Godmorgon Söndag




Less, dramatisk, trött

Less Wilma som är less på att vara sjuk. Så mycket som jag har varit små förskyld på senaste tid borde betyda att jag har varit sjuk så mycket att jag kommer vara frisk som en nötkärna resten av mitt liv. 

Jag åkte och köpte en ben&jerry förut idag, hade planer om att ligga i sängen hela kvällen, äta glass och kolla på barnfilm, för att tycka synd om mig själv.  Blev dock riktigt mätt efter maten och jätte hängig, vilket slutade med att jag kröp upp för trappan ( inte kröp, men det lät mer dramatiskt) och la mig helt död i sängen och små deppade över att vi har våran frysbox i garaget, vem fan har ens de?  Faktiskt min familj, bra i vissa tillfällen, inte bra i andra. Som nu, när jag är jätte sugen på min glass, som kändes som flera mil ifrån mig, fast att den bara är 10 meter utanför huset, orkar jag gå? Eller får den vänta tills imorgon?  Mitt liv är så jobbigt. 



39 dagar kvar




Idag kunde jag ta mig upp och gå ut på isen, var riktigt skönt. Var ute nån timme sen vart jag tvungen att gå in och vila lite, är inte bra än.. Jäkla förskyldning.
Resten av kvällen ska jag mysa med familjen med grillat och gladiatorerna.
Ha en bra Lördag.


Några tankar

Som jag skrev lite i det förra inlägget, hur vet man vem som är äkta och inte? Hur vet man vem som står där och ställer upp i exakt allt? 

Varje dag inser jag att jag har mina vänner som verkligen ställer upp i allt, som gör allt för mig, och jag för dom. Jag har insett att man hela tiden får nya vänner, som ibland fastnar och stannar kvar, men som oftast ramlar bort från livet rätt snabbt, visa sårar, visa sviker, och visa stannar och gör allt. 
Jag är så himla glad över mina allra finaste vänner, inga är som er. Vi är bitches allihopa,vi snackar skit, vi bråkar, men vi håller ihop genom allt, genom exakt allt. Rätt sjukt hur starkt band vi har tillsammans. 
Tack för att ni är ni. 

Jag kommer alltid att ställa upp för er, för så många gånger ni har krossat bitches som har sårat mig, eller killar, eller alla problem som har dykt upp, ni är guldvärd.









Underbart väder

Hur skönt är inte vädret?

Var tvungen att klä på mig och sätta mig i solen och gash vad skönt det är, klockan är snart halv sex och solen lysser som mitt på dagen och man kan nästan se snön smälta bort. Har hittat riktigt skön musik som får mig att längta till sommaren nått så otroligt mycket, och Sundsvall för den delen. Jag och Alicia kommer få  kul, vi har så mycket att se framemot, jag och min älskade Alicia.  Ställer mig själv frågan varje dag, vad hade jag gjort utan min syster? Hela mitt liv kretsar runt henne, är vi inte hemma, ses vi i skolan, ses vi inte i skolan skriver vi dagligen på kik eller sms, skulle vi vara på två olika öar utan mobiler skulle vi skicka flaskpost om onödiga saker som man bara måste berätta för varandra. Hon är min andra halva som kommer finnas där tills vi blir gamla. En vän kan svika och gå bakom ryggen vilket ögonblick som helst ( tro mig, jag vet..), men en syster finns kvar där tills man ruttnar bort och dör.

Imorgon blir det ingen skola för mig heller, lika bra att vila ut, och hela helgen. Ska försäkra ta mig ut på en promenad imorgon, jag känner mig alltid friskare då. Är sån som får påsar direkt  under ögonen när jag får dålig sömn och är slö, vilket jämt händer när jag är sjuk. Så går alltid och tvättar ansiktet i kall vatten flera gånger om dagen, vilket resulterar jätte torr hy. Så imorgon ska jag försöka gå ut och få frisk luft istället för att tvätta ansiktet hundra 80 miljarder gånger på en dag, hehe. 

Det blåste aldrig kallt

Godmorgon. 
Blev ingen träning igår, förskyldningen hindrade mig och jag fick lägga mig på soffan resten av kvällen. Även skolan fick jag hoppa idag, vill bli frisk nu. 
Har mest legat och kollat igenom massor med avsnitt av Andra avenyn hela dagen, och sovit. Ska klä på mig massor nu och ta mig ut och hämta posten, behöver lite friskluft. 
Har egentligen inte så mycket att skriva just nu, men känner suget över att blogga hela tiden så slänger upp några onödiga inlägg lite hela tiden. 



