26 Oktober


Hej, jag är hemma hos pappa i Nyhem, så himla skönt. Jag har hjälp pappa med att städa hans bil halva dagen, sen har jag bara sminkat mig och tagit det lugnt. Va ut en sväng förut och passade då även på att ta några fina höst bilder. Om jag har tur kommer Tina och Sandra hit senare och umgås, verkar luta åt det.
 Ha en bra dag!



Hösten är så härlig



Sju


Godmorgon, har varit vaken sen sju, suck till mig själv.. Så typiskt mig att vakna tidigt så fort jag har ledigt. Klev upp och väckte halva familjen och kollade tv tills nu, då satt jag mig och sminkade mig och nu ska jag äta frukost med familjen. Idag ska jag vara barnvakt åt Lea hela kvällen och imorgon åker jag förmodligen hem till pappa. Ibland behöver man såna här lugna helger med familjen! Jag blir lätt väldigt uttråkad, och vill därför till mesta del hitta på saker jämt, men ibland kan jag faktiskt tycka att det är skönt att vara hemma en hel helg. Har inga planer alls för detta lov, endast vara hemma och vila upp mig, och umgås med familjen och Linus.    

Massa mat

Gårdagen gick ut på att äta pannkaka, ligga i sängen och kolla youtube, mysa och sen äta chips, väldigt skön dag. Och idag är det Fredag och jag har fått höstlov nu, så sitter och väntar på tåget och ska åka hem till Bräcke över helgen och lovet! Har haft väldigt mycket hemlängtan denna vecka så ska bli skönt att komma hem, sen nån dag i veckan kommer Linus till mig. Sen om en vecka är det ju halloween, taggad till tusen skulle jag säga!! Har dock panik över vad jag ska klä ut mig till, men det löser sig. 
Hoppas ni får ett bra lov, kram!



Fyra jag


- Jag är 180 lång(!!)
- Jag är väldigt allergisk mot pälsdjur 
- Jag är väldigt pedantiskt,väldigt.
- Jag är extremt tacksam över mina 3 närmsta vänner.




Hem till Bräcke & ledig


Idag är det Torsdag och jag är ledig!! Så jag passade på att åka hem till Bräcke igår och myste med familjen. Det är så härligt att komma hem när man bor ensam! 
Jag är nu påväg till stan igen, ska ta det lugnt exakt hela dagen och njuta av min lediga dag. Imorgon är det Fredag och jag ska åka till Linus efter skolan! Ha en bra helg vänner!

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din



Imorgon är det Freeeedag

 
Hallå vänner, rubriken säger ungefär det mesta av vad jag känner just nu , FREDAG imorgon!! Längtar otroligt mycket då Olivia kommer och massa festligheter står på schemat. Veckan har gått hyffsat snabbt och idag hade jag en otroligt skön dag på skolan, började 13:45 och slutade vid 15:00, så ingen jätte lång och jobbig dag precis. När jag slutade mötte jag upp Ella och sen har jag varit hemma hos henne ända till nu. 
Puss på er och tack för att ni få som kollar in fortfarande gör det!

Okej


Veckorna rullar på och jag är riktigt less på skolan, surt sa räven..  Är väl egentligen less på rätt mycket, men antar att jag har en period och snart kommer jag skratta åt mig själv och älska allt, så typiskt mig!
I helgen har jag varit hemma och varit barnvakt åt min lillasyster och umgåtts med familjen. Sen i söndags åkte jag tillbaka till stan och myste med min Linus. 
Idag är snart halva skolveckan klar och förhoppningsvis kommer Olivia hit i helgen(förstå hur taggad jag är!!). 


No one is you and that is your power





Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0