Stranden idag!


Det är så mycket nu

Händer rätt mycket just nu, är i Piteå med familjen just nu, och myser en massa, har varit utan Alex i tre dagar nu och håller på att sakna ihjäl mig, hur kär kan man bli? Har aldrig längtat efter nån såhär mycket förut, kärlek som aldrig tar slut! Har tagit massa bilder som ni ska få se så fort jag får tillgång till en dator, ha det bra.


Åka och köpa moped

Ungefär såhär glaaaad, ingen anning hur den ser ut eller nått, #yolo


Måndag


Stockholm

Efter ungefär en vecka har jag äntligen startat datorn och fått internet, så tänkte att jag lägger upp lite bilder från Stockholm, bättre sent än aldrig! 
Det är sämst kvalite på bilderna, jag vet.. Vet inte vad som har hänt med min kamera ( eller kanske mig hehe)..
 
Vi kom fram till Stockholm på Fredag vid kvart i elva på kvällen nångång, då åkte vi direkt hem till moster och satt och myste på balkongen med jordgubbar, sen gick vi och la oss. På lördag klev vi upp i bra tid och fixade oss, sen åkte jag och Alicia till gröna lund, var där hela dagen och vid nio ungefär var vi nöjda så då mötte vi upp moster och mamma och gick och åt på donken, haha standard. 
Sista dagen( Söndag) spenderade vi i Gallerian och shoppade och fikade hela dagen, sen gick vi och åt, och klockan 7 nästa morgon rullade vi hem mot Bräcke. Tog knappt några bilder alls, vilket jag lite smått deppar över just nu när jag skulle sätta mig och redigera bilder från resan, wellwell.
Satt och åt fruktsallad innan shopping,hur gott som helst. 
Mamma&Alicia, love. Btw, kolla Alicia, hur snygg är hon inte då?? En sån syster är jag ensam om att ha. 
 
 
 
 

Lol true


Inget internet

Hej mina vänner, jag lever just nu mitt liv i Bonelake(Bensjö) och där finns inget internet än, och kommer inte finnas fröns om en vecka ungefär, och har slut på surf på mobilen, men jag överlever.
Har myst med Alex sen i Måndags, vi har bara varit hemma och tagit det lungt, men eftersom att han skulle åka till sin mamma idag så passade jag på att åka till Bräcke till mina saknade vänner och sover hos Denise.
Hoppas ni har det bra, vi hörs när internet har kommit tillbaka och jag har nått vettigt att skriva.

Finaste bilden på mig och min finaste när vi gjorde ansiktsmask idag, hihi den bjuder vi på.


Underbara dag


Godmorgon

Hej.
Sitter inne hos moster nu och ska snart gå ut, shopping och sen får vi se vad vi hittar på, är toppen väder! Älskar det här stället, vill aldrig åka hem! Ska ta med mig kameran ut, och försöka komma ihåg att den ligger där, haha.


Dagen i video


Life is a short tripp


Har inte tid

Har mycket att göra just nu, och glömmer bort bloggen! Sen tar jag aldrig några bilder med kameran längre, vilket suger, kommer ångra mig i slutet av sommaren när jag inser att jag bara har mobilbilder..
Iallfall, inatt sov Alex hos mig, vi gjorde inte så mycket, myste och kollade på film, perfekt!
Imorse vid halv 6 åkte vi ner till Bräcke, började må illa som aldrig förr i bilen och Annelie fick stanna bilen så jag fick spy, haha uscha. När vi kom till Bräcke åkte jag till Momma och la mig och sov i några timmar och Alex åkte hem, och nu mår jag bra igen, himla tur de eftersom att jag åker till Stockholm klockan sex ikväll! Ska ta en massa bilder och uppdatera er massor.



Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0