En speciell lista

 
 
Jag heter Wilma Johansson
Jag är trött men på riktigt bra humör
Jag är bra på att sätta mig in i andras situvation.
Jag tycker inte att det är okej att säga vad man tycker till folk
Jag är dålig på att prata med folk jag inte känner, ibland.
Jag läser aldrig.
Jag gillar sötsaker lite för mycket
Jag sjunger i duschen och när jag är ensam
Jag älskar mina riktiga och äkta vänner 
Jag är inte så bra på att hålla masken när jag inte tycker nått är så roligt
Jag föredrar mysiga kvällar hemma 
Jag är beroende av min mobil och alla andra elektrionik saker i mitt hus
Jag har på mig mjukis byxor och en skön tjocktröja
Jag dricker te varje morgon och oftast kväll
Jag lyssnar på all sorts musik
Jag blir arg på folk som mår bra av att förstöra för andra
Jag blir rädd av att tänka på framtiden, samtidigt som jag vill spola fram tiden nu
Jag önskar mig en stor, ljus och fin lägenhet mitt i Sundsvall
Jag är pinsamt dålig på att prata framför massa människor
Jag är uppväxt i skogen mellan Östersund och Sundsvall.
 

Fyra bilder

Fyra bilder på mig från dom senaste dagarna

Fyra bilder på gott att äta från dom senaste dagarna 


Fyra bilder på underbara vänner från dom senaste dagarna 


Fyra bilder som är klockren 


All of me

Bilden får visa mitt humör just nu, kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker livet är härligt eller inte. Kan inte bestämma mig om jag gillar mitt lockiga hår eller om jag trivdes bättre i mig själv när jag plattade de. Är sur, överlycklig, le, trött, och taggad, mitt humör är jobbigt.
 

I övrigt är jag riktigt glad över att våren är här, känns så skönt att kunna ha mina lite för trasiga converse med hål i utan att bli blött, och kunna ta av sig ute utan att frysa. Skolan går bra, fast alla nationella som är just nu. Hade Engelska nationella idag, Engelska är inte min grej och är därför riktigt osäker på hur det kommer gå.
Efter skolan gick jag hem till Denise med hon och Ellen och fikade, nu går vi ut i solen och hittar på något tills träningen börjar. 
Puss och hej
 
 
 

Godmorgon


Igår gick min dag ut på att sitta hemma och plugga, laga mat och sen åka till Bräcke för att sitta på en kurs till att få övningsköra. Kursen tog nästan 4 timmar, men nu är de gjort+ syntest, så snart är det bara att börja övningsköra. Jag kom hem sent så då la jag mig vid datorn en stund sen somnade jag.
Idag blir det träning och mat hos momma. 


Från en fin promenad i helgen

 
 
 
 
 

Våffel lunch


Har precis landat hemma hos momma efter lite jobb på bion, där bjöds på våfflor och saft. 

Idag var det Fredag igen

 
 
Nu har jag suttit i snart 20 minuter och bara tom tittat på dator skärmen, hade inget att skriva om. Men kände att jag ville uppdatera lite, för min egna skull, för om ett år eller två kommer jag ångra att jag inte skrev ett inlägg om hur tråkigt och lite det hade hänt dom dagarna jag inte skrivit något, för då kommer jag aldrig glömma just dom där meningslösa dagarna då bloggen stod still.
 
Idag är det äntligen Fredag, taco Fredag till och med. Är det bara jag eller blir man alltid sådär överlycklig hela dagen när man ska få taco och chips för att det är Fredag? Lyckorus till hundra.
Förutom att det är Fredag idag så har det inte hänt så mycket, har dock dragit på mig en hemsk förskyldning som tydligen aldrig vill försvinna, typiskt. 
Helgens planer hitils är bara ta det lugnt hemma ikväll och ha Fredagsmys med familjen, sen tror jag älskade Moa skulle komma hit och mysa med mig och Alicia. Imorgon blir det nog stan och sen umgås med Ellen och Denise. Det här kommer bli en skön och bra helg, feeling good.
 
Har som alla andra 98:or i Sverige haft nationella i veckan, skrev en krönika om förbjuden känsla. Första tanken som kom upp i min hjärna var att jag skulle skriva om förbjuden kärlek mot samma kön, vet inte riktigt vad som blev av de, men har hört att första tanken är alltid den rätta. Så får hoppas på att min ynka kunskap om hur det är att gilla samma kön blir något bra som resulterar till godkänt. Gjorde de lite svårt för mig själv, med tanke på att en krönika ska skrias i "jag" fomat och jag inte har en aning om hur det känns att inte få älska vem man vill utan att få kränkningar och bli nertryck. 
 
Ha en bra helg.

Söndag kväll

dämpar Söndags ångesten med Eva&Adam. 
 
Idag va en bra dag, med sol och tårta. Firade min födelsedag med pappa idag istället eftersom att han jobbar på Onsdag. Fick jätte fina och behövliga presenter, en tv som jag länge viljat ha, och pengar som inte satt fel på mitt konto som endast hade 75 ynka kronor att komma med. Annars har det inte hänt så mycket mer. 
Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i sängen framför film. 

