Kryper ner i min nybäddade mysiga säng.




Gästbloggar hos min Wilmis.

Hej gumman, tänkte slänga in ett inlägg här bara för att jag kände. Och berätta för er läsare för vilken jävla pangbrud hon är! Wilma är en sån som alltid ställer upp för en no matter what. Och du vet att jag alltid kommer finnas här för dig också, i alla lägen! Vi har haft våra bråk, men vi löser dom efter ett tag, och det älskar jag, hihi.
Jag saknar er redan, även fastän vi sa adjö till varanndra i Söndags. Jag har det bäst med oss, vi skrattar alltid åt allt som alla andra bara tycker är tråkigt, och det är just det som är så kul när vi är med varanndra!
Jag älskar dig! //
    din alva http://alvanylander.blogg.se
 
Fråga inte vad som  hände med mitt öga på den bilden, hahahah!
Wilma & Alva på bushumör ♥

music makes me lose control


Blundar och tänker, är det så här det ska vara?


Stå upp för vem du är.

Var super kul på fotokursen idag, fick fota en kladdkaka(en bit av den) med en speciell blixt, super kul.
Sen gick vi även ut och fotade varann.
När jag kom hem städade jag rummet, eller rättare sagt gjorde om det helt, mott min vilja tog jag ner dom flesta Justin grejerna, och varför? För att alla var lilla och jag tyckte inte röda/vita ljusstakar och täcken passade med lilla.. Så då hade jag inget val, men allt är inte borta ialfall ;)
Nu ska jag äta taco, sen gå på hockey tror jag. 

Friday baby ◇◆

Fredag idag,noshit typ.
Har rätt chilliga lektioner idag, bild, foto, och matte svenska tror jag. Så det är ju en helt okej dag. Efter skolan ska jag hem och städa rummet, och hjälpa mamma att sätta upp lite ljusstakar och sånt,mys på hög nivå. Sen träffa Ellen och Emmelie. På Lördag är det ju 1 December, är det bara jag eller känns det som om det var sommarlov nyss? Iallfall så fyller Simpis år på Lördag,så får se om jag får nån skjuts dit och ge han present! Annars får jag väll ge han den på Måndag!
Puss.



Saknar sommaren,när allt var perfekt.




Saknar dig, kom hem nu!






Flickorna går som i Paris.

Tjena. 
Känns som om det var jätte länge sen jag bloggade från datorn, Sen i Söndags men ändå! 
Vad hade jag gjort utan blogg.se appen.. Men sen kom jag och tänka på, juste jag hade nyss en stenklump
hur klarade jag mig då? :P 
Ialfall, så börjar vi med dans på vårann skola idag, himla kul faktist. Man fick välja om man ville dansa med 7an istället för att ha lektion, men kände att jag låg efter lite i no och därför gick jag på lektion istället med alla killar och Klara, haha resten av tjejerna var ju självklart och dansade. Sen hade jag dans fram till lunch. Sen språk hela eftermiddan. När jag kom hem från skolan fotade jag lite med Ellen, men såg supermupp ut på alla så dom håller vi för oss själv ;) 
Nu ska jag hitta på nått med Ellen, lite to much info kanske men nu vet ni om ni undrade hur min dag har varit lixsom ;) 
 

can't wait




Haha så jag.


Newa ♥

Glömmer bort att blogga känner jag.. Har aldrig tid att fota längre.. Men nu har ju det kommit lite snö, och det är lika med ljusare, finare, och bättre bilder, så kanske blir lite mer fotande nu,får vi hoppas.
var på tjej idag,en grupp för tjejer för er som inte visste. Johnny var dör(fotograffen) och fotade oss, sjukt kul. Kommer bilder så fort vi får dom. Sen har jag också gått på läxhjälp och färgat Ellens hår. Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova, har varit som en mumie hela dagen,inte bokstavligen dock. Godnatt.



Din Ellen.

