.

 
 
 

8 månader





8 månader, med massa skratt, bråk, mys, retandes, pussar, tårar, lycka, och kärlek.
Är världens lyckligaste med dig min finaste prins.

.


Måndags ångest..  

Counting stars

 
 

All in my head

Snart var ännu en helg slut, har haft en blandad bra och dålig helg.
I Fredags åkte jag och Alex hem efter skolan och la oss och sov och kollade på film tills det var middag, jag var på så himla dåligt humör, av ingen anledning, så då var det lika bra att lägga oss och sova haha. Efter middagen hade ja lugnat mig så då kollade vi på Titanic och myste med chips och massa gott. 
På Lördag morgon åkte jag, Alex, mamma och Lea in på badhuset och var där hela dagen, sen åkte vi hem nångång vid 4 och åt god mat och la oss och kollade på film. 
Idag har jag städat hela övervåningen och nu ska jag bara ta det lugnt tills 5, då jag ska åka till Bräcke och jobba på bion. 
Nu är det bara 7 dagar tills Estland, åh vad jag längtar. 
Och bara 14 dagar tills Alex fyller år, mysis.
 

15 Oktober

15 Oktober, vilket betyder att det endast är tolv dagar till den 27 Oktober, den dagen jag sätter mig på bussen till Stockholm och sen på båten till Estland, med min saknade moster, mamma, momma och Lea, kommer bli så mysigt! Har hört så mycket om att det är så fint där, så min glömda kamera taggar resan mer än jag hehe! Sen några dagar efter jag kommer hem fyller Alex år, så då blir det massa mys och presenter, jag och mamma har en massa roligt åt min prins! 
Och sen är det bara 70 dagar till julafton, och efter julafton kommer min födelsedag och efter den åker jag, familjen och Alex till Grekland i en vecka, sen är det sommarlov och sen är det äntligen gymnasium. Sen har vi alla dom där dagarna som finns däremellan, som är fulla av glädje, kärlek, bråk, skratt, läxor, skolan, beslutsångest och allt man kan tänka sig, de som finns i exakt allas liv, det jobbiga och det underbara, sånt man helst vill slippa, och sånt man vill ha mer av. 

Fick höra idag att det när som helst skulle komma snö, vill inte ha snö nu, inte än. Men även de måste komma fast att man inte vill, precis som skolan, idioter och allt sånt. 

Idag när jag kom hem från skolan tog jag fika och sen tränade jag mig helt död, gjorde intervaller, och massa övningar inne, så nu ligger jag helt död i sängen och ska snart duscha och sen mysa ner mig framför en film, utan Alex idag faktist.. Känns tomt, men ibland behöver man vara ifrån varandra, vilket vi inte är så bra på haha. 

I veckan har jag inte planerat så mycket alls, antagligen sova hos Alex och träna! 


Xoxo

Torsdag

Åkte till pappa idag, känns skönt att vara här, träffa familjen, vara i Nyhem, sova i min sköna säng, och bara ta det lugnt. Ha lite ensam tid och åka buss med bra musik i öronen, det är skönt att vara hos pappa. 
Förutom de har jag hjälpt pappa med maten, tagit mig den skönaste powerwalken nånsin, och pratat med Ellen i telefon och på skype en massa! 
Är hur trött som helst, så har precis lagt mig, och imorgon är det Fredag, hur skönt??
Ska mysa med brudarna och sen på Lördag ska jag hem till Alex och mysa där, och på Söndag blir det jobb på bion , perfekt helg. 



Godnatt.

all my love to you

 Min finaste.
 
Tisdag, och jag skulle egentligen varit hemma hos pappa nu, men eftersom att Nathalie hade fått löss så stannade jag hos Ellen efter skolan och sen åkte jag hem till mamma istället, känner inte att jag vill få löss, så jag hoppas det går bort snart så jag kan komma och hälsa på min andra fina familj. Ikväll ska jag bara vara med Alex och kanske fota, sen kommer Moa lite senare, ska hjälpa henne med hennes ögonbryn, annars ska jag inte göra så mycket mer.
 
Jag var in till stan i Söndags med familjen och fick då med mig ett par skor hem(!!) , äntligen. 
Så nu var det problemet löst.
Jag sov också hos Denise i helgen och vi åkte och hälsade på vårann saknade och fina Moa Hägglund i Gällö, vi fikade och tog igen allt vi hade missat, sen tog vi tåget hem sen på kvällen någon gång. Hade en riktigt bra helg i helgen, sånna önskas fler av hehe. 
 
 

Strong people don’t put others down. They lift them up

 
 
Jag...
 
- Somnar alltid hur tidigt som helst, och kliver upp tidigt.
 
- Använder inga andra skor än converse.
 
- Jag är blyg och har rätt svårt att snacka med nya människor..
 
- Jag är pedantisk, extremt jobbigt.
 
- Jag måste ha nagellack på hela tiden
 
- Jag längtar ihäll mig tills gymnasium, gash
 
- Jag bjuder på mig själv hela tiden med folk jag känner mig tryg med, och är rätt oseriös som person. 
 
- Jag blir avendsjuk på folk som är så snygg, haha alltså sådär super avendsjuk, så jobbigt haha...
 
- Jag älskar barn
 
- Barngympan är ett av det bästa beslut jag har tagit i mitt liv, finns inget bättre
än att se dom ur gulliga ungarna lyckas och se doms leende.
 
- Jag har alltid haft svårt i matte och har alltid fått haft de som "mål" i skolan att 
bli bättre på, men sen efter sommarlovet så bah BAM sen fick jag krafter och 
nu går det super bra i matten.
 
 

You can’t have a light without a dark to stick it in.

Jag, Ellen och Denise åkte till stan efter skolan idag, behövde skor och vantar, hittade dock inga skor. Finns inget jag hatar så mycket som skor, hittar aldrig några, och nu har tydligen ALLA sko affärer bestämt att det är klack som gäller, vilket betyder att det inte finns en ända sko jävel som jag kan ha utan att se ut som en lykstolpe. Men det ska nog ordna sig, annars får det bli converse och sten frysna tår hela hösten och vintern som alla andra år haha.
Vi träffade också Tina, fina Tina. Sen åt vi på både donken, och max, sen tog vi tåget hem. 
 
Äntligen Fredag imorgon, har en massa mys planerat med Alex, sen på Lördag ska jag nog hitta på nått med någon av brudarna. 
Vi hörs.

Two is better than one

Idag är en bra dag, en riktigt bra dag.

Skolan har gått prima, och får så mycket gjort jämfört med förra året, känns så skönt. Jag håller tummar och tår för att min "plugga is the shit" inställing vill hålla i sig. 
Efter skolan har jag hunnit med att fika hos Ellens ur gulliga farmor och farfar, haft barngympa och tagit en powerwalk med Alicia+ gjort några övningar,ätit det godaste äpple i universium, duschat och gjort ansiktsmask. Nu kröp jag precis ner i min nybäddade säng och kollar runt lite på datorn. Det ända som fattas är min kärlek, min finaste kille.
 
 


Gå tillbaka till startsidan









RSS 2.0