta, och stort JÄVLA tack att du kom till mitt liv!!

Never forget you

Jävlar i mig vilken helg!! 
Har hunnit med att umgås med min familj, varit ute med mina vänner och legat i soffan och ätit massa god mat?? Mer helger som denna skulle sitta fint. 
Och ingen Söndags ångest idag då jag är ledig imorgon, mhh livet. 
Åkte hem till Bräcke idag och myste med familjen och sen ska jag ta bussen till stan igen imorgon bitti. Förutom att jag saknar Linus så det svider i magen så har jag haft det riktigt bra nu! 


Gamla bilder från min iphone 5

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Mobil inlägg är bättre än inga inlägg


Hallå vänner, imorgon är det Fredag, väldigt skönt tänkte jag. Har dock varit hemma från skolan tre dagar denna vecka av olika anledningar.. Så har varit en kort  skolvecka som gått väldigt fort, håller tummarna att nästa vecka går lika fort om inte fortare haha. Imorgon ska jag och brudarna träffas efter skolan och fixa oss och äta middag och senare på kvällen står lite festligheter på schemat. För att gå in på lite privata saker så har jag väldigt lätt för att bli påverkad negativt av det mesta, tex stress och oro. Det resulterar att jag mår ofta väldigt dåligt, absolut inte så att jag var ett dåligt liv eller så, snarare tvärtom, skulle inte vilja byta ut nått i mitt liv. Men att ständigt vara stressad och känna att jag aldrig kan nå den nivån jag sätter på mig själv har varit väldigt jobbigt för mig. Men dom senaste dagarna har jag faktiskt varit jätte lugn och inte stressat över något, vilket har gjort att jag ser fram emot saker, är glad mot andra och är allmänt glad. Jag måste verkligen lära mig att det inte finns någon mening med att stressa och att ta det lugnt och acceptera mig själv får mig att vara mig och ha det så bra som jag bakom mitt mörker har egentligen. Vad himla djupt detta vart nu? Men vad gör det om hundra år? 
Nu välkomnar jag denna helg, puss!

Finaste killen och en bra helg

Hallå, Efter en jätte bra helg med Linus sitter jag nu ensam i lägenheten och önskar att jag kunde hoppa ner i hans resväska och följa med han utomlands..
I Fredags åkte jag hem till Bräcke där jag åt en god middag med familjen och hade Frwdagsmys, vid nio tiden kom Linus och hämtade mig och då for vi hem till han och la oss direkt. På Lördagen tvättade vi Linus bil och sen åkte vi in till stan för att sova nån natt där, vi badade, åt god mat, åkte till Utsiktstornet på Frösön och kollade på film. Haft det super mysigt verkligen. Sa precis hejdå och det sved extra mycket denna gång, men tiden går fort och snart kan vi träffas när vi vill! 



Fyra bilder


Bild ett - Jag och Madelene på skolan 
Bild två - En läsvärd text!!
Bild tre - Två selfies i en bild 
Bild fyra - En kattunge som blivit stor 

Helg


På Torsdagar har vi sovmorgon till halv ett och därför bestämde vi oss för att äta lite lunch hemma hos Lovisa, sen åkte vi tillsammans till skolan och hade två lektioner, väldigt skönt!! Efter skolan gick jag och Ella en sväng på stan sen tog jag bussen hem till Bräcke, åkte hem och umgicks med familjen och letade fram höstjackor och skor då det börjar bli riktigt kallt på morgonen! 
Idag är det äntligen (läs äntligen) Fredag, och imorgon får jag vara med Linus. Veckorna är så jobbig när jag bara längtar till helg för att få träffa Linus, men snart ordnar även det upp sig. Ha en bra helg 


Ensamt



Min helg


Helgerna är kortare än någonsin och veckorna längre än någonsin, förmodligen pga att jag saknar ihjäl mig efter Linus på veckorna.. Tur han också börjar skolan snart! 
I Fredags efter skolan åkte jag till Linus, vi gjorde inte så mycket, myste och umgicks bara. Sen på Lördagen var det lite fest hos Marcus så vi var där hela kvällen med underbara människor. En jätte kul och mysig helg, skulle inte klaga mig en endaste dag utan Linus och mina vänner i mitt liv, så mycket kärlek till er!
Nu hoppas jag på att denna vecka går riktigt fort och förhoppningsvis kommer Linus till stan i helgen då han åker utomlands nästa vecka.. 



Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0