Livet har gått bättre.




-


Efter 3 veckor av sovande i Alicias rum, och hos pappa, lägger jag mig nu och sover i min egna säng. Känns tomt men skönt. Vill inte sova utan Alicia.. Kommer inte kunna sova.. 
Vet ni vad det bästa med att jag har min finaste syster? Att varje dag när jag vaknar och kliver upp, då ser jag min bästavän, min syster. Hon finns där vad som än har hänt. Hon älskar mig fast att jag har svikit henne och sagt att jag hatar henne mest av allt. Utan henne hade jag inte klarat av det som har hänt, det som inte skulle hända, men som hände. Jag älskar dig syster, världens finaste syster.

Fredag idag, min favorit dag! Helt okej lektioner, alltid god mat, Fredagsmys, och man behöver inte somna och veta att det är Söndag eller skola dagen efter, finns inget negativt med Fredagar.
Är hur trött som helst, och sover hela tiden, så nu är det skönt med helg, fast att jag har varit hemma nästan hela veckan. 
Har inte så mycket att skriva om, det ända jag gör nu är att löka framför film med Alicia, prata på skype med massa godingar och går i skolan. 

Är det bara jag eller har man noll julkänsla? Kanske blir bättre mer framåt jul, sen är det ju lucia röstning imorgon, det kanske ger mig mer julkänsla. 
Ha det bra.

För att lätta upp stämningen

 

En person du har bra kontakat med

 

 En bild på någon i din familj.

 

 Någonting du längtar efter.

                                                         Att få en egen sån här gounge

 En bild på en vän du inte träffat på länge

 

En bild på någon du saknar

                                                  

Dag 8: En person jag tycker är snygg

 

 En bild från i sommras

Mina absolut närmaste vän

             Får nog bli brudarna i klassen + Moa och Denise

 

En gammal bild på dig själv

 

 


Dance the pain away

 
 

Allt är inte så noga.

 

Tallin del 1

Bilderna säger sitt, väldigt fin och mysig stad. Sen var det  himla biligt att äta och fika där, lite speciell mat dock. 

Såhär mysigt




Cozy

Igår kväll gjorde jag om lite på rummet, glömde dock att ta en före bild, men kollade igenom bilder på datorn och hittade en bild på hur det ungefär såg ut förut. Vart mycket bättre såhär,  vart större och mysigare.
 
FÖRE:
 
 
 
EFTER:
 Där pilen är ska det stå  en vit stol som det ska hänga lite smycken på osv. Sen ska jag också beställa en sängkappa till sängen, för nu ser det förskräkligt ut med det gråa.
 

Springer från allt, ramlar för inget.

Wiho nu var den uppe på bloggen, lucia bilden. Tyckte jag såg rätt annorlunda.
 
Allt går lite upp och ner just nu, och har massa att göra. 
I helgen var det Farsdag med tårtätning och middag på pizzerian. Kvällen slutade riktigt dåligt av en anledning och därför sov jag hos Ellen den natten.
På Måndag hade jag och Ellen prao på dagis som vi har resten av veckan också. 
Idag var jag hemma och var sjuk, ont i magen och mensvärk, har bara kollat på film hela dagen, så nu ska jag ta en dusch och sen sova, känner mig lök så in i helvete.
Imorgon är det barngympa, sen på Torsdag ska jag till stan och köpa lite nya kläder. 
Sen i helgen ska jag sova hos Tina i stan, kommer bli super mysigt. 
Och på Söndag har jag äntligen tid med min älskling Alex. 
 
 

7 November


Säger hej med en nytagen bild.
Har hunnit med mycket nu, ett härligt lov som startade bra med en resa till Estland, och jag har tagit massa bilder med kameran, men har inte ork att föra över dom på datorn, men jag jobbar på de ;) 
Var jätte fint i Estland, dock på vägen hem gungade båten jätte mycket, men annars var det en jätte bra resa. 

När jag kom hem var Alex redan hemma hos mig, så var med han och vi fick för oss att börja om från andra säsongen på Pretty little liars och nu nördar vi de hela tiden, så förbered er på massa tjat om de, back in old times.
Sen tog jag det mest lugnt, var med Ellen och Denise en dag, vi gjorde inte så mycket, dansade på Denise rum och var ute, haha.
Nu har skolan börjat igen,efter att man har haft ett lov som är en vecka känns det som om man inte har varit på skolan på ett helt år, är det bara jag?


Sen i Lördags fyllde min Alex 16, så var hemma hos han hela Lördagen och åt världens godaste middag och tårta, och hela dagen var det folk där, så det var himla roligt. På kvällen kom mamma och hämtade oss, så då firade vi på kvällen hos mig, med massa presenter och film. 

Idag är det Torsdag och jag är hos pappa och ligger i soffan och kollar på Pretty little liars. Sen ska jag duscha och gå och lägga mig, är så trött. 

Avslutar också inlägget från en bild imorse, ha det bra.


Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0