Detta gör mig glad

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Finns det något bättre än att kolla igenom bilder sen flera år tillbaka. Dom här bilderna gör mig så glad. 

Julafton 2014

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Halv kassa bilder på en underbar dag.

Crazy




21 december



20 december



Igår gjorde jag mitt lite jul fin med rött läppstift. Och idag ska familjen åka på julmarknad och om 4 dagar är det julafton.




Friskis

Idag mina vänner känner jag mig frisk, efter 6 dagar i sängen/ soffan. Värsta förskyldningen och något slag av magsjuka jag har varit med om, har legat i sängen och gråtit för att jag varit så dålig. Men nu är jag mig själv igen.
Känsliga tittare varnas för några hemskt fula bilder haha 




Usch

Det räckte inte med förskyldning denna gång, fick även ett slag av magsjuka på köpet, jippi vad kul. Hela min familj har känt sig dålig dom senaste dagarna så det var ju inte jätte oväntat. Som tur är om man får uttrycka sig så, är min mamma också dålig så jag slipper vara ensam hemma. Det finns inget värre än att vara riktigt sjuk och ensam hemma.
Jag håller alla tummar att det blir bättre snart, har inte lust att ligga dålig över jul precis. 

Den här skönheten får pryda ett tråkigt inlägg. 

Från en fin dag i skogen igår

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15 december


Godmorgon, inatt har jag sovit jätte dåligt pågrund av huvudvärk och ont i hela kroppen. Såklart är inget av det borta när jag vaknar och stannar därför hemma idag, nu är jag riktigt le på att vara sjuk eller ha ont i huvudet. Som tur är jobbar vi mycket genom datorn och jag kan jobba mycket hemma, skönt. 
Det har varit en riktigt mysig helg och jag har faktiskt fotat med min kamera från promenaden i skogen igår med mamma och Ulf, kände mig lite halv deppig när jag insåg att jag knappt har fotat något under hela året, shame on me. För jag har alltid varit sån som har haft med mig kameran överallt och tagit kort på allt jag gjort, och nu har jag inte rört min kamera på flera månader. Har funderat på att sälja den många gånger, men den kan ju vara kul att ha när man är och gör något, tex åker utomlands eller ska på semester. 
Nu ska jag lägga mig i mitt mörka rum och ligga och sova hela dagen för att få bort den här hemska huvudvärken. 

Lycka



Färgat håret





Förra söndagen var jag och färgade mitt hår, här är resultatet!





13 december, lucia


Idag är det lucia och inte alls länge kvar till julafton. Min familj och jag har städat, bakat och lyssnat på julmusik hela dagen. Mitt på dagen åkte vi till farfar Arne och bjöd han på lucia fika, det gjorde han och alla oss andra glad. Det är det finaste med julen, att det är sån himla mysig stämning bland alla, man umgås och tar vara på tiden med varandra. 
Efter allt julstök gick vi ut och gick med hundarna på en promenad, sen åt vi en god middag och slöade i soffan resten av kvällen. 
Jag är så tacksam över att få ha sån fin och omtänksam familj, så mycket kärlek.

Hejsan bloggisar



Idag är det hela 13 dagar till julafton, 13 dagar! Det är jag väldigt glad över, längtar så himla mycket till jul. Utöver att gå och längta till till jul så pendlar jag till Östersund varje dag, går i skolan som jag redan trivs bättre i en på västermalm gymnasium, kommer hem vid halv 6, duschar, gör läxor, äter och går och lägger mig. Det låter väldigt hemskt, jag vet. Men det är inte så hemskt ,det är väldigt bra faktiskt. För mitt i allt stress med bussar, läxor och kliva upp tidigt så finns mina underbara vänner nära mig varje dag, min familj är alltid hemma och väntar på mig och jag trivs riktigt bra, det är det som är huvudsaken, att man trivs och mår bra. 
I tisdags hade tjejerna i min nya klass taco middag hemma hos Madde och vi spelade musik och åt god mat, ett sånt härligt gäng allihopa. När middagen var slut gick jag hem till Magnus och Simon och sov där. 
Några bilder från senaste tiden får avsluta.











Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0