WIlma, du är och har alltid varit som en syster för mig! Du är den bästa personen jag vet! Vi har varit vänner så länge jag kan minnas och jag älskar dig. Alla minnen med dig är oslagbara! Gävle, Bakkvattnet, alla sleepovers, alla skrattanfall. Jag ångrar inte en sekund med dig! 
 
Vi har otroligt många fler bilder men dom är så otroligt fula så dom kan vi hålla för oss själva :D Eller vad säger du stekarn? ;*

Tema- bad hair day

Förlåtförlåtförlåt. 
Har varit borta hela helgen, och kom hem nyss, så glömmde helt bort temat.Så ni får stå ut att bilden kom ut 1 timme efter istället. 
Jag och Nicolina kunde inte bestäma oss, så vid tog att vi fick ha valfritt. Och jag tog bad hair dag, varför? Jo för att jag har de idag. 

Hemgång,buhu..

Haft en underbar helg,med underbara Alva,Ella och Nicolina. Vi har gjort en massa skoj,kollat på typ 7 filmer, ätit en massa gott, varit på ug, varit ute, och bara gosat på. Kunde inte ha blivit bättre. Nu ska vi börja packa och sen åka hem. Ska jobba på bion klockan 7, på Twilight den där nya filmen. Men såklart ska det vara 15 års gräns, åh blir så jävla sur. Om det har varit 11 års gräns på alla anndra, varför ska de då vara 15 på den? Så surt...



Film mys hos Alvis.






Frukost hos sötaste familjen.

Tog bilden av Nicolinas.



Påväg till Hammarstrand.




Älskar er mina hjärtan.








Kollar på LOL,packar,och längtar.




Så jävla bra!

 

Ta mig till Gävle

 




Fuck, jag hatar den här skiten, på riktigt.

Åkte till skolan imorse, men åkte hem efter anndra lekionen. Kände mig inge bra.. Åh nu är jag le. 
Vill bli frisk nu! Så idag blir det, vilavilavilavila som gäller. För tills imorgon ska jag vara frisk när jag ska
åka till Hammarn. Så resten av min dag blir det, vila, film, vila, ligga i sängen, lite mer film, och ännu mer vila.  

5 sanningar△▼

✔ Jag är himla lång, och är inte speciellt förtjust i de.
✔ Jag spelade basket förut,rätt länge faktiskt, och det var så jag lärde känna Ella och Alva.
✔Jag älskar barnfilmer, typ Eva&Adam.
✔ Det värsta som finns är nät man är ute och gå sen kommer det ett tåg, känns alltid som om nån går bakom en då.
✔ Jag önska jag kunde välja mitt utseende,som på the sims Typ ;)



vad tycks?




Sjuk

Hallothere. 
Stannade hemma från skolan idag, hade som vanligt ont i huvudet, snart hugger jag av det. Ont varenda jävla dag, åh. Kollade på 3 filmer, haha High school muscial 1 och 2 och Rallybrudar två gånger, haha kände att det var ett tag sen man såg dom filmerna, så varför inte? ;)
 Vid 4 kom Ulf hem och hämtade mig och följde med mig till hc( hälsocentralen) och kollade huvudet, men samma svar som vanligt " Wilma håller på att växa så mycket just nu, och därför får hon ont i huvudet" Men herregud, kan väll inte ha ont i huvudet varje dag, dag ut och dag in i cirka 2 år nu, för att jag är lång? Ibland börjar man ju undra om det är för att dom inte orkar säga nått annat. Riktigt less är jag nu, fick ialfall ta blodprov och nått till prov, och fick med mig nån medecin som ska göra att mina svullnader i hela ansiktet går ner och att jag inte ska känna mig täppt i halsen, öronen och pannan. Skönt, får hoppas den hjälper nurå. När jag kom hem kollade jag på världens bästa serie, portkod 1321, dubbelt avsnitt idag, love my life kände jag typ då. Sen har jag mest deggat i sängen och pluggat till no provet i morgon, kul, skit kul verkligen. Längtar verkligen super mycket tills helgen, ska bli så himla skönt att få träffa min saknade änglar efter typ ett 4 månader utan dom. Ska ta med mig kameran, och lovar en massa bilder ;) 
 

Day 17 Ugly picture on myself.