...

 

För vem kan glömma

Imorse vaknade jag klockan sju av att det var ljust och alldeles för varmt på mitt rum, låg kvar i sängen ett tag sen var det bara att kliva upp och åka till stugan, var där hela dagen och grillade korv i massa blåst och sol. 
Imorgon ska vi fira min födelsedag lite innan för att pappa jobbar på Onsdag, så det blir kul. 

Satt och kollade igenom gamla inlägg sen förra året vid den här tiden, hade ett väldigt bra Mars, träffade Alex, hade en jätte bra födelsedag, blev överraskad av Ellen och Denise och var med Alex mest varje dag, så lycklig jag var den tiden.

Och nudå? Ett år senare? Hur har jag det nu? 
För just mig var det ingen bra början alls på det nya året, har mest legat inne och varit nere på botten, inte känt nått hopp alls om livet. Men känns som om det är på bättre vägar nu, kanske att jag snart tar mig upp till toppen, inte än, inte på länge, men en sak är säker och det är att jag är påväg upp. 
Brukar tänka på saker som jag har att se fram emot, och vilken fin familj jag har, och att jag inte kan ligga inne och gråta över så onödiga grejer. Ibland kan jag gråta över att jag inte har en hund,Fast att jag inte ens gillar hundar? 
Det är jobbigt att vara en tonåring med tusen känslor som överflödar i hjärnan, som rinner över och man då kanske gråter i flera timmar över INGEN anledning egentligen. Men det är så det ska vara just nu, för alla har eller kommer gå igenom det. Det är okej att gråta på rummet en kväll, det är okej att äta godis för att man behöver de, det är okej att vara sur och arg, men man måste också inse att livet är grymt härlig. 

Ha en bra kväll mina få trogna läsare.


Nu kändes det bra

Igår tog jag och Alicia tåget mot Sundsvall, för att sova över där och sen idag vara på Västermalm skolan hela dagen. Vi båda var jätte nöjd med både skolan och dagen, alla var jätte lättsamma och trevliga. Så nu är jag helt 110 på att det är rätt skola och linje för mig. Vi han också med en sväng på stan, med en fika på de. Riktigt bra dag. 


.


Let it go

Tänkte skriva godmorgon, tills jag insåg att klockan var 4 och jag hade legat inne i sängen lite för länge idag. Detta lov har inte haft så mycket att erbjuda, och verkar inte ha resten av veckan heller, trist.. 
Fast det kanske var det här jag behövde, vila i en vecka hemma. Håller tummarna att ett mirakel ska hända och pigga upp resten av dagarna på sista sportlovet i grundskolan. Gud vad stor jag kände mig nu, sista året av grundskolan, snart har nio år gått? Sjukt vad snabbt det går egentligen, tyckte nyss att jag och brudarna lekte häst och beundrade rektorn på rasterna? 

Idag tänkte jag ta mig iväg på ett träningspass, och sen åka hem och kolla på skilda världar. 



Idag är jag en glad Wilma



Söndag

Igår fick jag lockigt hår efter en hel dag på isen med familjen. Vi grillade korv och körde skoter.
På kvällen kom William, John, Eric och Moa, vi satt mest i köket och pratade, gos pojkarna.


Har inga bra svar

Just nu är mitt liv värre än en berg och dalbana, ena dagen är jag världens lyckligaste tjej, och nästa dag helt tvärtom. Mycket som händer just nu, stunder som är så underbara så att man bara vill stanna upp och leva där tills man dör, och stunder där tårar rinner no stop, stunder då man stänger inne sig själv och kollar på just den bilden, som egentligen kanske inte var så där jätte bra, men som gör att hela mitt hjärta kan gå i tusen bitar. Stunder då ingen förutom man själv förstår, då alla säger att dom förstår, men egentligen inte vet nånting. Stunder då det går skit på ett prov och man bara vill gräva ner sig. 
Det finns många såna stunder för mig, och jag är nog inte den enda människan som känner just precis såhär. 
Men för varje dag som går så inser jag att dom där få underbara dagarna blir fler och fler. Det där leendet finns där oftare än vad det har gjort på riktigt länge, man börjar inse att det kanske inte var värt de, var de nått man ångrade, skulle man ångra de då? Nej det skulle man inte, man skulle lära sig att igår var igår, och idag är idag. Att man kan lägga saker bakom sig, men att minerna alltid finns kvar, men dom kanske inte skadar dig likamycket längre,men dom ligger kvar. Och det är väl så det ska vara. 

Mycket tankar och känslor, som leder till att jag hittar mig själv, bland alla tårar och skratt landar jag nu, lever mitt i mellan, kan vara glad,kan gråta, för jag är inget annat än en människa.





Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0