Godmorgon söndag

Helgen börjar redan närma sitt slut och jag har varit hemma hos familjen. Skönt nog är jag ledig imorgon hela dagen, så åker hem till Sundsvall imorgon på kvällen. I fredags när jag kom hem hade vi kräftskiva hos mamma, som jag har längtat kräftor. När den var slut åkte jag hem till pappa och somnade direkt. Sen igår hade jag och Lea myskväll då föräldrarna var på krogen. Vi åt godis och kollade på filmen Hallå Hallå, den filmen är så himla bra. Har också hunnit varit hemma hos pappas farmor och fikat i nån timme, känner att man måste ta vara på släkten när den finns kvar. 

Idag ska jag och mamma hinna med att baka bröd som jag ska ta med till lägenheten. Sen sola och gå på bio, mys dag.



Hellooo

Onsdag och det är två dagar tills jag får åka hem till familjen och äta kräftor och gosas med familjen. Längtar faktiskt inte hem till Bräcke någonting alls, saknar mest bara familjen. Och den är jag ju van att vara borta från eftersom att jag har bott varann vecka hos mamma och pappa hela mitt liv. Så hinner som inte känna den saknande som jag trodde jag skulle känna. Trivs otroligt bra i Sundsvall och vill stanna här länge till. Saknar dock min lilla Aron lite extra mycket då jag inte har träffat han en ändå gång sen jag flyttade.. Men på Fredag får jag pussa på honom. Har lite smått ångest över att jag köpte en dyr kofta och jag får gå runt med tomt bankonto och inga pengar på mobilen, dagarna är långa tills studiebidrag just nu haha. 
 
 
 
 

Babes

 
Tacomys, och massa skoj med mina fina babes, det här var en riktigt bra dag. 

17 Sebtember

 
 Ä n t l i g e n  har jag wifi på datorn, efter mycket om och men. Så nu kan bloggen rulla på som vanligt. 
 
Efter några möten med syo på skolan så blev det ändrade tankar och funderingar och jag hamnade på barn och fritid istället. Bästa valet jag har gjort på länge, trevliga lärare, bra klasskompisar och bra kurser. Vi följde med bf14 och bf13 till Skule berget och övernattade där i tre dagar, det var verkligen kul. Vi bergsklättrade och vandrade en hel dag, vi lagade mat och satt vid elden tills sent på natten. Jag trivs så bra. Alicia bytte också till de, och det känns skönt att ha hon med mig. Annars händer det inte så mycket, jag umgås med kompisar på helgerna och på veckorna går tiden efter skolan åt till att handla, laga mat och allt som behövs göras hemma i vår lilla fina lägenhet. Har dragit på mig en förskyldning så ska krypa ner i soffan framför avsnittten som jag missat av Pretty little liars, sen ikväll hade vi turen att bli bjuden på middag hos grannen Lotta. Så mysigt. 
 
 

Resor

Har suttit och kollat igenom bilder från min "resor" mapp på datorn, och gud vad jag vill göra om alla. Som synd var så har datorn med alla bilder från när jag var i Egypten 2008 gått sönder.. Det hade ju varit roligast att se, då jag var 8-9 år. 
 
Egypten 2010. Väldigt fint hotell, och en riktigt bra vecka. Mamma fick stå för den bilden.
 
 
 Grekland 2012. Lika bra där. Vi åkte till ett jätte fint ställe ( där bilden är tagen) med undebar utsikt och massa att kolla på.
 
 Estland Talinn 2013. En kort och bra resa. Vi var och fikade på ett fik där, fikat för oss fyra kostade runt 30 kr? Helt sjukt. I Sverige kostar det minst 70 kronor för en person att fika.
 

 Grekland 2014. Där snackar vi the best of the best. Helt magiskt ställe.
 
 

4 September

Hej. Internet har fortfarande inte kommit till lägenheten än, och därför får bloggen lida några dagar/veckor till. 
Händer rätt mycket just nu, och jag har för mycket att tänka på. Trivs inte alls på min linje(VO) och ska därför byta till hudvård på hantverksprogrammet, om det finns platser kvar, annars blir det barn och fritid. 
Förra helgen tog jag tåget hem till Bräcke och firade Ulfs födelsedag med god mat och massa mys med familjen, på Lördagen åkte jag, mamma, momma och Lea till Åre. Där sov vi på holiday club och kollade runt på massa mysiga ställen, en av dom var Åre chokladfabrik. 
I Tisdags var jag och färgade och klippte håret, hur skönt som helst att få fräscha upp sig. Det var verkligen på tiden. 


Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0