Klickade hem... "trumvirvel"......

Löshår idag, så imorgon ska jag gå och beställa klipptid,och sen klippa av mig allt slitet och fult hår,och färga håret. Äntligen slipper jag mitt råt hår. Tack mamma,du är bäst! ♛♕


Den bjuder jag på,bara för att jag och mammsen är så fina:)

Slap that bitch,hard.

tjäna!
Rätt ok dag på skolan idag, jobbade på,och nu känner jag mig duktig. Gick på läxhjälp efter skolan och drack lakrit te,åt macka och gjorde matten. Sen drog jag hem, gick till Ellen, drog ut med Denise,hon, Och Per, hade skoj, drog hem och satt på mig onepiecen och pluggade no prov. Bra betyg,hereeee iiii cooome!! Nej jag överdriver lite bara lite,jag har inre blivit nån pluggis,men jag försöker!
På Fredag åker jag och Nicolina till Hammarstrand och sover hos Ella och Alva,äntligen! Saknar oss brudar! Nu ska jag smsa lite sen sova.



Ur arkivet webbkamera.

 
 

Tycker min tele ser rätt pro ut faktist;)




Min helg.

I Fredags följd jag med Denise hem efter skolan, myste med blåbärs te. Sen drog vi hem till Ellen och slaggade där. Sen igår låg jag och Ellen hemma och kolla film hela Lördagen,sen sov vi hos mig. Idag har jag mest kollat film,och deppat över att det är Söndag.. Ikväll sla jag vara barnvakt åt Lea, och ta det lungt. Älskar såna här slapphelger.



Tema- Baka


Svar på kommentar.

 




Day 14 my favorite song

hoppar över nån,jag vet.



Säljer denna goding för 200:- hör av er om ni är intresserad


Frukost mys med Ellen




Svaren wiho, jippi, hurra..

Gustav
Vad tycker du om mig?- Du är super snygg och snäll!
             Håller du och Jesper på?- Nej!
 
 
Ella
 Vad är du mest nöjd med på dig själv(utseende)- Ingen anning!
        Vilken är din absolut bästavän,du får bara säga en!-Jag kan nästan inte säga en.. Men Ellen då, har kännt henne längst. Och vi har varit tajtare än tajtast så länge jag kan minnas och kommer för alltid att vara.
       Om du fick byta namn, vad skulle du vilja heta?- Typ Amanda, det tycker jag är fint!
       Bästa skräckfilmen du har sett?- Har sett så många bra.. Men det är nog "hide and seek" då.
       Gillar du någon nu? - Aa dig :D
       Bästa storblogg du läser(helst en stor)- Jag läser ingen stor blogg, kollar typ Isabelle Strömbergs nån gång så den då. Men av småbloggar är det nog Denises blogg eller Nicolinas i think.
      Har du någon gång bajsat eller kissat på dig?- Som bebis, såklart! Men sen har jag kissat på mig en gång hos Ronja för att vi båda två låg på golvet och skratta och då kissade båda på sig hahha. Obs det var typ 5 år sen.
      Hur många gånger har du varit riktigt kär?- 2 tror jag.
      Vad vill du jobba med när du blir stor?- Model är nog mitt drömjobb, men annars typ nått cafe eller nått!
      Vilken mascara använder du?- En rosa från maybelline New Youk.
     Har du börjat gilla redbull än?- Aa lite, det går sakta men säkert ;) 
     Favorit mat?- Nudelwok med nudlar.
     Tycker du att dina egna fjärtar luktar gott?Ja lika gott som dina!
    
