24/4

Freeedag kära vänner, alltid samma underbara känsla. Denna helg ska spenderas hemma hos min pappa, sen ska även håret äntligen få sig en rejäl omgång. Det kan behövas, då det var flera månader sen jag gjorde något åt mitt hår. Det kommer alltså bli en lugn och behövlig helg. Skolan denna vecka har gått helt okej, trots dessa nationella prov. 
Igår kom Ella in till stan så jag, hon och Tina myste hela kvällen med god mat, och massa skratt. 
Har inte så mycket att skriva på min blogg om mitt halv tråkiga liv haha. Snart är det iallafall valborg, den ska jag "fira" med mina vänner i Adams stuga, kommer bli riktigt skoj. 
Puss 



Stressad

En väldigt stressad jag tänkte att jag skulle slänga upp ett förmodligen jätte ointressant inlägg på denna förmodligen jätte ointressanta blogg, men vem brydde sig egentligen? Inte jag. Förutom att vara stressad över skolans diverse saker och att kliva upp fem nästan varje dag tack vare den där jäkla skolan så skulle jag säga att livet är härligt. Våren är här och det gör mig glad, man blir så mycket piggare och på så mycket bättre humör när våren/sommaren börjar komma, visst är det så för dom flesta? Eller känner någon pest över att vintern börjar lämna oss för denna gång? 
Jag har även sökt sommarjobb idag, så håller mina tummar och tår på att få det, annars får jag leva på mina sparade pengar hela sommaren hehe. 

Mitt påsklov spenderades i självaste Hammarstrand, och ingen är förvånad antar jag. Har blivit en hel del hammarstrand på den senaste tiden, men en stor del av mina vänner bor där så inte så konstigt egentligen. Var hos Tina, vi åkte moppe, satt i solen(dock blåste det en aning hela lovet) och glassade, var med Sandra, åt pizza och var i Adams stuga med pojkarna. På fredagen kom Ella hem från New York så då var vi självklart med henne resten av lovet. Hade ett bra lov och kunde inte fått det bättre. 



To fucking be strong




Squad

 
 
 
 

1 April

 
Första April och jag är skolless,trött, överlycklig, less, och övertaggad på sommaren.Tack vare mina underbara helger med mina favorit människor överlever jag veckorna hyffsat bra. I helgen åkte jag till Hammarstrand med Tina, där mötte vi upp Ella och Sandra, vi åt pizza på kaffestugan. Sen var vi hos Marcus resten av kvällen. Resten av helgen var vi hos Marcus och kollade film, åkte bil, och umgicks bara. Kärlek till mina squad brudar. Mot min vilja tog jag bussen till skolan på Måndag morgon, kändes inte lika hemskt som vanligt då jag skulle tillbaka igår och kolla på musikalen i Hammarn. Så igår efter en lång skoldag tog jag och Tina bussen till Hammarn och gick på musikalen. Sen åkte jag hem till Ella och sov. Är så otroligt tacksam över mina vänner, skulle inte klara av vardagen utan dom, aldrig aldrig.
En bild från Lördagen då jag,Sandra och Ella glassade i solen.


Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0