Alva
Vad ska den perfekta drömkillen ha för dig? - Kolla på Justin och bam så har du han.
Vilket är ditt favoritplagg? - Min tröja som jag har fått av Ella.
Är du nöjd med dina vinterskor? - Har inte hittat några, så kör med convers.
Vem är du mest med på skolan? Och på fritiden?-På skolan, Simon och Ellen, På fritiden, Denise och Ellen.
Vad faller du på hos killar?- Badass, keps, med blont snyggt hår som sticker ut på sidorna.
Vad har du för kamera? - Canon eos 1100d
När ska vi träffas älsk? - Snart hoppas jag.
Vad är din favorit rätt/favorit plagg/ favorit pryl/ smink/ hudkräm?-Nudelwok/Ellas tröja/Min kamera/ Olika/Använder typ inte de..
Vad fick dig att börja blogga och vad tycker du är roligt med att blogga?-Alla andra så varför inte jag?
Allt är kul.

vad är det bästa du vet att göra?- Åh jag vet inte.. Chilla, dricka te, roliga utekvällar.

hur gammal var du när du började raka benen? -Kanske 12.

vilka är dina bästa vänner? Ellen,Ella,Felicia och Denise.

 

Felicia


vi borde ses snart, saknar dig så... vad tycker du? -Absolut, saknar dig med!

gillar du ost?- Absolut!

vad saknar du mest av allt i hela världen? - Alva och Ella.

 

Nicolina

 Vilken färg är trosorna du har på dig?- Svarta

. Vilken bild av alla bilder du har tagit är du mest nöjd med?- Ingen anning, har tagit så många. Men den här är jag rätt nöjd med.

 

 Vad tycker du är tipical Wilma?- Lägga tuggummit på tallriken.

Vilken är din favorit smak på b&j? 

 

Moa Hägglund
 

vem är jag för dig? - Min super snygga älskling!
när ska vi ses, du och jag?. Snart!
 
Nora
 Vad är ditt favoritdjur? - Hund kanske.
Gillar du munkar? - Jag älskar munkar!
Är du min svullis?;*- Absolut!
Vad är jag för dej? ;* - Du är allt!
6. Kan du och jag fota snart? behöver en ny profilbild på fb ;* - Klart vi kan!
 
Simon
Är dina näshår stora å många? :P - Du får väll kolla om det är så intresant ;) 
 
 
Ellen
 

Hur mycket mer kommer du att vara hos din pappa nu? Som vanligt!
2. Om du fick flytta vart skulle du flytta? Jönköping!
3. Vad önskar du dig mest av mig i julklapp? - Pengar, iphone, Presentkort, objektiv.
4. Har du bestämt något nyårslöfte? Nej bryter dom bara..
5. Vill du köra godislöfte med mig? :D Haha nej :D 
6. Vad har du för shampon som gör att ditt hår luktar så gott? :D Sunsilks orange, ingen anning vad det heter, kom hit och kolla vetja! ;) 

Moa Ek
1. Hur är ditt drömutseende? 

2. Vad vill du ha mest av allt? - En iphone
3. Hur många läsare har du i genomsnit? - 50 ungefär
4. Vilka sporter har du hållt på med? Dans, Fotboll,Ishockey, Basket, friidrott, och en massa mer.
5.Och vilken av dom gillades du mest?. Basketen och dansen.

 

Hanna.
 

Vad har du för kamera + tillbehör? Kolla på kategorin kamera tillbehöv.
Om du bara hade en dag kvar att leva vad skulle du gjort då? Öst som aldrig förr, typ sprungit naken på stan och sånt där sjukt.
Har du fobi för nåt? Stökiga hus, spindlar.
Vad är ditt rekord på besökare på bloggen? Vet inte riktigt.. 

 

Hoppas ni blev nöjd med era svar. Puss.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svaren på frågestunden.

Hade ju som sagt tänk att göra ett videoinlägg, men aa så vart det inte. Men jag har bortförklaringar.
1. När jag kommer hem från skolan är det mörkt. Och då blir det sämst ljus.
2. Jag låter som en kille på video insåg jag.
3. Mitt konto på youtube funkar inte, och då går de inte att ladda upp videon.
Så det får bli gamla vanliga hedliga svar. Dom kommer komma upp om kanske en timme eller kanske två. så håll koll gott folk,håll koll. 
 
 

Ny header.

 
Vad tycks? 
 

Dog ju när jag såg himlen i morse.


Bilder på foto kursen idag.

Första bilden snodde jag av Nicolina, hoppas det var lungt.
 
 
 
Har lärt mig en massa nya grejer om min kamera, och ännu mer ska jag lära mig, grymt!
 

Luckiest girl on the planet.

Fredag, känns som om det är Tisdag eller nått? Veckan har gått lite för fort. 
Har fotokurs idag på skolan, man kunde välja de på elevensval som är varje Fredag eftermiddag på skolan, så sjukt bra. Så idag får kameran hänga med på lite äventyr. Wiho :) 
Nu ska jag fortsätta med mitt stora dillema, slapp kläder eller skjorta och jeans. 
Sen skola. 

Fika och plugg




Heart Attack


Portkod 1321 och te.

Drog hem direkt efter skolan och satt med matten från halv 3 till 6, känner mig rätt duktig faktist. Taggar sjukt till att få godkänt i matte nu kan jag säga ;) 
Sen åt jag middag och sen drog jag ut med roligt folk. Och Nicolina den galningen tog och badade i sjön herregud, jag frys med vinterjacka och mössa osv.. Och hon hade badkläder och doppade kroppen i sjön haha ojjojoj. 
När jag kom hem var mina fötter som två isklumpar, så myste på mig tjockstrumpor och tofflor ;) 
Nu ska jag kolla på portkod 1321 och dricka te. 

Så sjukt le på skolan.. Åh.




shaaaaa.

Bloggar sämre än sämst. Jag vet,jag vet. Men använder typ inte min dator längre,och hur kul är mobilbloggning hela tiden då? Men iallafall igår efter skolan kom Jesper och Philip med bussen hit och hängde med mig och Ellen, vi kollade skräckis, som vanligt. Sen drog vi till ug,och det sög där. Dom for hem vid 9 och då gick jag och Ellen hem. Då då tog en lång dusch och pluggade matte. Prov på Torsdag, så hoppas mina 3 timmar på skolan under lovet ger resultat!
Idag efter skolan ska jag gå på läxhjälp sen antagligen gå och träna,eller hitta på nått skoj med Ellen.
Har faktiskt tagit lite bilder i typ förrgår, men har bara glömt att ladda upp dom,men ikväll gott folk då kommer det bilder;)


Ta bild tillbaks.

Day 12 I never forget



Gävle med stekarn.

Day 11 my best friend.












Be You.

Tjena! Måndag idag jao,haha ne men fick nytt schema på skolan idag,åh fy och blä vilket tråkigt.. Kommer ju avlida. Hade spanska och tyckte Simon var otroligt gullig i hörselskydd eller vad det heter,när han jobbade i spanska boken. Efter skolan gick jag hem,käkade tårta och te, medans jag tvingade mig igenom ett kapitel i den där jävla boken..... Sen gick jag på tjej.
Nu ska jag sova, godnatt!
rörigt inlägg,men jag får skylla på att jag är trött ;)



Day 10 Sexy Guy




Tema- Självförtroende


Hiss o Diss.

- One Directions nya album ( !!!)
- Loka eller ramlösa, lever på de! 
 
 
 
- När man ska nån stans och vaknar upp och inser att man har fått finnar.
- Tråkiga Söndagar.

Grattis på farsdag min älskade padre.

Du är bäst.

Jag är kär..

I one directions nya album, alla låter äger fett! Är helt jävla magiskt kär i de. 
Det gjorde dom jävligt bra! 
Men självklart inte bättre än min prins Justin :) 
Men det var fan nära alltså..
Förstår att ni är helt tokiga ni som älskar dom ;) 
Sen kan man ju inte precis klaga på doms utseende heller ;) ;)

Baby let me be your, let me be your last first kiss


Fuck

 
 

Natti natt från en trött Wilma.




all your little things


Ombre.

 
                                                                 Alltså åh, hur snyggt är de inte då? Jag 
                                                                  vill ha de nu nu nu nu. Man dör ju så 
                                                                                  snyggt det är. 
 
Plus att ingen jag känner har så. 
 
Funderar stark på att köpa super bra kvatite på löshår
och göra ombre, hur snyggt skulle inte de bli lixsom? 
Dock är det ju finast att ha äkta hår, men sån tur har inte 
jag att få långt fint hår.. Och inte blir det bättre
av att jag plattar det hela tiden heller.. 
Är så himla le på mitt hår så jag skulle kunna göra vad 
som helst med det. 
Nån som har nått annat tips?

Don't be a girl that needs a guy, be a girl a guy needs.


Day 9 my bedroom


Break her and i break your face.


 
   

Ringde och väckte min gos hihi.

Godmorgon, gick och la mig jätte tidigt igår,fick så himla ont i huvudet. Så vaknade runt åtta imorse,ro.ringde och väckte Ellen hihi. Nu ska jag duscha sen får jag se vad jag hittar på.



Världens sötaste.




Knasig Fredag.

Vaknade i tid imorse, så hade gott om tid på mig, för en gångs skull. 
Klev upp fixade mig, åt frukost, insåg att mina idrottskläder var hos mamma.. Fick ringa Ulf och be han ta med dom. Åkte buss till skolan, somnade som vanligt. Så skönt. Haha älskar alla i min buss, alla ligger och sover haha.  Åkte på skolan, fick välja elevensval, tog fotokurs med Johny, hade Engelska och matte, hann ikapp på matten, hade lunch, sen elevensval idrott hela eftermiddagen, dock fick jag en stenhård boll mitt i facet och började blöda näsblod för första gången och fick sitta i omklädningsrummet resten av idrotten, skit kul verkligen -.- 
Fick en rejäll smäll, så nu har jag så jävulskt ont i huvudet och yr är jag också.. 
Äntligen helg.
Min söta!

Endless nights.

Saknar sommaren, hade så himla kul hela sommaren. Fast att jag badade högst tre gånger och det inte var så fint väder alla dagarna så kunde det inte ha blivit bättre. Lärde känna massa nya, hängde med underbart folk, och drack massa te. 


 

Portkod 1321.

William ringde igår, snackade en massa, och gud så jag saknar han! Han sa att jag skulle kolla på portkod 1321, så jag gjorde. Och herre vad bra det vart, Det störgiaste är att jag är så sjukt nyfiken vad som händer nästa gång, men det kommer inte ut fröns på Tisdag.. Åh döda mig.. 
Älskar det verkligen, gå in på svtplay och kolla på de gott folk, för det är så värt de.
 

day 8 Dresscode for today.




Wilmis


Hiss o Diss.

- När håret är precis som man vill ha de.
- December, så mysigt då, pepparkakor, jul, julmusik och snö.
- Att vakna flera timmar innan man ska kliva upp och kunna somna om.
 
 
 
- När håret inte är som man vill.
- Segt internett.
- Att snön smälter bort
 

Har lärt mig en massa.

Har lärt mig en massa genom google och Denise hur man gör på blogg.se, Så nu kan jag göra det mesta som är nödvändigt. 
Kände att jag ville ha en fräsch blogg,om ni fattar. Så gjorde den vitt. Tryck f5 om ni inte ser.

hi bitch, you know, I fucking hate you


Min dator tog en powenap..

Har ju bloggat från mobilen ett tag nu, och varför? Jo för att min dator bestämde sig att ta livet av sig. Den orkade inte med mig längre.. Så den har varit död i två dagar nu, men nu lever den igen. Wiho. Gjorde nån återställning och wipps så funkade den som vanligt igen. Men har ju försök att göra videoinlägg i två dagar nu, men det har ju lite kortfattat gått sämst. Alldeles för mörkt att filma med kameran eftersom att det är rena natten när jag kommer hem, och datorn har ju som sagt inte funkat som den ska. Men i helgen, eller nästa vecka när jag kommer till mamma och kan ladda kameran, då ska ni få se på svar. I ett videoinlägg, förhoppningsvis. 
Chill dag på skolan, sista hk lektion på den här perioden, så vi fick välja vad vi skulle laga. Vart pizza. Sen kollade vi också på nån konsert som elever från pc hade gjort. Rätt bra faktist. Lite roligare att kolla på nån som nästan är lika gammal istället för några gubbar med rullator står och spelar nån gitarr eller nått i den stilen.
Nu ska jag vänta på att Flisan kommer hem från bräcke, sen ska vi ta en powerwalk idag igen. Har laddat hem nån app till mobilen där man kan se hur långt man kan gå och hur långt tid det tog osv. Sen kan man även se vart man har gått, vilket är himla kul. Ville bara gå mer och mer igår haha. 
Till veckan blir det hård träning, minst 2 dagars pass på challengen. Och en massa promenader. Ska ha nån läxa på idrotten där man ska skriva upp allt man gör och äter, och vill ju inte att Jonas(idrottläraren) ska tycka att jag är en soffpotatis heller, vilket jag har varit i typ ett halv år nu haha.

Day 7 makes Me happy



Mina bestisfestisar Magnis och Simpis.

tog en powerwalk med Flisan.




Trode aldrig jag skulle säga det här..

Men one direction är ju bra ju..



Day 5 Me smiling.

hoppar över dag 4,fattade inte den.



I Nyhem och mår bra.

Som sagt hatar Tisdagar,så jävla sega ämnen på skolan.. Men jag överlever. Åkte buss hem efter skolan, satt och pratade med tofflan i typ 10 minuter sen somnade vi båda,haha standarn... Han sov så sött så jag var tvungen att ta kort på han!
När jag kom hem städade jag rummet hos pappsen och sen åt jag middag och läste den där förbannade boken som ska vara utläst nästa vecka.. Men konstigt nog börjar den bli otroligt bra faktist haha. Skulle svarat på frågestunden idag,men det ville tydligen inte min dator eller kamera.. Gjorde först ett försök med kameran,sen tog den slut på batteri och laddaren glömmde jag hos mamma.. sen tog jag camen på datorn och då vart datorn över hettad och stängdes av.. Sen tänkte jag göra en video i Windows live Movie maker, med svaren,men tror ni inte att datorn stängde av sig då också.. Åh vad le jag blir på sånt skit. Så nu gav jag upp och fortsätter i morgon.





Day 4 Something i love

 
B&j

Perfect boys only exist in moveis.

Drog och tränade efter middagen, otroligt skönt men jobbigt. Hade inte tränat på typ 3 månader, så kände mig som en gammal tant, haha. Ska börja träna nu varje Måndag. Kan ju inte ligga hemma i sängen med te hela livet ;) 
Nu ska jag skypa lite med Ellen och Jesper sen sova. Drar till pappsen imorgon, mysilipys. 
Måste bara måste hitta på nått med Flisan, innan jag dör.
 

Efter ett halv år i soffan,drar jag och tränar.




day 3 random Picture




Tema-Väder

Ena dagen är det as soligt, nästa dag är det vinter, nästa dag är det höst. Man vet ju inte riktigt vad man ska ta på sig. Därför tog jag alla både soligt,Höst, och vinter outfit. 

I'm not perfect but I'll do my best for you.

Älskar er mest av allt mina stjärnor, mina livsnjutare. Ingen är så speciell som ni för mig.




 
Utan er klarar jag mig bara inte.
 
 
 
 

Kör på en frågestund.

Känns skit barnsligt, ordet frågestund lixsom.Låter som typ första dagen på skolan bah nu har vi frågestund. Eller efter en redovisning bah har ni några frågor? 
 

Åh min hund är så söt :`)


Wannabe vi vet.

Hallow, jag och Nicolina kom på att våra bloggar suger, att vi inte har nått att blogga om. Så då kom vi på den iden att vi skulle ha Söndags tema, och komma på ett tema och sen ska båda fota de. Och den iden fick vi ifrån Frida och Karin, men hoppas det är lungt att vi tar den iden. För det är ju sjukt kul att fota nått tema varje Söndag. Så fick det bli. Så kolla in både min och Nicolinas blogg klockan fyra idag gott folk.  ;) ;) 
http://nmattsson.blogg.se/
http://nmattsson.blogg.se/
http://nmattsson.blogg.se/

Fuck Söndag..

Kände jag när jag vakna.. Snart slut på lov och Måndag i morgon.. Åh. Ville bara somna om imorse och inte vakna. Igår kväll var vi hemma hela kvällen och kollade på kronjuvelerna och åt massa gott,sen skapade vi mest med Jesper hela kvällen. Nu ska vi äta frukost,sen ska jag dra hem. Ikväll blir det jobb på bion.

dag 2 en tid du saknar




Kör här på bloggen istället.








Skype med min Alvis.

Snackade med en saknad Alvis på skype i 44 minuter, om allt möjligt. Saknar henne så det gör ont..
Har precis fixat mig, heregud vilken seg dag. Har gått med Mjukis tills nu. Ska platta håret nu, medans jag skypar med mina boys. Hoppas Ulf kommer hem snart så jag kan dra till Nicolina och käka och ha Lördagsmyysss. 
Men tjena ;)

Saknar mina boys...




Lördag

Mamma gjorde frukost åt mig, Kollar på I rymden finns inga känslor och sen duscha. Ska packa lite och städa upp på rummet, sen dra till Nicolina.




Bitch please.

 

Hahaha så jävla jag.


Somebody asked me if i knew you. A million memories flashed through my mind but i just smiled and said i used to.


Ice age 4

Ätit go middag, och nu kolla film med familjen. 
 

But here I am, asking you for one more chance.


Det vet du.

Drog till Ellen imorse och åt go frukost och kollade på film. 
Sa hejdå till henne och drog hem.  Usch kommer sakna dom.. :( 
Sitter och kollar på lite kläder osv nu, känner att det är dags att införskaffa lite nya kläder. 
Får snacka lite med mamsen ;) 
Vad tycker ni om min nya design som Denise fixade? Själv älskar jag den eftersom att en ur hv är med på header ;)
Ska nog hitta på nått med Nicoflina ikväll, var ett tag sen bara vi två gjorde nått. 
~Ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig~

Mys kväll.

Drog och mötte Gustav, Gustav och Jesper vid halv fyra, sen gled vi mest runt i Bräcke typ. Sen vid fyra gick jag Ellen och Denise och mötte Philip vid tåget medans dom andra käkade på Cg. Sen såg vi mest på nån äcklig film och myste i soffan. Mysmys.
Imorgon åker Denise och Ellen till Gävle utan mig.. :( Tur att min älskade Nicolina är hemma med mig. Får se vad vi hittar på i helgen. Nu ska jag hoppa ner i sängen och slå på en film. Godnatt.



Dutig jag.

Klev upp klockan halv nio imorse,drog på mig mjukis och åkte till skolan och hade mattetid med Lasse i en och en halv timme. Sen drog jag till momma och drack te och myste hos henne. Nu är jag hos Ellen och kollar på Irene huss! Ska fixa mig, sen kommer grabbarna vid halv fyra idag igen. Blev inget sova över,men dom kommer hit iallafall. Skojskoj.






Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0